Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.705
- Поени од реакции
- 59.927
Многу оф-топик отидовме.
Око способно да поднесе чкарт квалитет, или монитор помал од 22 инчи.што им фали на квалитетот на 350мб филмови?
Ај доста се фалишОко способно да поднесе чкарт квалитет, или монитор помал од 22 инчи.
^ како јас да сум пишал хехеГласав за Хари, Пиратите и X-men
сигурен сум дека X-men ќе биде добар. не е продолжение туку е рестарт на приказната, reviews што читав се најдобро....
Harry Potter нормално е дека не може да ги достигне книгите... книгите прекрасни, ама како за филм добри се и повеќето од филмовите до сега. Очекувам последниот да биде добар.. како и да го направат - приказната е предобра за да не разочара...
Пиратите сигурно нема да биде добар како претходните, ама Џек Спероу секако е за гледање. +Барбоса +Пенелопе Круз...
Хенговер првиот го гледав со скепса и ме разочара... не знам зошто сите се палат на него, као многу е смешен... нема врска филмот е најпредвидливиот клише филм, а сега и продолжение.... фала, ама не фала
Cars и Панда не сум ги гледал првите, нема да ги гледам ни овие...
Трансформерс не ми се допаѓа баш.. ама ваљда ќе го гледам кога ќе ми е досадно.. кога ќе нема што
Супер 8 планирам да го гледам, ама немам мислење и очекувања... што е тоа е...
И Тор ќе го гледам, ама повеќе го чекам Иморталс
од Фаст и Фјуриос не знам што не се откажат веќе... дааај... сра*е врз сра*е
fast five го има на замундаа да дадете преку пм торент линкови од transformers 3 i fast five ?![]()
Да не си грешка де провери пак ?fast five го има на замунда![]()
провери пп за fast five..а да дадете преку пм торент линкови од transformers 3 i fast five ?![]()
eee фала конечно за некои 3 саати ке го гледам xDпровери пп за fast five..
друже ај жити се убаци и навака линкче за Fast fiveпровери пп за fast five..
абе.. сеа баш проверив го тргнале нз оти ама јас го симнав пред 15 тина дена од замунда 1,5 ГБ ...Да не си грешка де провери пак ?![]()
Не 15тина дена туку цел месец, ја го симнав од замунда на 18 јуни...абе.. сеа баш проверив го тргнале нз оти ама јас го симнав пред 15 тина дена од замунда 1,5 ГБ ...
пратенодруже ај жити се убаци и навака линкче за Fast five![]()