Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Светов не е розев и сите тие што се прават морално супериорни не се баш такви, знаеш како викаат....дај му на човек власт и види му памет.
Од кај знеш дека не работам за Левица? ;)
Џабе им се лижиш , сите ќе ве стрелат :rolleyes:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Замислете да ја немавме Левица како партија? Јас можеби не мислам дека може да направи нешто „поголемо“ ама мора да има некаква опозиција на очигледно здружени и анемични СДС и ВМРО.
Барем можеме да слушнеме конструктивна критика од време на време.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Kakva antireklama na DPMNE :ROFLMAO: Eden izdrzen argument ne kaza za glasanje na DPMNE. Ok, Levice e satelitska partija, nemoze da smeni nisto, DPMNE edinstven izbor za promena na ovaa stetna vlada. Ako mu vratis oti DPMNE ne protestira protiv promena na ime, ustav,zazema kontradiktoren stav za popisot ne ide nisto tuku samo licni navredi. Za dzabe trosime vreme.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Kakva antireklama na DPMNE :ROFLMAO: Eden izdrzen argument ne kaza za glasanje na DPMNE. Ok, Levice e satelitska partija, nemoze da smeni nisto, DPMNE edinstven izbor za promena na ovaa stetna vlada. Ako mu vratis oti DPMNE ne protestira protiv promena na ime, ustav,zazema kontradiktoren stav za popisot ne ide nisto tuku samo licni navredi. Za dzabe trosime vreme.
Не го обвинувај ВМРО за срањата.....вие бевте у шарена револуција, на ваша глава е...ваш грев е. 33 е ваше копиле.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Не го обвинувај ВМРО за срањата.....вие бевте у шарена револуција, на ваша глава е...ваш грев е. 33 е ваше копиле.
Ete go pak vie nie. Nigde ne bev ja licno iskreno. Ama taka ti funkcionira izgleda svetot.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Никад нема да бидеш искрен, ама еве...за кој гласаше 2016?
Tи оди името се погоре и погоре на списокот на Левица за стрелање. Што мислиш Џек Нолан и Борат не водат евиденција.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
ДПМНЕ се директни учесници во предавството на македонскиот народ, нивни пратеници гласаа за Преспанскиот договор, да беа они патриоти како што се декларираат ако не повеќе бар тие што гласаа за Преспанскиот договор ќе ги пратеа на интензивна.
Се виде нивниот патриотизам и борба за Македонија, почнува и завршува само во нивните џебови.

Левица ќе освои повеќе гласови од сдсс и дпсне заедно.. левица е македонскиот народ!!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
ДПМНЕ се директни учесници во предавството на македонскиот народ, нивни пратеници гласаа за Преспанскиот договор, да беа они патриоти како што се декларираат ако не повеќе бар тие што гласаа за Преспанскиот договор ќе ги пратеа на интензивна.
Се виде нивниот патриотизам и борба за Македонија, почнува и завршува само во нивните џебови.

Левица ќе освои повеќе гласови од сдсс и дпсне заедно.. левица е македонскиот народ!!
Мој пратеник?
Кој смее и по кое правило и закон да му каже што да прави, и што е гарант ако некој го фати за муда....не него туку било кој, нема да гласа како ќе му биде кажано?
Ја ти гарантирам, најди 100 луѓе, у ситуација каква што беше сите ќе прават како што ќе им кажам.
Автоматски споено мислење:

Ne sum ja tema ovde. Fokusiraj e na temata Levica ili pa ako sakas SDS ili DPMNE kako nivni konkurenti a ne defokusiraj.
За кој гласаше?
Автоматски споено мислење:

Tи оди името се погоре и погоре на списокот на Левица за стрелање. Што мислиш Џек Нолан и Борат не водат евиденција.
У духот на француската револуција може ќе треба гилотина.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Многу ми е јак овој Бодхидхарма гласал 2-3 пати за ДПМНЕ излегол на 1 контра протeст од чисто профитерство и објаснува овде за кој си гласал. Пола комуњари после 2008ма преминаа во ДПМНЕ заради лична корист, повеќето си се вратија во СДС ама некој останаа во ДПМНЕ. Според рационалноста на Бодхидхарма каде вели дека и да се украдне нешто или намести некој тендер тоа е ко компензација за патриотизмот :pos: :pos:
Поголеми шанси има да е СДС отколку ДПМНЕ.

Штета што секако ќе го стрелат како и да се врти :pos: :pos:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Многу ми е јак овој Бодхидхарма гласал 2-3 пати за ДПМНЕ излегол на 1 контра протeст од чисто профитерство и објаснува овде за кој си гласал. Пола комуњари после 2008ма преминаа во ДПМНЕ заради лична корист, повеќето си се вратија во СДС ама некој останаа во ДПМНЕ. Според рационалноста на Бодхидхарма каде вели дека и да се украдне нешто или намести некој тендер тоа е ко компензација за патриотизмот :pos: :pos:
Поголеми шанси има да е СДС отколку ДПМНЕ.

Штета што секако ќе го стрелат како и да се врти :pos: :pos:
Ти повеќе за мене знаеш отколку јас што знам :D
Не е убаво да користиш ад хоминем у расправа, ама нема везе....копиљаци сте и нормално е да не знаете кај терате.

Kajgana Shop

На врв Bottom