R
Rigel Kent
Гостин
Da , vo pravo si , no steta nikoj ne reagiraseВиди му ја десната нога на сликата која ја поставив, топката му е в раце...
Da , vo pravo si , no steta nikoj ne reagiraseВиди му ја десната нога на сликата која ја поставив, топката му е в раце...
Кај згаснало Црна Гора ќе биде добра утакмица исто и одбојката РусијаКога неивесноста згасна во полуфиналињата во кошарка и ракомет барем борењето е тука за да пробуди колкав толкав интерес.
Mуабетот ми беше за САД-Кореја,САД-Австралија и Норвешка-Кореја.Кај згаснало Црна Гора ќе биде добра утакмица исто и одбојката Русија
21:55Кога е трката на 200 метри ?
One two победа.Drugiot Keniec sto barase da se slika
Pokraj semaforot za svetski rekord se slikaseOne two победа.
Соу ват?И он нек си ужива во овие мигови.Pokraj semaforot za svetski rekord se slikase
Ne ja vide taa situacija , zatoa ne ti e jasnoСоу ват?И он нек си ужива во овие мигови.
Tradicija e da se slika rekorderot , ne mi bese toa postot tuku stom zastana Rudisha da se slika dojde i bronzeniot Keniec da se slika pokazuvajki na semaforot .Fotoreporterite mu vikaat da se trgni toj si kulira , smesna situacija beseСтандард радување е да се сликаш со семафорот, уште Морис Грин го правеше тоа, и Џонсон мислам, ништо спектакулиарно
Ако Радиша не го тргнал тогаш нема ништо лошо во тоа.Знам дека само рекордери смеат да се сликаат ама Радиша изгледа не сака да го остави својот колега настрана па сака заедничко славје.Ne ja vide taa situacija , zatoa ne ti e jasno
--- надополнето: 9 август 2012 во 21:16 ---
Tradicija e da se slika rekorderot , ne mi bese toa postot tuku stom zastana Rudisha da se slika dojde i bronzeniot Keniec da se slika pokazuvajki na semaforot .Fotoreporterite mu vikaat da se trgni toj si kulira , smesna situacija bese