Лежечки полицајци

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ги претераа во кисела вода нема смисла...20 лежечи на една улица(карикирам)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Лежечките полицајци...се токму она што му требаше на градот за да не настануваат...сообраќајки,или пак газиње на луѓе..

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Секако дека лежечките полицајци имаат некаква намена и поставени се за заштита, но некогаш стварно претеруваат. Смрт да ти биде во кола да се качиш, сега па во последниве месец дена, ги има се повеќе.

N

n/a

Гостин
Povekjeto ovde sto pisuvaat se dudlaci na fazon:
Leelllleee stvarno? Ne zaebavas?
Ajjjj...pa kako mozel...kreten...skot...idiot.

Lezeckite policajci se sranje!
I ne se primenuvaat u civilizirani drzavi!
Ima kameri....maloumnici!
Pa nek me kazni ko sto e red mene...ne mora i kolata!
Na nedela dena bev doma i na kolata koja sto najmasovno se upotrebuva od celo semejstvo i e stara edna godina treba da i se smenat prednite amortizeri!
Za sushtestva koi sto imaat IQ barem okolu 90 i nagore bi trebalo da sum jasen!

Член од
1 септември 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Povekjeto ovde sto pisuvaat se dudlaci na fazon:
Leelllleee stvarno? Ne zaebavas?
Ajjjj...pa kako mozel...kreten...skot...idiot.

Lezeckite policajci se sranje!
I ne se primenuvaat u civilizirani drzavi!
Ima kameri....maloumnici!
Pa nek me kazni ko sto e red mene...ne mora i kolata!
Na nedela dena bev doma i na kolata koja sto najmasovno se upotrebuva od celo semejstvo i e stara edna godina treba da i se smenat prednite amortizeri!
Za sushtestva koi sto imaat IQ barem okolu 90 i nagore bi trebalo da sum jasen!

bravo brat bas na toa mislev fala za podrskata

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
mnogu me nervira koga na nekoi mesta ke preteraat, ke stavat poveke na mala oddalecenost... epa ne mu ide taka, sto e mnogu mnogu e

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Деновиве возеф часови во авто-школа и ги видоф повеќето лежечки полицајци во градов, и скоро сите се оправдано поставени.
Во мојата општина имам забелешки за 2 лежечки полицајци поставени на улица кај што се вози брзо, наместо 2 се поставени 4 л.п.
И до мојата куќа ставија лежечки полицаец. Живеам на влез на село, ама луѓето сеуште навикнати од автопатот возат преку 70. И уште има такви, ама откако ќе скршат предница потоа со 10 на саат се приближуваат кон таблата што означува Миладиновци (50).
Мајка ми повремено ја иритира звукот од празните камиони кои со голема брзина поминуваат преку л.п. тресокот е навистина бучен и иритирачки, ама ај нека научат да возат како луѓе а не како диви животни кои бркаат плен.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Нецивилизиран начин за стимулирање возачи.....ама колку ми е мерак коа ке видам некој манга со тро поголема брзина(на помали уличиња кај шо не се вози брзо ради милион причини) да ги прелета мх мх мх.

Има многу "шофери" што неможат да си ја прилагодат брзината со условите на патот и ради таквите сите ке патиме, јебига

п.с. Нешо што ме нервира....на Џон Кенеди кај средното школо(Цветан Димов) има 2-3 стаено, а малце погоде кај шо е основното и градинката кај шо има мали дечиња нема ни еден....

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
ок е се тоа, има л.п. и кај што треба и кај што не треба нема везе поставени се, она што ме интересра мене е, тоа кога ке падне снег ( минатата година немаше ) и кога нормално ке треба да се чистат улиците како ке помине чистачот преку нив ( а на многу места знаците се искршени ) е тоа мислам дека ке биде многу интересна ситуација, или камионот ке го собере комплет со се л.п. или па на тоа место ќе имаш брег со снег па иди поминиго ( ова е чисто моја претпоставка дека вака ќе биде но немора да значи ), ме интересира и вие што мислите за тоа.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Сум “за’’ лежечки полицајци ама предтоа да бидат соодветно означени. Пр. ги има на една улица (кај ОУ “Војдан Чернодрински’’)ама зезнати се нема никаков знак не се ни обоени.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Туткар, не гледаш вести дека има глобално затоплување :) башка скопскиот асфалт по дифолт не трпи снег и одма го топи.
А л.п. можат комотно да се искубат од асфалт со соодветна механизација, не бери гајле ти за тоа. Кога можеа кај мене во село да искубар еден л.п. со лесен алат, тогаш еден багер не треба воопшто да се грижи за тоа.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Абе у ред е се тоа со лежечките полицајци со ги ставаат, ама претеруваат ептен, на сите улици има а на некои дури и по 4-5 едни по други. А тие што се бетонските па и ненормално високи се напраени таман да ја искршиш колата, амортизери и све.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A bre ajde vie se zalite za onie niz grad! Bil nekoj da vozi od Tetovo prema Jazince, niz Poroj i Dzepchishte shto se deshava? Toa e magistralen pat , a na nego ima preku 10 policajci samo niz ovie dve sela(ustvari drugi nema), bilo naseleno mesto, a nikoj nemal muda da otide da zastane da sopira koli tamu, i da bide sve toa polosho napraveni se od istiot asfalt kako i samiot pat, pa ako e malku vlazno ili poslaba providnost nema shansa od daleku da gi poznaesh da prikochish, pa idi vozi da te vidam, i shto e najtragichno uzasno se golemi taka shto treba kompletno namaluvanje, da ne recham zapiranje za da go projdesh bez problem. jbg stoka ume da nervira!

Kajgana Shop

На врв Bottom