Ливадарки

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.353
Поени од реакции
30.720
На мене и бизнис идеја ми текна...да шетам т.н. ливадарки 2-3 пати неделно за да не и вадат муабет комшиите.
Otvori si oglas na pazar 3.
Profesionalen shetac na zeni so kuche, prviot chas proben, i plus nudis refundacija :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
На мене и бизнис идеја ми текна...да шетам т.н. ливадарки 2-3 пати неделно за да не и вадат муабет комшиите.
Probaj vidi, se biva :D
Автоматски споено мислење:

Tuku sto pola forum gi skopi :sneaky: .
Tuku nastrana majtapot, stvarno vrska ti nema muabetot. Na sekoj cekor kladilnici imas i site se top polni. Site se seksualno neaktivni? Ili mozi neubavo se izraziv ili neubavo me sfati.
Ajde vaka da pojasnime. Mozi hipoteticki nemaat za klecanje nisto ( sto i vo toa cisto se somnevam ali ajde kolku za poenta), a ne deka ne im se kleca ili se otkazale od zenskiot pol.
Kaj livadarkite e bas toa slucaj. Bukvalno.

Uste doznavame deka na forumov site zeni se babi, ili odat natamu.
:toe:
Ne se site zeni babi no fakt e deka site odat na kaj tamu. Toa e normalen priroden proces i se vika stareenje, zenite na kaj babi, mazite na kaj dedovci i ne gledam nisto loso vo toa, naprotiv tesko toj sto nema da si doceka starost. Toa samo edno znaci.
Ili ti planiras vecno mlada da bidis.
Good luck with that (y)

А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?:cautious:
Cekaj sega, nemozis samo taka da nafrlis i da prasas. Ne site zeni 30+ sto setaat kuce spagjaat vo livadarki. Poprilicno ima tocni kriteriumi koja e livadarka, a koja ne.
Znaci ke si prasas prvo dali imale normalen socijalen zivot, se druzele ili bile vo vrska so zeni, dali cuvale kuce od sekogas ili taka naednas im se javi zelba za kuce itn itn itn, a ne vaka zgora preku. Ne odi toa tuku taka.

Mnogu jak izvor, quora, kade sekakvi randomci ti davaat
Ete ti kako povekje informirana, prosecno do koga na zena i peci furnata. Ne da mi iskopas eden slucaj na milion, oti toa e kako sto rekov, eden slucaj na milion, ne prosek.
Nema vrska ova so livadarkite, tie sekako so nivnite 30+ da im pluknis ke zatrudnat so se veli.
Onaka opsto, posto ete tie tamu pojma nemat. Ti kako ke recis taka, ke go zemime za fakt.
Znaci vo prosek od do.

Последно уредено:
Член од
3 март 2021
Мислења
585
Поени од реакции
1.007
Веројатно најубавите жени на планетава се во своите триесетти години и со тоа се согласуваат повеќето мажи на форумов. Отворете ги само темите во кои се постираат привлечни жени и ќе се уверите.
Да навистина е така, и тие одат под категоријата MILF или Mature.

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
поласкан сум ;)

@мкд владе колку години и даваш на @Igec? (прва опција ми е женско, не постои машко што ќе се тепа вака на оваа тема).
Дај да направиме една наградна игра за тој што ќе го погоди оригиналниот јузер, очигледно е дека е некој од сталните членови, само не и/му стиска да се глупира од другиот јузер?
Веројатно @Acid ќе може да го потврди победникот :D
Znaev deka Vlade sum go pogodil u zivec ali ne znaev deka imalo i drugi pogodeni.:pos::X3:
Imam ja bolje ideja, za nekade 2 nedeli idam u Makedonija, pa da se najdeme nie trojca pa da vidime koj e mashko koj ne, koj kolku godini ima i koj na shto lichi. Ama posle i iskreno da si kazheme javno na temava, toj i toj ima tolku godini, grd e ko pes/lichi na Bred Pit itn. Pa da vidime koj kakvi motivi imal koga pishuval na temava.;)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.665
Поени од реакции
37.642
... владе не отворил тема за женско чедо над 30 што шета расно куче, туку женска која до тие 30 години не поднесувала куче, вриштела од страв кога ќе видела куче, наеднаш кога ја поминала таа граница од 30 години, кај неа се создала гоооооолема љубов за куче посебно некое големо расно и сега од минатиот страв и неподнесување, незаинтересираност кон куче како миленик, наеднаш преку ноќ на 30ти роденден си купува миленик расно куче и се посветува максимално, тука е поентата на неговото прашање зошто така, а не општо зошто некоја има куче над 30 години кога имала и испод триесет и на 18 години била љубител на кучиња,

