- Член од
- 3 март 2021
- Мислења
- 585
- Поени од реакции
- 1.007
Остај нека им биде, само биологијата никој не ја победил...Лелеј лелеј плачки Ред солзи, ред мрсули.
ПС
Остај нека им биде, само биологијата никој не ја победил...Лелеј лелеј плачки Ред солзи, ред мрсули.
Тупи го колку сакаш. Ако не сака да има деца, нема да има. Ќе си шета куче. Може па сака да има деца, ама не може да има. Па ете си ја потполнува празнината на некој начин. Или па може едноставно сака и дете и куче да има. Може и никој да не ја сака, не е привлечна, грда е, дебела, ама пак со кучето си нашла некаква конекција. Тоа збори многу за животните, а уште повеќе за луѓето.Владе не вика дека не е убава, туку дека шета џукели наместо деца.
Културолошки може да еволуираш колку сакаш, природата нема да ја променат во никој случај.
Јакото е што огромен број од ваквите кога се постари се констатно на дијазепами и слични гомна, а пак на социјални мрежи и во околината продаваат приказна дека живеат среќен и исполнет живот.
Владе плачи пазаров за увоз на препарати што зголемуваат либидо, и за секс играчки
се трудат да шармираат женки 30+ што шетаат кучиња, што не е јасно тукаА мажите сингл 30+ што шетаат куче во која категорија спаѓаат, се знае нешто?
Имам куче и папагал,сакаш на кафе ?!Немам комшија 30+ сингл што шета куче, па не можам соодветно да го претставам психолошкиов експеримент.
шо аир од жени филозофки, треба да го раџа бре и то шо поќеВака кога ти ги читам писанијава, се повеќе ми станува јасно зошто некоја 30+ сингл пре би да шета куче, отколку некој што за себе мисли дека е маж, само затоа што има машки полов орган.
Можеше со една реченица да напишеш дека жените служат само за приплод, ќе разберевме што ти е поентата на муабетот.
Абе жена оче да му раџа, ама сперматозоиди многу мрзливи бре..шо аир од жени филозофки, треба да го раџа бре и то шо поќе
Со муабетиве за мир и љубов, ваква те замислувамТупи го колку сакаш. Ако не сака да има деца, нема да има. Ќе си шета куче. Може па сака да има деца, ама не може да има. Па ете си ја потполнува празнината на некој начин. Или па може едноставно сака и дете и куче да има. Може и никој да не ја сака, не е привлечна, грда е, дебела, ама пак со кучето си нашла некаква конекција. Тоа збори многу за животните, а уште повеќе за луѓето.
Не сте океј со задирањето во туѓиот живот. Кој што сака тоа нека си прави, со кој сака нека си живее, со кој сака нека си спие, со кој сака нека се шета. Chill, едноставно chill.
Abe brat kako da mi se vrtka livadarka doma koa neli begaa od mazhi i samo kuchinja gi zanimaa.Kaj ebaciste pa i vidovit .
Tuku Igec oti nekako imam cuvstvo deka ova mnogu licno si go sfakjas, kako epten na srce da si go klavas .
Zenite tuka ne se pritresija tolku kolku ti .
Ti se vrtka nekoja livadarka po doma ili sto e rabotata. Deka zabra gajle za mene cisto se somnevam. Aj stvarno kazi si so te maci , posto ocigledno mi te maci nesto. Drugo objasnuvanje za vakva emotivna reakcija od masko beter od zena nema .
P.s ajde aj mene ne mi davat, nemam sto da klecnam, grd sum i sto i da ti pravi kef deka sum, no generalno ako gi citnis komentarite tuka ke sfatis deka cuvstvoto e vzaemno. Niti ovie imaat interes za mazi, ali pak i mazite generalno niv gi odbegnuvaat vo sirok krug, a i so pravo.
Ne site 30+ zeni se livadarki pa da si go gubat vremeto so niv, naprotiv ovie drugite se kade kade podominantni po brojnost i sekako popristupacni .
Автоматски споено мислење:
Убаво.Со муабетиве за мир и љубов, ваква те замислувам
Прегледај го приврзокот 335700
слабо ги мотивираш 100%......еве земи ти си еден мотивиран здрав сперматозоид кој присуствува на тема на форумАбе жена оче да му раџа, ама сперматозоиди многу мрзливи бре..
Цело време критики се фрла на девојчиња, како не можеле да забременат, времето им тече, но проблемот со машката неплодност никој не ја спомнува..затоа и се убацив..слабо ги мотивираш 100%......еве земи ти си еден мотивиран здрав сперматозоид кој присуствува на тема на форум
ако се девојчиња 30+ стварно го е***** ежотЦело време критики се фрла на девојчиња, како не можеле да забременат, времето им тече, но проблемот со машката неплодност никој не ја спомнува..затоа и се убацив..
Инаку стара сум јас веќе за некој да мотивирам да ме остави бремена
поласкан сумУбаво.
Ама не, имам и куче.
Јас вас вака ве замислувам, балкански и балконски...
Прегледај го приврзокот 335701
Chillllll
Прегледај го приврзокот 335703
Nemozam sega da ti desifriram oti sum stutkan i placam od taga i jadovi .А разликата е во....што!?????
A bre, si rekov do mene e, samo mene mi deluva ko zena vo pms ali ete ne sum dobil samo jas takov vpecatok .@мкд владе колку години и даваш на @Igec? (прва опција ми е женско, не постои машко што ќе се тепа вака на оваа тема).
Abe od kaj da znam, mozi rodnina ti e, mozi ti si se prepozna vo muabetot. Ne sum vidovit jas ko tebe . Vaka po reakcijata, neznam dali se sekjavas ama epten na zensko vo pms deluvas .Abe brat kako da mi se vrtka livadarka doma koa neli begaa od mazhi i samo kuchinja gi zanimaa.
Ne da ne zabrav tuku iskreno kur ne mi cue, onaka zabelezav nekoj patern i si rekov da otvoram tema, da se svrti muabet, dali i drugite go imaat toa zabelezano, sto na kraj ispadna deka ne samo sto go imaat tuku i naziv postoelo za niv .I ti chisto sumnjam deka zabra mnogu gajle za livadarkite, dal kje bile srekjni ili ne,
Oti da se isklucis? I jas nemam videno Eskim pa ne se akam od zemja kao ne postoele samo zatoa sto jas nemam videno.Ок тогаш.Пошто прв пат слушам за тие ливадарки што преку ноќ се снабдиле со куче од х или у причини сеа ке се исклучам од темава да не ја промашуем поентата
На мене и бизнис идеја ми текна...да шетам т.н. ливадарки 2-3 пати неделно за да не и вадат муабет комшиите.Ne da ne zabrav tuku iskreno kur ne mi cue, onaka zabelezav nekoj patern i si rekov da otvoram tema, da se svrti muabet, dali i drugite go imaat toa zabelezano, sto na kraj ispadna deka ne samo sto go imaat tuku i naziv postoelo za niv .
Na kraj na pamet mi padna deka tolku ke ve zdoboli pa pocnavte tuka koj da se pravi na mutav demek ne razbira, pa relativiziranje, razvodnuvanhe, glumenje ludilo, promasvanje poenti na temata. Se zagna anima mundi, LGBT sektorot , Ti i taka.
Interesno vo sekoj slucaj.