Летување / зимување без партнерот

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Jas da rabotam preku cela godina.... i da dojde moment so devojkata da si odam na odmor kade shto ke si lezam.... ke se soncam.... ke si uzivam... ke se budam koga sakam.... nema koj da me zamara (za biznis mislam).... i sve tie ubavini shto odmorot gi nosi.... i devojkata da mi rece deka sakala da odi bez mene.... t.e. so drugarkite "sama".... toa veke mi gazi na "zichka".... ako nekogo sakash.... nema vrska kolku vreme si so nego zaedno.... odmorot e posebno dozivuvanje.... takada.... moze komotno da si odi "sama".... ali i koga ke se vrati ke e sama.... :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
OBDN напиша:
Acid напиша:
Реков дека немора секогаш да е така, ама идење на одмор сам е добра шанса за неверство, па дури иако не си планирал! :wink:
Ne rekov deka rece de, samo kazav pa somnezot vo istoto vo shto moze da rezultira. Ima vrska dali zborime za partner od 1 mesec ili 2 godini, zavisi od odnosot i vrskata... ama jas po default sum malu po seriozna pa taka... ;)
Има, како што има врска дали одиш сам (со друштво) на одмор 10-тина дена, или одиш во WC или пак во град со друштво една вечер.

Нормално е да постои сомнеж кога партнерот иде сам на одмор, безразлика колку си верувате. Споредбите за мастурбирање во WC и слично ти немаат никаква врска. :wink:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Acid напиша:
OBDN напиша:
Acid напиша:
Реков дека немора секогаш да е така, ама идење на одмор сам е добра шанса за неверство, па дури иако не си планирал! :wink:
Ne rekov deka rece de, samo kazav pa somnezot vo istoto vo shto moze da rezultira. Ima vrska dali zborime za partner od 1 mesec ili 2 godini, zavisi od odnosot i vrskata... ama jas po default sum malu po seriozna pa taka... ;)
Има, како што има врска дали одиш сам (со друштво) на одмор 10-тина дена, или одиш во WC или пак во град со друштво една вечер.

Нормално е да постои сомнеж кога партнерот иде сам на одмор, безразлика колку си верувате. Споредбите за мастурбирање во WC и слично ти немаат никаква врска. :wink:
Prvo, for the record, jas nikade ne rekov masturbiranje :)
Vtoro, prati malku. Jas pogore nekade rekov ako mi e samo eden odmor normalno deka ke odam so koj i da e toj. Mislam odis da se odmorish valjda zaedno so onoj do koj ti stalo, onoj so koj sekoj den r'mbas i nemash vreme da mu posvetish sekojdnevno vnimanie, kolku sakas poradi red obvrski - normalno deka ke idesh so nego - isto ko sto Eko1 rece, sekoj taka bi se pocustvuval. Blagodetite na onaa maka, znaci rabotenje, stedenje i ostalo na kraj da gi spodeli so nekoj treti -- ne ide shto ne ide.
Ama zato fino lepo, r'mbash ko konj, ama na kraj ne sobirash 10 000 denari za prosvercan odmor so gajba patlidzani samo ednash, nego fino lepo idesh ednas, us ednash i us ednas - so site ;)
Jas samo se sprotistaviv na onaa ideja deka sekogas koga nekoj ke saka da naprai nesto sam deka saka da izneveruva.
E ajt, ke se sobere ona so drugackite, ke odi, i odi ti pile so nea -- i so ke prai so pet zeni? sam ke izbega prviot den, koj i da e :)
Zato devojkata so drugackite da gleda sapunici kroz pidzama party a muzot neka ide da pie nekade so drugarite i da gi proveri novite modeli shto spartaat niz grad, da si ispere oci, poso sigurno od gledanje u mene/nea/tebe/site posle nekoe vreme mu doslo preku ona :)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Никогаш не би отишла на одмор со дечко. Зошто?
Па одам таму да одморам од него и од сите други, да најдам нешто ново додека се одмарам:) не ќе го влечкам дечко ми секаде со мене..
Можеби би отишла со дечко на одмор на 22-3 години ама можеби:)

