Ливадарки

Член од
13 април 2021
Мислења
3.487
Поени од реакции
11.406
Владе не вика дека не е убава, туку дека шета џукели наместо деца.

Културолошки може да еволуираш колку сакаш, природата нема да ја променат во никој случај.

Јакото е што огромен број од ваквите кога се постари се констатно на дијазепами и слични гомна, а пак на социјални мрежи и во околината продаваат приказна дека живеат среќен и исполнет живот.
Тупи го колку сакаш. Ако не сака да има деца, нема да има. Ќе си шета куче. Може па сака да има деца, ама не може да има. Па ете си ја потполнува празнината на некој начин. Или па може едноставно сака и дете и куче да има. Може и никој да не ја сака, не е привлечна, грда е, дебела, ама пак со кучето си нашла некаква конекција. Тоа збори многу за животните, а уште повеќе за луѓето.

Не сте океј со задирањето во туѓиот живот. Кој што сака тоа нека си прави, со кој сака нека си живее, со кој сака нека си спие, со кој сака нека се шета. Chill, едноставно chill. :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Владе плачи пазаров за увоз на препарати што зголемуваат либидо, и за секс играчки :D
А мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?:cautious:
се трудат да шармираат женки 30+ што шетаат кучиња, што не е јасно тука

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Вака кога ти ги читам писанијава, се повеќе ми станува јасно зошто некоја 30+ сингл пре би да шета куче, отколку некој што за себе мисли дека е маж, само затоа што има машки полов орган.
Можеше со една реченица да напишеш дека жените служат само за приплод, ќе разберевме што ти е поентата на муабетот.
шо аир од жени филозофки, треба да го раџа бре и то шо поќе

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Тупи го колку сакаш. Ако не сака да има деца, нема да има. Ќе си шета куче. Може па сака да има деца, ама не може да има. Па ете си ја потполнува празнината на некој начин. Или па може едноставно сака и дете и куче да има. Може и никој да не ја сака, не е привлечна, грда е, дебела, ама пак со кучето си нашла некаква конекција. Тоа збори многу за животните, а уште повеќе за луѓето.

Не сте океј со задирањето во туѓиот живот. Кој што сака тоа нека си прави, со кој сака нека си живее, со кој сака нека си спие, со кој сака нека се шета. Chill, едноставно chill. :D
Со муабетиве за мир и љубов, ваква те замислувам :D
vZzMhZ.gif

Член од
17 јануари 2020
Мислења
77
Поени од реакции
170
Kaj ebaciste pa i vidovit ;) .
Tuku Igec oti nekako imam cuvstvo deka ova mnogu licno si go sfakjas, kako epten na srce da si go klavas :cautious:.
Zenite tuka ne se pritresija tolku kolku ti :pos:.
Ti se vrtka nekoja livadarka po doma ili sto e rabotata. Deka zabra gajle za mene cisto se somnevam. Aj stvarno kazi si so te maci , posto ocigledno mi te maci nesto. Drugo objasnuvanje za vakva emotivna reakcija od masko beter od zena nema :cautious:.
P.s ajde aj mene ne mi davat, nemam sto da klecnam, grd sum i sto i da ti pravi kef deka sum, no generalno ako gi citnis komentarite tuka ke sfatis deka cuvstvoto e vzaemno. Niti ovie imaat interes za mazi, ali pak i mazite generalno niv gi odbegnuvaat vo sirok krug, a i so pravo.
Ne site 30+ zeni se livadarki pa da si go gubat vremeto so niv, naprotiv ovie drugite se kade kade podominantni po brojnost i sekako popristupacni ;).
Автоматски споено мислење:
Abe brat kako da mi se vrtka livadarka doma koa neli begaa od mazhi i samo kuchinja gi zanimaa.:D
Nekako mnogu dupki imash u teorijata, taka e koa smisluvash teorii pod napliv na emocii i so 3, 4 rakii za lechenje povredeno ego.:pos:

I ti chisto sumnjam deka zabra mnogu gajle za livadarkite, dal kje bile srekjni ili ne, nego te boli deka nekoja poprva kje go sheta kucheto nego da se zamara so tebe i so tvoite ochajni pick up fori. Nemashe tebe kur da te boli za tie livadarki da ne beshe ti lichno afektiran, da bideme malce realni, nemoj da praish filmoi deka od chisto altruistichki pobudi se zamarash so toa.:D

Ali ich ne se zamaraj, mozhe sea si osamen i tazhen, ama zatoa na 70 godini ima da praish deca isto ko Trump.
Livadarkite na diazepami, mozhe i vishe si gi skratile makite, na normalni mazhi vishe im zboktisalo od seks, si chuvaat vnuci, a mozhe i pravnuci, a ti tek doprva gi otkrivash charite na seksot. Hrpa natrteni 25 godishni te chekaat da gi oplodish, samo pochekaj edno 25 godini i Hugh Hefner voda kje ti nosi.:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.487
Поени од реакции
11.406
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Абе жена оче да му раџа, ама сперматозоиди многу мрзливи бре..
слабо ги мотивираш 100%......еве земи ти си еден мотивиран здрав сперматозоид кој присуствува на тема на форум

