Ти имаш ли деца и колку години си ако не е тајна?овие кај мене што ги гледам се рани триести или касни дваесети. На фб имам можеби едно 7-8 такви пара што правеа свадби а немаат деца. Дали кариеризмот преовладува пред основање фамилија или едноставно станале алергични луѓево на принова. Не ми делува ко да се јаловици, не се дотолку стари.
Ovaj desno nema da kuka za picka ami za duboki bitni temi kako " gi ispushtivme lugjeto, ne ragjaat zenite "Секако дека децата на Шварценегер ќе кукат за пичка.
По едно шише путкин сок можат да пијат на ден ако го собираат од топ моделите и спонзорушите шо се по нив.
Читај меѓу редови. Да бил амбициозен (ќешарац да има/Богат) и да не и праел притисок (Да си шара малата по желба)I ovaa e Normalna?
Ostarev ama ne nauchiv shto e normalno, Zhalen jas!
Исто и кумот @PticaSelicaТемава е бесмртна. Мислам дека Владе треба да добие медал за трајни вредности на форумов.![]()
Го нема одамна на форумов да го читнам, се надевам зафатен е, да не фатил југ..Исто и кумот @PticaSelica
Togas i na pafnatata da i dajme medal, taa ja prosiri i nadgradi temataИсто и кумот @PticaSelica
За неа малинка само.Togas i na pafnatata da i dajme medal, taa ja prosiri i nadgradi temata![]()
Кај и да е, нека му е добро само.Го нема одамна на форумов да го читнам, се надевам зафатен е, да не фатил југ..
Инет ко од Жван да е.Од инает го смена името на темата.
Kutro kuche shto si vika!Прегледај го приврзокот 420913
...улично и задомено т.е заминистерствено кученце, дали тоа ја прави екс Минстерката за одбрана ливадарка, оти го чува(ла) во кабинетот?
Прегледај го приврзокот 420914
...погледот секогаш покажува повеќе од зборови, уште малку ќе го бакне, носе со носе зближени!![]()