Лежечки полицајци

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Кај и да се, важно нека стоат. Боље да се скрши преден браник, него нечиј рбет.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Во моето мало има парк, училиште и две градинки и фала богу што ставија неколку лежеќи цајкани. Макар што во зона како таа на мојата улица подобро би било да стават од оној асфалт што е направен да не можеш да возиш со голема брзина, што е рапав, него вака али сепак арно им текна. Синот на мојот локален комшија миљионер, има 13 години, метар четириес висок али нема гајле вози со мерцедес од сто иљади евра. Па сега, можете да сфатите колку ми е гајле што ги минува легачите со 70 пијан. :D

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Сигурно се стаени со причина, нели, тие шо ги ставаат знаат за нив поиште од тебе, ****.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Кај мене на улица ставија два лежечки.Не ми смета воопшто има многу деца кои што си играат а и мене како мала ќе ме мавнеше кола.Единствено што ми смета е што лугето кои возат не ги гледаат знаците и само кочници слушам.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
gi mrazammmmm:vozbud: najvise na svet! nema poenta na 5 mentri sto gi stavaat..ok po 1 pred skolo/gradinka da ima.. ali po 242524523523523525:nenene:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Па бољи што има лежечи полицајци него да летаат по 120 по улицине :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ги подржувам лежечките полицајци,бидејќи има секакви особи кои што возат како ненормални по улициве.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Ме нервираат кога возам, посебно кога се блиску неколку. Појди застани и така.. Но од друга страна добро е што ги има, за тие што возат без мозок.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Треба да се ставаат лежечи затоа што сме во град каде што, покрај тоа што возат лудаци, има и лудаци што претрчуваат кога ќе им текне, па вака барем сакал нејќел мора да возиш споро и помали се шансите да утепаш некој. А како што напиша Бада погоре, и кај мене у маало има разгалени дечишта што од 16 години ми возат џипови, значи не Мерцедес него огромен џип што ако не дај Боже те собере нема да може крајот да ти го најдат. А пошто се нели фраери и се улетаваат, баш ми е мило ако си ја упропастат колата. А и што толку се жалите, на Партизанска, Рузвелтова и уште многу такви улици нема лежечи, тие се ставени на мали улички каде и да нема школо некое, многу логично е да претрчуваат деца и треба да се вози споро. Значи, значи - Браво за лежечите! :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
i jas gi mrazam lezeckite policajci osobeno i ne mi se pominuva po takvite ulici smrt mi e ne samo sto e trgni zastani tuku i kolata ke si ja iskrsis jas razbiram da postavat od gumenive ama drugive ic ne razbiram zosto tolku visoki gi postavuvaat:toe:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
leeleeee kolku me ku*cat be!!! da, znam deka ima budali sto vozat prebrzo i treba da ima neso da gi zakoci ama pa ja sto sea ucam da vozam?! Tesko mi e, :kesa:na sekoi 5 metra uspori, prikoci, trgni pa i brzini menjaj blaaa sve zaradi tie lezeci...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
leeleeee kolku me ku*cat be!!! da, znam deka ima budali sto vozat prebrzo i treba da ima neso da gi zakoci ama pa ja sto sea ucam da vozam?! Tesko mi e, :kesa:na sekoi 5 metra uspori, prikoci, trgni pa i brzini menjaj blaaa sve zaradi tie lezeci...
така најубаво се учи да возиш,ќе научиш убаво да мењаш брзини :lol:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
definitivno sum za lezeckite policajci:smir:
barem vaka se nadevam deka ke nema tolku nesreki:eek:jea:
i ke se vozi popoleka:motor:

Kajgana Shop

На врв Bottom