Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Со 6000 ден. ќе штедам тро, ќе земам за дома клупа и тегови и ќе ти се исплати повеќе, клупата е 5-6 илјади со додатни вежби за нозе има за задна ложа, плус со шипката се се вежба, гради, рамо, бицепс, трицепс, грб(мртво), нозе, само едно вратило од 500 ден ќе си ставиш на врата и кревај, вистински претерано е ова 6000 денари месечно а во Македонијава 9000 е просечна плата.
Во Скопје плаќам 700 денари месечно во Гладијатор во Пелагонија, во Прилеп додека вежбав 300-500 денари месечно. Тушеви не ми требаат се туширам дома, али 6000 денари мене ме фаќа и исхраната заедно, нека не се прават на будали, од злато да се теговите не се исплати за толку пари али во Скопје има луѓе на кои парите му идат додека спијат на сметка и затоа е така.
Просечна е 9000, ама пред некое време случајно седнав на маса со еден батка во Скопје шо се пофали дека зема 125 000 денари месечно со ревизија по фирми :)

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Во Скопје плаќам 700 денари месечно во Гладијатор во Пелагонија, во Прилеп додека вежбав 300-500 денари месечно. Тушеви не ми требаат се туширам дома, али 6000 денари мене ме фаќа и исхраната заедно, нека не се прават на будали, од злато да се теговите не се исплати за толку пари али во Скопје има луѓе на кои парите му идат додека спијат на сметка и затоа е така.
Просечна е 9000, ама пред некое време случајно седнав на маса со еден батка во Скопје шо се пофали дека зема 125 000 денари месечно со ревизија по фирми :)
Јас од прилеп сум со 500 денари месечно вежбам во теретана со буквално се опремена.
А да те прашам Гладијатор како е со опрема?
Не ми треба ништо посебно мене една клупа и шипки да има само по старомодно вежбам.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Јас од прилеп сум со 500 денари месечно вежбам во теретана со буквално се опремена.
А да те прашам Гладијатор како е со опрема?
Не ми треба ништо посебно мене една клупа и шипки да има само по старомодно вежбам.
Добра е али во последно време има многу гужва и е лошо неможеш справа да фатиш.
еве ти слики
teretana.jpg

Attachments

• 67,6 KB Прегледи: 59
Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
може некој да ми препорачи добра теретана со поволна месечна цена во близина на католичка црква ?

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Која е теретаната спротив Рамстор во зградата на Макотекс - јас цело време мислев Атлета, ама Атлета испадна кај Скопјанка.

Знае некој која е таа карши Рамстор?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 10:43 ---
може некој да ми препорачи добра теретана со поволна месечна цена во близина на католичка црква ?

Во близина на католичка ти се наоѓа ФИТ јас кога одев тамо за редовни беше 1200 или 1300 не ме држи на муабет, а за нередовни околу 1500 со тоа што првиот пат плаќаш околу 2000 мкд. Али провери си не памтам баш добро.

S

Stef Bachatero

Гостин
Мене ми остана уште употребна дозвола и уште некои легистативи и кога ќе отворам ќе пишам :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Luge, ke moze nekoj da kaze kade e tocno teretanata kaj biser(aerodrom). Koja cena za kolku pati nedelno... Ne mi treba da e opremena, tocak da ima i tegovi i bench, drugo ne mi treba :D ... Fala odnapred. Pozdrav!

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Luge, ke moze nekoj da kaze kade e tocno teretanata kaj biser(aerodrom). Koja cena za kolku pati nedelno... Ne mi treba da e opremena, tocak da ima i tegovi i bench, drugo ne mi treba :D ... Fala odnapred. Pozdrav!
Од задната страна на бисер, десно после Спортлајф кладилницата одма, има и на влезот голем знак Fit & Fun чинам се викаше. Јас кога одев пред две години беше 1000 денари месечно за 4 пати неделно да идеш.
Има тоа што го наброја, само ако има повеќе души за на бенч, знае да биде тапа ако не ти се чека.

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Теретана во близина на Беверли у Капиштец ?

Kajgana Shop

На врв Bottom