Летување / зимување без партнерот

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
odmor so zenska si ima svoi ubajni, ama ni so drugari ne e loso. se zavisi kolku vreme si so devojakata ako e podugacko zas da ne, ima vreme i so nea na odmor i so drugarite posle....
i volkot sit i ovcite na broj.... :P

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Абе мислам дека со женска на одмор може ама ако идес подолго а вака на некои кратки врски па да идес со неа на одмор нема шанси.А иако некогаш може да се оди и со женска и со другари на одмор зависи кога како ќе се договорат партнерот

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Bobo, kolku godinki imas cedo?? Trinaeset i cerek?

Zosto ides na odmor? Aj, prvin toa odgovori mi, posle dali so devojka ili ne. OK.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Добро, знам дека на почетоков на темава викав дека е подобро ако си на летување/зимување без партнерот, ама испадна дека јас зимскиов распуст ќе си го поминам со партнерот, и баш сум си онака да не речам хепи.:icon_redf:icon_cool:wink:
:baeh:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
И треба да си хепи! Јас ќе одам без партнерка, но ако имам среќа ќе имам партнерка уште во автобус натака

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
па ако неможе партнерот од било која причина, и се договорам да одам со другарки...нема проблем...јас би одела...па така ке се одмориш баш од се...али сепак преферирам одмор со партнерот...:icon_lol:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
epten loshi iskustva sum imala koga sum idela na odmori so partner. samo karanici ljubomori gluposti. taka da sea za sea bolje mi e sama da si idam. koga vekje znam deka nema da go izneveram, nemora da pazam so koj zboram tamu ili pa so kogo sum zastanala za on da ne me vidi i da si pomisli deka go izneveruvam. a i plus, ako si non stop so nego tamu kade sto zivees, zosto da ne si zemes nedela-dve off i da se izduvas so drugarki/drugari. a i posle nedela-dve negledanje, mnogu poubavo ke vi bide...pak kako prvite denovi koga se fatifte;P

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сум за ова...незнам ама одморот сакам да го поминам со другари/друштво..иако после може да отидам на викенд со девојката ама одморот ми е баш онака опуштање,не за да бркам други туку за се издувам со оние луѓе со коишто цел живот сум,а девојка ти може сега е тука, но утре не...така да...

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Зависи. Ако си во подолга врска треба разговараш со парнерот за одморот. Ако си верувате и не планирате да „пецнете“ нешто - зошто да не?

Ама ретко кога е така... Се знае зошто се иде на одмор со друштво. Заради авантурите и запознавање на нови интересни личности. Значи тоа „полнење батерии“ во повеќето случаи значи изневерување на парнерот (или барем обид за изневерување). :wink:

Колку и да негирате, секогаш е така, со ретки исклучоци.
и се е кажано:pipi:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Одмор без дечко?:vozbud::vozbud:
:pos::pos:

Убаво е и со другарки и со дечко, зависи кај идеш. Летово бев на одмор со другарки и беше лудо и незаборавно:vozbud:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Aj nekoj vikend na zima da razberam na planina da go olabavish mozokot. Ali vo leto koga adrenalinot e dignat do vkraj? E togash ne biva, mislam biva ama ke ima neverstvo, pa kolku sakash glumi ludilo deka si chesen, ednash ,za od-misla, ke se 'shtraknesh' pa neznam shto da e!:vozbud:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Aj nekoj vikend na zima da razberam na planina da go olabavish mozokot. Ali vo leto koga adrenalinot e dignat do vkraj? E togash ne biva, mislam biva ama ke ima neverstvo, pa kolku sakash glumi ludilo deka si chesen, ednash ,za od-misla, ke se 'shtraknesh' pa neznam shto da e!:vozbud:
Не знам зошто, ама и јас вака слично размислувам.

Не би ми било проблем партнерот да оди зимно време на некое место (краток одмор), ама летно време и да не ми се допаѓа мене, ќе се сомневам дека нешто направил и врската ќе пропадне.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Ова лето што помина, мојот партнер не можеше да ми се придружи на летување,и јас бев сама.Мислев дека ке си поминам кој знае како,ама мене партнерот ми недостасуваше,и се вратив порано од планираното.Ако збориме за одмор со некој кој го сакаш,во тој случај не одете сами.

Член од
25 декември 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
e sea zenski i maski lupate mn bez vrska em ne sakate zenskata/maskoto da ve vara a od edna strana a od druga strana edvaj cekate da odite na odmor za vie toa da go storite papa pa zatoa najdobro srckata so tebe brate i na odmor

Kajgana Shop

На врв Bottom