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Класичен синдром “ливадарка”! Кучето е најпрепознатлив симптом, иако може и да го нема. Меѓу другото, почнува да шета за викенд по планини и ливади hence оттаму доаѓа името ливадарка. Повеќе нема фотки од друштва, диско, искачања, нив ги заменуваат (ахем)уметнички слики од трева и цвеќиња, зајдисонца од некој рид и слично. Се разбира самите се поретко ќе ги најдеш на некоја слика, или ќе бидат карши сонцето “за контраст” :rolleyes:.
Други пропратни симптоми се желба за здрав живот, запишување во теретана, фитнес, аеробик и сл. Некоја диета со семки од тиква, гледање на страни филмови и откажување од алкохол.
Јас лично не ги можам…
Па не знам шо им фали на ливадарките?Ливадарка без куче е многу добра прилика.Каква сакаш ти?Некоја шо ќе ти се враќа дома во 5 сабајле нафлекана ко Род Стујард? :cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
... владе не отворил тема за женско чедо над 30 што шета расно куче, туку женска која до тие 30 години не поднесувала куче, вриштела од страв кога ќе видела куче, наеднаш кога ја поминала таа граница од 30 години, кај неа се создала гоооооолема љубов за куче посебно некое големо расно и сега од минатиот страв и неподнесување, незаинтересираност кон куче како миленик, наеднаш преку ноќ на 30ти роденден си купува миленик расно куче и се посветува максимално, тука е поентата на неговото прашање зошто така, а не општо зошто некоја има куче над 30 години кога имала и испод триесет и на 18 години била љубител на кучиња,
Sfakjat be mnogu ubavo samo ete nesto gi trigerna :cautious: .

40-45 godini 90% a nekoi do 50 se iznenaduvaat.
I toa ne e nisto nepoznato ili ne znam sto, daleku deka furnata se penzionira na 25.
A koj rece 25 vsusnost?

@мкд владе а да не почна владава да дава субвенции за кучиња, а ние да не знаеме? :toe:
Ne sum zapoznaen iskreno :( .

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
Znaev deka Vlade sum go pogodil u zivec ali ne znaev deka imalo i drugi pogodeni.:pos::X3:
Koga si me pogodil vo zivec, pred ili od koga ja otvoriv temata :cautious:. Toj me pogodil vo zivec a tuka se pritresva ko nekoja zena, poo mi idi sam kloca da si manam :facepalm:.
Imam ja bolje ideja, za nekade 2 nedeli idam u Makedonija, pa da se najdeme nie trojca pa da vidime koj e mashko koj ne, koj kolku godini ima i koj na shto lichi. Ama posle i iskreno da si kazheme javno na temava, toj i toj ima tolku godini, grd e ko pes/lichi na Bred Pit itn. Pa da vidime koj kakvi motivi imal koga pishuval na temava.;)
Ti vervame , prenajubav si (y).

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Jas samo konstatiram, a deka si dupli akaunt si.
Ako si masko uste potragicno e, ne veruvav deka ima druga petarda kako vizantiecot.
Vazi, baraj ne ce se ujdisame :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom