Ливадарки

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Таков арч не ти треба.
35 луѓе ќе собираме, регистрација во матично и ефтин ресторан. Мора сакаат старите. Технички тоа се вика ручек не свадба. Ама ај. И ќе им дадеме парче месо на старите нека јадат. :D Се на се ќе не чини 1400 евра најверојатно од поклони повеќе ќе добиеме очекувам профит.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
35 луѓе ќе собираме, регистрација во матично и ефтин ресторан. Мора сакаат старите. Технички тоа се вика ручек не свадба. Ама ај. И ќе им дадеме парче месо на старите нека јадат. :D Се на се ќе не чини 1400 евра најверојатно од поклони повеќе ќе добиеме очекувам профит.
Наместо порции месо удри им по една манџа, ќе поминеш за 400 евра, уште 1000че за на берза ;)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Наместо порции месо удри им по една манџа, ќе поминеш за 400 евра, уште 1000че за на берза ;)
1000 денари е порција сосе пиење 600 евра за јадење остатокот е за облека бурми, цвеќе и торта и друго. Севкупни трошоци ни се 1400 евра. И најверојатно профитот оди на берза и девојка ми ја навлеков на инвестиции. Даде отказ од работа и таа е сега на берза. Си имала пари и не знаела што да прави мојата идна жена. Ќе си трејдаме на NYSE од ливада. :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
1000 денари е порција сосе пиење 600 евра за јадење остатокот е за облека бурми, цвеќе и торта и друго. Севкупни трошоци ни се 1400 евра. И најверојатно профитот оди на берза и девојка ми ја навлеков на инвестиции. Даде отказ од работа и таа е сега на берза. Си имала пари и не знаела што да прави мојата идна жена. Ќе си трејдаме на NYSE од ливада. :D
Уште да ја напраиш тамаќар како тебе, и ќе бидете пар од соништата :D
Убеди ја дека инвестирање во накит е лошо, и ете ти уште 300-400 евра заштеда од бурмите.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.968
Поени од реакции
11.264
Ќе си трејдале на NYSE… божеее :rolleyes:
Ој садете детелина! Таму се парите сега!
До лани 100-че беше бала сено, годинава и 150 може да стаса!
Златна детелина, три откоса годишно, па кад замирише свежо косена…
Е сега ќе мора малце да се запотите, ама па сигурна пара.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Не биди будала свадба ќе праел.Со тие пари мојш да си купиш Фиат Пунто 97ма исто ко од Грујо!

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Убеди ја дека инвестирање во накит е лошо, и ете ти уште 300-400 евра заштеда од бурмите.
Таа е либерал, антиконсумерист, и веган јас сум либертаријанец, фругалист и вегетаријанец и на двајцата омилено јадење ни е зелка. :love: :ljubove::smirce:
Автоматски споено мислење:

Таа е либерал, антиконсумерист, и веган јас сум либертаријанец, фругалист и вегетаријанец и на двајцата омилено јадење ни е зелка. На зелено пазарче се запознавме. Прв дејт на Водно :love: :ljubove::smirce:

Ќе си трејдале на NYSE… божеее :rolleyes:
Ој садете детелина! Таму се парите сега!
До лани 100-че беше бала сено, годинава и 150 може да стаса!
Златна детелина, три откоса годишно, па кад замирише свежо косена…
Е сега ќе мора малце да се запотите, ама па сигурна пара.
Ние јадеме детелина со тофу :kajgana: има фјучерис на луцерка хмммм фала (y)

Последно уредено:
Член од
14 август 2018
Мислења
4.968
Поени од реакции
11.264
Имаме морско прасе за да ни ги јаде отпадоците од храна. Тоа се брои? :pos:
Тоа фино што имате морско прасе… ама за кумот ќе мора да си најдете едно вистинско бише, 20 кила жива мера!
Или ќе терате свадба по индијански обичаи?! :cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.292
Поени од реакции
23.936
Имаме морско прасе за да ни ги јаде отпадоците од храна. Тоа се брои? :pos:
Ne edno, cela farma imajte od prasinja , ne menva mnogu :toe: .
P.s mnogu glupo e ko ke se pravis sosila glup.
Nastrana toa sto najverojatno ti dopir so zeni imas isto kolku i shekspir ili kako bese to buljasot :cautious:.

Тоа фино што имате морско прасе… ама за кумот ќе мора да си најдете едно вистинско бише, 20 кила жива мера!
Abe koja majka ima kjerka za frlanje pa ne stefkata da mu ja dat. Daj ne zaebavaj i ti sega.
Nego uste poimot livadarka ne mu e jasen kako koncept, ne pak drugo.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Без прасе ќе биде и без обичаи. Не се замараме со тоа. Во пракса не ни има кум. Тој е само сведок еден потпис и толку има улога. Прасе :)

Последно уредено:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.677
Поени од реакции
25.067
Без прасе ќе биде и без обичаи. Не се замараме со тоа. Во пракса не ни има кум. Тој е само сведок еден потпис и толку има улога. Прасе :)
1400e?

pa za tie pari u vegas mozevte...

ahhhhh zaboraviv ti kjar ke bides vaka od podarocite lol

Kajgana Shop

На врв Bottom