- Член од
- 9 август 2014
- Мислења
- 595
- Поени од реакции
- 2.103
Добар е,ама па сув некако...Фурните после 30 вадат најдобар леб .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е,ама па сув некако...Фурните после 30 вадат најдобар леб .
оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата
Не биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.оваа ручек не прави и гаќи не пери, во право е владе за Се на темата
да чуваат и воспитуваат деца пардон кучињаНе биди старомоден, кој пере сега..има машини, има брзи кујни, така да повеќе време имаат девојките за други работи да прават.![]()
не е хигиенски да се бакнува куче или мале ( ехинокок), а пак бакнување коњ е опасно за коњот
Имам женка за парење стафорд,да не сакаш ?!
...комшијата ми го кастрира, за секој случај!Имам женка за парење стафорд,да не сакаш ?!![]()
Livadarka po difolt ne e dobra prilika ni so kuce ni bez.Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард?![]()
E pa @bijons ete oficijalno od 22. 06 leto gospodovo 2022 zborot Livadarka oznacuva zena od 30+ koja izgubila totalen interes za mazi i celo svoe vnimanie mu go posvetila na novosteknatiot ljubimec so koj se setkaat do bliskite livadi ili taka nesto.... неколку дена ми се врти во глава од каде ми е познат збор „ливадарка“ , ама сигурно не поврзано со ова објаснување и денеска конечно ми текна кога една комшивка се жалеше дека порано со една „ливадарка“ се купуваше све и свешто од дуќан!
Прегледај го приврзокот 336136
да беееееееее „ливадарка“ е израз за „илјадарка“ , а не ова она кучиња шетачки!
Таков арч не ти треба.Јас ќе правам свадба со мојата ливадарка. (Ќе правиме во природа на ливада и за ручек само веганско)
![]()