Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.444
Поени од реакции
11.365
Сепак може Апсиев ама реално од таа функција ке скрши џам ние сме премиерска држава и таму треба да се проба
Претседателот на Републиката мора да биде македонски државјанин. За претседател на Републиката може да биде избрано лице кое на денот на изборите наполнило најмалку 40 години живот и кое до денот на изборите бил жител на Републиката најмалку десет години во последните петнаесет години. Кандидат за претседател на Републиката може да предложат најмалку 10.000 избирачи или најмалку 30 пратеници.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.317
Наводно Ванковска ќе била кандидатот за Претседател али кажувам што ми кажале, ако ме лажат мене, јас ве лажам вас. :toe:
Ne bese ovaa uste edna sarenokurtonka koja imala samo najdobri nameri na vremeto ?

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.549
Поени од реакции
3.741
Апасиев е само за јавен обвинител ама и таму не исполнува услови, инаку е баш како роден за таа функција

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.448
Поени од реакции
17.884
Наводно Ванковска ќе била кандидатот за Претседател али кажувам што ми кажале, ако ме лажат мене, јас ве лажам вас. :toe:
Oficijalno e.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.677
Апасиев кажа ќе биде носител, Крмов исто у тројка, се знае за другите?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Овие независниве медиуми глеам почнаа со кампања против Лефица.
...те бил Цезар, те бил ваков... сто и една само да се намали рејтингот и да еден копук вели дека бил стипендист на Руската Федерација, демек тоа е нешто страшно да се биде стипендист на Руската федерација.
Какви копуци пресститутки има кај нас мислам со години нема да видеме бел ден.

Ако сакаат да се избањат тогаш нека одат со кандидат како Ванковска, па таа на не можеше ни да собере доволен број на потписи и има еден куп забелешки кои да бидеме искрени се на место.

Ако сакаат да постигнат а можеби и победат на претседателските еве им добитна комбинација проф. Цуцуловски!
Ги има сите потребни квалификации, Македонец е , против квислиншкиве инсталации е и иште многу други работи кои кај гласачкото тело ќе бараат да подразмисли пред да заокружат на тоа ливчето.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.410
Поени од реакции
6.653
Одличен избор за кандидат за претседател на Левица. Ако и ВМРО ја потврдат Гога, ќе остане уште СДС да ја врбува Цветанка Ласкова. Три грации одамна без менструации.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.714
Добро бе Левичари!
Па биваше ли толку “лев” кандидат да избаците?!
Ја разбирам дека е матење вода, и дека нема шанса да победи.. Ама пак! Некоја порака ќе се прати за време на кампања, ќе се шири идејата, ова-она..
И вие оп, Ванковска! Со сите бои премачкана!
Ако не се лажам на времето беше со Љубе, па со бранителите, па кокетираше и со сссдс и со дпсмне…

Како ќе приберете неутрален глас со вакви испукани фишеци??

@Lokvan
Најчевска на апарати :ROFLMAO:

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.790
Поени од реакции
8.500
Ако сакаат да постигнат а можеби и победат на претседателските еве им добитна комбинација проф. Цуцуловски!
Ги има сите потребни квалификации, Македонец е , против квислиншкиве инсталации е и иште многу други работи кои кај гласачкото тело ќе бараат да подразмисли пред да заокружат на тоа ливчето.
Да ама треба и другата страна да има желба. Во Македонија за жал сите чекаат некој друг да ја заврши работата, или мислат дека процесот треба да оди во насока народот да ги фати за раче и да ги донесе на власт. Додека нескруполозните и ниско интелигентните веќе 30 години грабаат на сите страни.

Затоа и претходно не коментирав за кој ќе биде кандидат. Сите мислат дека партиите не им даваат на квалитетните да бидат кандидати али не е баш така секогаш, доста често самите партии не можат да најдат никој пристоен да се нафати да биде кандидат. Па се завршува со луѓе како Перо Камиказа.

Член од
24 август 2017
Мислења
567
Поени од реакции
1.294
Да ама треба и другата страна да има желба. Во Македонија за жал сите чекаат некој друг да ја заврши работата, или мислат дека процесот треба да оди во насока народот да ги фати за раче и да ги донесе на власт. Додека нескруполозните и ниско интелигентните веќе 30 години грабаат на сите страни.

Затоа и претходно не коментирав за кој ќе биде кандидат. Сите мислат дека партиите не им даваат на квалитетните да бидат кандидати али не е баш така секогаш, доста често самите партии не можат да најдат никој пристоен да се нафати да биде кандидат. Па се завршува со луѓе како Перо Камиказа.
Pa ne bi se slozil bash osobeno vo delot na dpne I sds, mozam milion primeri da ti dam kade bukvalno so namera se biraat "telinja" na mnozina od funkciite, takov I'm e sistemot I'm trebet slepi poslusnici. Kaj levica e druga stvar, partijata e relativno nova I trebit dosta rabota za da se privlecit saglam kadar.. za niv mislam najpametno e da se svrtet kon privlekuvajne na jaki kadri od dijasporava koa veke istata e izostavena od sds I dpne

Член од
22 април 2020
Мислења
31
Поени од реакции
104
Се собра шарената револуција на едно место во Левица

Александар Спасеновски е нов претседател на Македонија!

Kajgana Shop

На врв Bottom