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.407
Поени од реакции
10.337
слабо ги мотивираш 100%......еве земи ти си еден мотивиран здрав сперматозоид кој присуствува на тема на форум
Цело време критики се фрла на девојчиња, како не можеле да забременат, времето им тече, но проблемот со машката неплодност никој не ја спомнува..затоа и се убацив..
Инаку стара сум јас веќе за некој да мотивирам да ме остави бремена;)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.342
Поени од реакции
7.097
Цело време критики се фрла на девојчиња, како не можеле да забременат, времето им тече, но проблемот со машката неплодност никој не ја спомнува..затоа и се убацив..
Инаку стара сум јас веќе за некој да мотивирам да ме остави бремена;)
ако се девојчиња 30+ стварно го е***** ежот

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Убаво.
Ама не, имам и куче. :D

Јас вас вака ве замислувам, балкански и балконски...

Прегледај го приврзокот 335701

Chillllll

Прегледај го приврзокот 335703
поласкан сум ;)

@мкд владе колку години и даваш на @Igec? (прва опција ми е женско, не постои машко што ќе се тепа вака на оваа тема).
Дај да направиме една наградна игра за тој што ќе го погоди оригиналниот јузер, очигледно е дека е некој од сталните членови, само не и/му стиска да се глупира од другиот јузер?
Веројатно @Acid ќе може да го потврди победникот :D

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.920
А разликата е во....што!?????
Nemozam sega da ti desifriram oti sum stutkan i placam od taga i jadovi :place:.
Vidi tamu na prva strana od @PticaSelica imas original objasnuvanje.
Jas da dosmrkam i ke se vklucam ;)

@мкд владе колку години и даваш на @Igec? (прва опција ми е женско, не постои машко што ќе се тепа вака на оваа тема).
A bre, si rekov do mene e, samo mene mi deluva ko zena vo pms ali ete ne sum dobil samo jas takov vpecatok :).
P.s i ic godini ne mu davam, ne sum zensko da davam gospo da cuva :D.
P.s.s mozi e dupli ,mozi e zensko, mozi komsivkata mi e, koj da gi znaj :toe:.
A so e emotiven, emotiven e, nema zbor tuka. Kaj da e ke pocni i da kolni :D.

Abe brat kako da mi se vrtka livadarka doma koa neli begaa od mazhi i samo kuchinja gi zanimaa.:D
Abe od kaj da znam, mozi rodnina ti e, mozi ti si se prepozna vo muabetot. Ne sum vidovit jas ko tebe :toe: . Vaka po reakcijata, neznam dali se sekjavas ama epten na zensko vo pms deluvas :cautious:.

I ti chisto sumnjam deka zabra mnogu gajle za livadarkite, dal kje bile srekjni ili ne,
Ne da ne zabrav tuku iskreno kur ne mi cue, onaka zabelezav nekoj patern i si rekov da otvoram tema, da se svrti muabet, dali i drugite go imaat toa zabelezano, sto na kraj ispadna deka ne samo sto go imaat tuku i naziv postoelo za niv :pos:.
Na kraj na pamet mi padna deka tolku ke ve zdoboli pa pocnavte tuka koj da se pravi na mutav demek ne razbira, pa relativiziranje, razvodnuvanhe, glumenje ludilo, promasvanje poenti na temata. Se zagna anima mundi, LGBT sektorot , Ti i taka.
Interesno vo sekoj slucaj.

Ок тогаш.Пошто прв пат слушам за тие ливадарки што преку ноќ се снабдиле со куче од х или у причини сеа ке се исклучам од темава да не ја промашуем поентата
Oti da se isklucis? I jas nemam videno Eskim pa ne se akam od zemja kao ne postoele samo zatoa sto jas nemam videno.
Ete vidis ti nemas videno ama drugite ocigledno imaat. Samo problemot e sto site epten emotivno izreagiraa, bozem kucinjata ke im gi zemime i ke gi naterame pojma nemam sto. Nikade nisto takvo ne spomnav jas, samo konstatirav nesto i prasav zosto e toa taka, znaes mislenja muabeti, ti rekov mi rece. Kako im e ubavo taka, ne deka ke gi opravame ili problemite ke im gi resavame. Ne se deca .

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.883
Поени од реакции
30.801
Ne da ne zabrav tuku iskreno kur ne mi cue, onaka zabelezav nekoj patern i si rekov da otvoram tema, da se svrti muabet, dali i drugite go imaat toa zabelezano, sto na kraj ispadna deka ne samo sto go imaat tuku i naziv postoelo za niv :pos:.
Na kraj na pamet mi padna deka tolku ke ve zdoboli pa pocnavte tuka koj da se pravi na mutav demek ne razbira, pa relativiziranje, razvodnuvanhe, glumenje ludilo, promasvanje poenti na temata. Se zagna anima mundi, LGBT sektorot , Ti i taka.
Interesno vo sekoj slucaj.
На мене и бизнис идеја ми текна...да шетам т.н. ливадарки 2-3 пати неделно за да не и вадат муабет комшиите.

Kajgana Shop

На врв Bottom