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Па што ќе ти е дечко сега, ќе ти се меша во лопатчето и кофичката :pos:

Секако дека ќе ја водам со мене на одмор, ако некоја сличајно ми изреагира као членката погоре, веднаш ќе ја шутнам. Да се одмориш од мене :evil: (се обраќам на девојка ми)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
хаха..
Па да де да се одморам од него..нема ваљда да ми биде маж сегашниов дечко аман. Кога ќе планирам со некој озбилно да се врзам, члену над мене тогаш и ќе планирам со него да одам на одмор.. тоа ваљда ќе ми биде идниот маж:)

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
e bash toas ke ti trebit odmor od nego a ne vo vrska tibam ne tuk skrapaj bezveza :ne: :bal:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Зошто толку се ограничувате и стеснувате, само со идниот маж (тоа е друга приказна, дај да си испланирам со кого за озбилно, бла, бла, бла, баш ти стојат годините), демек само еден заслужуе се и само нему ќе му дадам се (фикција). Ај ко' ќе пораснеш ќе видиш 8)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
The`bItCh напиша:
Никогаш не би отишла на одмор со дечко. Зошто?
Па одам таму да одморам од него и од сите други, да најдам нешто ново додека се одмарам:) не ќе го влечкам дечко ми секаде со мене..
Можеби би отишла со дечко на одмор на 22-3 години ама можеби:)
Ако имаш таква врска во која што ти е потребен одмор од дечкото најбоље ти е да ја раскинеш таа врска најискрено...

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Опаа, Чивото_било_поголемо да видам јас? :pos:

Инаку, така е Дани... глупости, да одмориш од дечкото....глупост, шо ќе ти е дечко тогаш, биди си фри ленсер. 8)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
јузер напиша:
Инаку, така е Дани... глупости, да одмориш од дечкото....глупост, шо ќе ти е дечко тогаш, биди си фри ленсер. 8)
Ако одмориш не е под наводници не значи дека треба буквално да го сфаќаш.
Дани, не би сакала да ја раскинам врскава зборот ми беше дека доколку одам на одмор би одела сама без дечко.. за да можам таму да си поминам кул со друштвото и ваљда да најдам некој друг додека сум на одмор. Со тоа би се “одморила“ од дечко ми. :wink:
Моето е поголемо извини. :cry:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Sekogas odef so deckoto na odmor avgust / septembar za da go smiram posle dolgiot odmor Makedonija so meseci :wink: Odmor bez decko e fenomenalno zurki , zabavi , flert i smek . A so decko si ima druga ubavina , dolgi veceri na zajdi sonce , romantiki , pusti plazi . Taka da dvete opcii se super i najjako e kombinacija ako mozi :wink:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
The`bItCh напиша:
Дани, не би сакала да ја раскинам врскава зборот ми беше дека доколку одам на одмор би одела сама без дечко.. за да можам таму да си поминам кул со друштвото и ваљда да најдам некој друг додека сум на одмор. Со тоа би се “одморила“ од дечко ми. :wink:
Епа добро различно размислуваме-тоа е ваљда зошто имам долга врска па кога идам на одмор или било каде не идам за да најдам некој друг. Ама ако врската е кратка тогаш зошто да не-ете таман шанса за нешто ново ако веќе старото ти здосадило
:wink:
Инаку тоа за одење со друштво негде...Си компензирам со тоа што 2-3 пати годишно си одам со другарките на викенд у Охрид (на 2-3 дена) и си поминувам супер со нив :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
The`bItCh напиша:
јузер напиша:
Кога ќе фатиш дечко кој ќе те излудува у кревет и те како ќе сакаш да идеш со него на одмор. Тогаш ќе имате можност да бидете 24 часа заедно и да правите што сакате... а до тогаш, како што кажа моето е поголемо, дечкото ...

ќе ти се меша во лопатчето и кофичката

Kajgana Shop

На врв Bottom