САД отпаѓа од шансите за медал во одбојка,Италија се враќа на старите патеки.
Додека оди сервисот на Савани бомбардерот и Зајцев можно е но се слаби во одбрана а тоа Лашко полското педерче како ме нервира со тоа косичето,прав италијанец станал
.Најслаба карика е тој Лашко иако го фаворизираат има мн слаб смеч а и нон стоп игра на дијагонала а го читаат нон стоп.Морално е Травица да биде во топ форма за да ги победат на бразилците,иначе ако нема блок нека се простат.Другиот натпревар тука нема што да се збори.Русите ги освојуваат олимпискиве и тоа ќе им вратат на бразилците.Бугарите моментално најсолиден тим но со русите си имаат проблеми одсекогаш бидејќи имаат не толку добар прием а се знае русите какви серви распалуваат на чело со Апаликов,Микајлов и џинот Музерски кој доста прави сервис грешки но кога влага во терен има големи шанси да биде сервис винер.
А за мвп треба да биде одбран Соколов од Бугарија,има добар процент на забивање а и нај константен е.
Најинтересно ми е кога земаат тајм-аути бугарите,најчесто збори асистентот кој е италијанец а тренерот само потврдува така така
,дури бетар е од Шундовски.
Се надевам на римеч Русија-Бразил и да им покажат која е моментално најдобрата екипа,бидејќи според мене Бразилците се доста доста послаби.Иначе Висото се повреди со Аргентина,незнам дали беше сериозно но куцаше и не заигра до крај но Волис го смени сосема добро,ги растури на аргентинците.Моментално некако ми изгледа Данте како најдобар во бразилскиот тим,Муриљо и Висото не се тоа што беа.ајт позз