Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Член од
23 август 2010
Мислења
39.357
Поени од реакции
113.683
Куров, моеше под 19 да истрча, на крај се изглупира и успори.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Болт е најголемиот атлетски трол на сите времиња.

Some people say and know they can't believe
Jamaica,we have a one-two-three

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
10-kata od Koreja e fantasticna (y)
Да да :) Игра за Фенербахче и МВП во Евролигата е мислам, ама штета им се падна САД и испаднаја, им фали уште искуство има доста млади играчи..Ах што ми е мака, 3 репрезентации им играа 1/2 финалиња во екипни спортови и сите изгубија :place: Па она Норвешка ракомет да му ебам племето семоќно, ќе се влечат до 1/2 ко второкласна екипа и после ко некои терминатори ќе те згазат на искуство...штета стварно за Кореја прикажа доста на овој турнир, немаа пораз досега и првиот сега за испаѓање, а Норвешка во групата 2 пати изгуби. Па и кај им се падна 2 пати со нив да играат, а од друга страна просечни екипи како Црна Гора и Шпанија играа во другото 1/2.

R

Rigel Kent

Гостин
Да да :) Игра за Фенербахче и МВП во Евролигата е мислам, ама штета им се падна САД и испаднаја, им фали уште искуство има доста млади играчи..Ах што ми е мака, 3 репрезентации им играа 1/2 финалиња во екипни спортови и сите изгубија :place: Па она Норвешка ракомет да му ебам племето семоќно, ќе се влечат до 1/2 ко второкласна екипа и после ко некои терминатори ќе те згазат на искуство...штета стварно за Кореја прикажа доста на овој турнир, немаа пораз досега и првиот сега за испаѓање, а Норвешка во групата 2 пати изгуби. Па и кај им се падна 2 пати со нив да играат, а од друга страна просечни екипи како Црна Гора и Шпанија играа во другото 1/2.
Taa odbojkarka e cudo nekoe , steta sto na drugite ne im odese . A za rakometarkite mislam deka ke zemat bronza :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932
Абе и кај вас официјалнана без врска ја вчитува?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес ќе биде кремот во екипниве спортови веројатно финалињата ќе бидат помалку интересни. Борба на гиганти се надевам ќе даваат нашиве.

Ракомет
Хрватска Франција
Одбојка двете
Русија Бугарија
Бразил Италија
Баскет двете
Русија Шпанија
САД Аргентина
Ватерполо двете
Србија Италија
Црна Гора Хрватска

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

бр. 2 - тоа што го трубам цело време дека го прават некои кога се во подем како Болт, Исинбаева....зошто наеднаш да го достигне максимумот кога може секунда по секунда/сантим по сантим.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.357
Поени од реакции
113.683
За тој човек најмногу ми е жал. Вечито е четврти или петти.
Брат стварно, баш и со стариот дома коментиравме за него али на некои луѓе им е пишано да не освојат ништо. Само овој мислам дека е роден го погрешно време. :)

бр. 2 - тоа што го трубам цело време дека го прават некои кога се во подем како Болт, Исинбаева....зошто наеднаш да го достигне максимумот кога може секунда по секунда/сантим по сантим.
Тоа да, знаеме дека на ОИ многу помалце пари се добива за разлика од Светски првенства, Златната Лига или како и да ја викаат не ми текнува сеа ама од каде знае дека нема да се повреди и да не биде во можност во иднина да постави некој нов рекорд? Еве прошлата Олимпијада можеше на 100ка да го симне и под 9.5 ама се изглупира ко и денес, ајде Пекинг помина ама еве го и Лондон дојде он пак си тера иста песна. За мене многу поголема чест би ми било да срушам некој рекорд на ОИ отколку намерно да успорам бидејќи знам дека сум најбрз. Ваљда не е до толку ментален па стварно да му е ради парите, пун е ко брод, али кој го знае што замисли си има во главата. Јас само едно знам, дека нема да се роди таков атлетичар како него во следните 30 до 50 години.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Брат стварно, баш и со стариот дома коментиравме за него али на некои луѓе им е пишано да не освојат ништо. Само овој мислам дека е роден го погрешно време. :)

Тоа да, знаеме дека на ОИ многу помалце пари се добива за разлика од Светски првенства, Златната Лига или како и да ја викаат не ми текнува сеа ама од каде знае дека нема да се повреди и да не биде во можност во иднина да постави некој нов рекорд? Еве прошлата Олимпијада можеше на 100ка да го симне и под 9.5 ама се изглупира ко и денес, ајде Пекинг помина ама еве го и Лондон дојде он пак си тера иста песна. За мене многу поголема чест би ми било да срушам некој рекорд на ОИ отколку намерно да успорам бидејќи знам дека сум најбрз. Ваљда не е до толку ментален па стварно да му е ради парите, пун е ко брод, али кој го знае што замисли си има во главата. Јас само едно знам, дека нема да се роди таков атлетичар како него во следните 30 до 50 години.
Веројатно кога ќе се наполниш ко нив размислуваш поинаку. Како што ние мислиме насабајле дали да јадеме ѓеврек од 20 денари или лиснато од 30, тие мислат дали 32,000 фунти од Дајамонд Лигата или 15,000 фунти од ИОК (карикирам, не знам колку земаат за рекорд на ЛОИ). :) Инаку од наша гледна точка пуни се ко бродови.

Kajgana Shop

На врв Bottom