- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 1.989
- Поени од реакции
- 2.789
Аргумент плус - Разговор со Борислав Крмов
www.youtube.com
Нека биде Апасиев лично нека биде мерење тежина на терен. Иако малце ризично сценарио.
Kaj ja najdoa Kler Dejli ej.. bravoНе е на одмет северџаните да си го ислушаат говорот на Клер Дејли.
Не се глупи да го стават Апасиев за кандидат за претседател. Логично е да предложат некој кандидат со кој ќе можат да освојат што е можно повеќе гласови во прв круг и со тоа да покажат дека имаат голема политичка тежина што после може да ја користат за пазарење по парламентарните избори.Нека биде Апасиев лично нека биде мерење тежина на терен. Иако малце ризично сценарио.
Epa so Apasiev najmnogu ke mozat da soberat oti realno toj e liceto na partijata pa Krmov pa uste 2-3 sto se poredovni po mediumite i kanalite. Ili ke zemat sosema treta licnost, ne znam.Не се глупи да го стават Апасиев за кандидат за претседател. Логично е да предложат некој кандидат со кој ќе можат да освојат што е можно повеќе гласови во прв круг и со тоа да покажат дека имаат голема политичка тежина што после може да ја користат за пазарење по парламентарните избори.
Да, ама тоа е краткорочно решение/успех. Затоа не прават вакви чекори туку партијата си ја градат веќе со години постепено и паметно.Epa so Apasiev najmnogu ke mozat da soberat oti realno toj e liceto na partijata pa Krmov pa uste 2-3 sto se poredovni po mediumite i kanalite. Ili ke zemat sosema treta licnost, ne znam.
Apasiev kako prvo i osnovno ne ispolnuva starosna granica da bide kandidat za pretsedatel.Epa so Apasiev najmnogu ke mozat da soberat oti realno toj e liceto na partijata pa Krmov pa uste 2-3 sto se poredovni po mediumite i kanalite. Ili ke zemat sosema treta licnost, ne znam.
Najce ke popizdi, ke fakjame seirНаводно Ванковска ќе била кандидатот за Претседател али кажувам што ми кажале, ако ме лажат мене, јас ве лажам вас.