R
Rigel Kent
Гостин
ONE-TWO-THREE
A оној од Ајакс, Вурнон АНИТА уште Сања од Арсенал им фалиХоланѓанецон што ќе трча на 200 метри се вика Чуранди МАРТИНА.
Jamaica rules...Болт е најголемиот атлетски трол на сите времиња.
Some people say and know they can't believe
Jamaica,we have a one-two-three
За тој човек најмногу ми е жал. Вечито е четврти или петти.Холанѓанецон што ќе трча на 200 метри се вика Чуранди МАРТИНА.
Да да Игра за Фенербахче и МВП во Евролигата е мислам, ама штета им се падна САД и испаднаја, им фали уште искуство има доста млади играчи..Ах што ми е мака, 3 репрезентации им играа 1/2 финалиња во екипни спортови и сите изгубија Па она Норвешка ракомет да му ебам племето семоќно, ќе се влечат до 1/2 ко второкласна екипа и после ко некои терминатори ќе те згазат на искуство...штета стварно за Кореја прикажа доста на овој турнир, немаа пораз досега и првиот сега за испаѓање, а Норвешка во групата 2 пати изгуби. Па и кај им се падна 2 пати со нив да играат, а од друга страна просечни екипи како Црна Гора и Шпанија играа во другото 1/2.10-kata od Koreja e fantasticna
Taa odbojkarka e cudo nekoe , steta sto na drugite ne im odese . A za rakometarkite mislam deka ke zemat bronzaДа да Игра за Фенербахче и МВП во Евролигата е мислам, ама штета им се падна САД и испаднаја, им фали уште искуство има доста млади играчи..Ах што ми е мака, 3 репрезентации им играа 1/2 финалиња во екипни спортови и сите изгубија Па она Норвешка ракомет да му ебам племето семоќно, ќе се влечат до 1/2 ко второкласна екипа и после ко некои терминатори ќе те згазат на искуство...штета стварно за Кореја прикажа доста на овој турнир, немаа пораз досега и првиот сега за испаѓање, а Норвешка во групата 2 пати изгуби. Па и кај им се падна 2 пати со нив да играат, а од друга страна просечни екипи како Црна Гора и Шпанија играа во другото 1/2.
Kaj mene se e vo redАбе и кај вас официјалнана без врска ја вчитува?
Од Холандски Антили е Мартина, ама суспендирани се, па трча за Холандија.Холанѓанецон што ќе трча на 200 метри се вика Чуранди МАРТИНА.
Брат стварно, баш и со стариот дома коментиравме за него али на некои луѓе им е пишано да не освојат ништо. Само овој мислам дека е роден го погрешно време.За тој човек најмногу ми е жал. Вечито е четврти или петти.
Тоа да, знаеме дека на ОИ многу помалце пари се добива за разлика од Светски првенства, Златната Лига или како и да ја викаат не ми текнува сеа ама од каде знае дека нема да се повреди и да не биде во можност во иднина да постави некој нов рекорд? Еве прошлата Олимпијада можеше на 100ка да го симне и под 9.5 ама се изглупира ко и денес, ајде Пекинг помина ама еве го и Лондон дојде он пак си тера иста песна. За мене многу поголема чест би ми било да срушам некој рекорд на ОИ отколку намерно да успорам бидејќи знам дека сум најбрз. Ваљда не е до толку ментален па стварно да му е ради парите, пун е ко брод, али кој го знае што замисли си има во главата. Јас само едно знам, дека нема да се роди таков атлетичар како него во следните 30 до 50 години.
бр. 2 - тоа што го трубам цело време дека го прават некои кога се во подем како Болт, Исинбаева....зошто наеднаш да го достигне максимумот кога може секунда по секунда/сантим по сантим.
Веројатно кога ќе се наполниш ко нив размислуваш поинаку. Како што ние мислиме насабајле дали да јадеме ѓеврек од 20 денари или лиснато од 30, тие мислат дали 32,000 фунти од Дајамонд Лигата или 15,000 фунти од ИОК (карикирам, не знам колку земаат за рекорд на ЛОИ). Инаку од наша гледна точка пуни се ко бродови.Брат стварно, баш и со стариот дома коментиравме за него али на некои луѓе им е пишано да не освојат ништо. Само овој мислам дека е роден го погрешно време.
Тоа да, знаеме дека на ОИ многу помалце пари се добива за разлика од Светски првенства, Златната Лига или како и да ја викаат не ми текнува сеа ама од каде знае дека нема да се повреди и да не биде во можност во иднина да постави некој нов рекорд? Еве прошлата Олимпијада можеше на 100ка да го симне и под 9.5 ама се изглупира ко и денес, ајде Пекинг помина ама еве го и Лондон дојде он пак си тера иста песна. За мене многу поголема чест би ми било да срушам некој рекорд на ОИ отколку намерно да успорам бидејќи знам дека сум најбрз. Ваљда не е до толку ментален па стварно да му е ради парите, пун е ко брод, али кој го знае што замисли си има во главата. Јас само едно знам, дека нема да се роди таков атлетичар како него во следните 30 до 50 години.