OBDN напиша:
Dani^^^ напиша:
Jas sum za odmor so partnerot. Ne bi mozela da zamislam posle nekolku godini zaedno pominati da idam jas posebno on posebno na odmor. Normalno ideme zaedno no i so drustvo. Taka dobivash se u edno
A za pokratkive vrski...togash mislam deka e ok ama pred se zavisi od toa shto sakaat dvajcata :wink:
Malecko, ne se uznemiravaj. Polecka. jas na tvoi godini iskreno mizdupka (po stipski) igrav u maalo, ne razmisluvav na ovakvi temi... t.e. uste ne razmisluvam; ali ajt.
Дани але и ти имаш 16? Доброооо, немојте толку у филм, лошо е ви се моламммм уше од мали толкави сценарија не :!:
The`bItCh напиша:
хаха..
Па да де да се одморам од него..нема ваљда да ми биде маж сегашниов дечко аман. Кога ќе планирам со некој озбилно да се врзам, члену над мене тогаш и ќе планирам со него да одам на одмор.. тоа ваљда ќе ми биде идниот маж
Мило, со оглед на тоа шо си ги имаш убавите ти 16 год, не веруем дека би имала одмор од соништата па со дечко ти. Искрено, би те пуштиле од дома сама со него?И кога би сакала (ете да речеме не сакаш сега?)? :idea:
И на крајот мај опинион: не гледам која е причината да не одиш на одмор со некој што го сакаш, само заради глупавите предрасуди дека со другарки се врви поубаво и поголема забава има! Нема врска тоа... Ако ти е добро со типот можеш многу позабавно да си поминеш отколку со другарки. И која е целта да го изневериш на одмор, тоа флертови, ако го сакаш бескрајно и ако само он ти е во мислите? Епа тогаш, ако не ти е добро со него, најарно е одма корпус деликтус, што има да се лажиме тука со флертови??? ајдеее... И што има врска дали врската е долга или кратка? Ако е кратка баш подобро ќе се запознаете ... Значи би одела на одмор со дечко ама ако навистина ми значи, ако го сакам, ако му верувам, должината на врската не е битна :roll: