...статус симбол и тренд за повеќето
...ги жалам животинчината,оти на првата болест ќе бидат убивани или оставани на некоја бензиска пумпа
...и за крај како беше онаа од Ајнштајн "Космосот и човечката глупост се безконечни.За космосот и не сум баш сигурен..."
... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!
да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!
Izgleda se potsmirija strastite.
Si najdoja anima mundi, lgbt i drugite navodno uvregjeni druga zanimacija za pravenje krivi drini.
Znaci pravo vreme e da se podnesi oficijalno baranje za promena na imeto na temata vo
Livadarki. @коцка ti cinam si nadlezna tuka.
Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард?
... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!
E pa @bijons ete oficijalno od 22. 06 leto gospodovo 2022 zborot Livadarka oznacuva zena od 30+ koja izgubila totalen interes za mazi i celo svoe vnimanie mu go posvetila na novosteknatiot ljubimec so koj se setkaat do bliskite livadi ili taka nesto.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.