Ливадарки

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.408
Поени од реакции
10.338
оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата
Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.;)

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.409
Поени од реакции
4.781
...статус симбол и тренд за повеќето
...ги жалам животинчината,оти на првата болест ќе бидат убивани или оставани на некоја бензиска пумпа
...и за крај како беше онаа од Ајнштајн "Космосот и човечката глупост се безконечни.За космосот и не сум баш сигурен..." :)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.;)
да чуваат и воспитуваат деца пардон кучиња

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.668
Поени од реакции
37.642
08-funny-gif-260-2-girls-1-dog.gif

...достаааа, бе, ве гледаат на форумов, бегајте авв ав ава аввв!

Член од
12 март 2009
Мислења
20.522
Поени од реакции
16.707
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Нема ништо како ливадарка најубаво цвеќе :love:...ок малку мириса на пот од пешачење ама во добра форма е. :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.668
Поени од реакции
37.642
... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!

facepalm-head-in-hand.gif

да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.291
Поени од реакции
23.927
Izgleda se potsmirija strastite.
Si najdoja anima mundi, lgbt i drugite navodno uvregjeni druga zanimacija za pravenje krivi drini.
Znaci pravo vreme e da se podnesi oficijalno baranje za promena na imeto na temata vo
Livadarki.
@коцка ti cinam si nadlezna tuka.
Автоматски споено мислење:

Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард? :cautious:
Livadarka po difolt ne e dobra prilika ni so kuce ni bez.

@коцка :love:

... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!

Прегледај го приврзокот 336136

да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!
E pa @bijons ete oficijalno od 22. 06 leto gospodovo 2022 zborot Livadarka oznacuva zena od 30+ koja izgubila totalen interes za mazi i celo svoe vnimanie mu go posvetila na novosteknatiot ljubimec so koj se setkaat do bliskite livadi ili taka nesto.

Последно уредено:
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Јас ќе правам свадба со мојата ливадарка. (Ќе правиме во природа на ливада и за ручек само веганско :D ) :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Kajgana Shop

На врв Bottom