Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Да, не сум зачленет, не идам по штабови, не идам на митизни, едноставно пратам ситуација и сум реален. Не префрлај топка, види што ти пишав.

Се читаш ли шо пишуваш уопште? Т.е прочита ли што ја ти пишав? Уопште? Друже, исти кур сте бе како од иста куќа да сте излегле. Не сте реални бе, у друг свет живееме. До смрт ќе идеш и глупости ќе тресеш, исти си ко овие на телевизија и у влада.

Не сме ние никаква гаранција, ама твојов лидер нема Л од лидерство. Мочко, лигуш, само релативизира работи. Абе најголема партија сте во Македонија бе алоооо, машинерија беше ВМРО пред 5/6 години, не смееше ништо да се деси без нивни амин. Име сменија, јазик избришаа, закони донесоа на заебанција, 300 глупости изнаправија, со прст не ви мрдна партијата. Да излезе да каже јавно, да изјави став, НИЕ СМЕ ПРОТИВ ТОА И ТОА, И КОГА ЌЕ ДОЈДЕМЕ НА ВЛАСТ ЌЕ НАПРАВИМЕ ОВА И ОВА. Ништо, 0, лигавење по фејсбуци и телевизии.

Од ваквите ко тебе ми се сере. Ама дека и ти си чекаш партиско вработување па мора сеа памет да ми солиш. На форум и тоа. Бркај работа, живеј во заблуда и биди ми оптимистичен за подобро утро, со фаца како Мицковски.
Абе смешки сте :)
Барем да знаевте 1% од тоа како функционира светов ќе беше добро, вака директно од пелени ќе му кажувате на татко ви како се правеле деца.
Ама како што викаш, јас не вработен бркам партиско вработување :X3:
Гледај ебни нешто, политика не е за секого...треба прво да знаеш кај се наоѓаш и која е опасноста па после. Ќе те користат кој како стигне, сум ги гледал по тие трети опции како завршуваат, со кур у рука.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Овој од толку самоувереност, ќе го исклучат од партија, неговава активност е на ниво на бот, и се ќе беше нормално ако беа вмро на власт. Убедливо најмногу гласови има избркано досега, дури и во 2015, 16 ботовите на дпмне не бркаа до толку гласови.

Најитересен лик е човеков, толку самоувереност а во исто време пак толку глупости тропа и изиграва со сила бот.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352

ВМРОООООООООООО

си кажаа луѓето се во видеото.

D

Deleted member 12196

Гостин
Овој од толку самоувереност, ќе го исклучат од партија, неговава активност е на ниво на бот, и се ќе беше нормално ако беа вмро на власт. Убедливо најмногу гласови има избркано досега, дури и во 2015, 16 ботовите на дпмне не бркаа до толку гласови.

Најитересен лик е човеков, толку самоувереност а во исто време пак толку глупости тропа и изиграва со сила бот.
Нема да го избркаат. Платен е за тоа. Неговите се на власт.

Не изиграва бот, вистински е. СДС бот.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Нема да го избркаат. Платен е за тоа. Неговите се на власт.

Не изиграва бот, вистински е. СДС бот.
Не може човек да ги фати кој е за дпмне кој за сдсм, од кога почнаа да работат и официјално за истата кауза.

D

Deleted member 12196

Гостин
Не може човек да ги фати кој е за дпмне кој за сдсм, од кога почнаа да работат и официјално за истата кауза.
Еден е „за“ ВМРО, друг е „за“ Левица. Задолжение им е да изигруваат шутови, а кога ќе видиш такво нешто во партија бегаш подалеку...

И мораме да признаеме дека добро ја играат својата улога. Шутови над шутовите.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

Никад не потценувај моќ на глупи луѓе кога се у група....тоа е формулата.
Автоматски споено мислење:

Еден е „за“ ВМРО, друг е „за“ Левица. Задолжение им е да изигруваат шутови, а кога ќе видиш такво нешто во партија бегаш подалеку...

И мораме да признаеме дека добро ја играат својата улога. Шутови над шутовите.
А ти што улога играш?
Стар човек си, не се мешај кај треба и не треба и не дели квалификации од ракав, гледај си твоја работа.

D

Deleted member 12196

Гостин
А ти што улога играш?
Стар човек си, не се мешај кај треба и не треба и не дели квалификации од ракав, гледај си твоја работа.
Колку и да не ми се допаѓа политиката на сегашното ВМРО, не ја заборавам 2007 година кога ми дојдоа како кец на десетка. Во вистински момент дојдоа на власт, мене многу ми помогна нивната програма.
Затоа не ми се допаѓа кога некој намерно или ненамерно им го руши и онака малиот рејтинг што им остана.
Можеби не си свесен (иако мислам дека си) дека со твоето пишување им правиш само штета.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Колку и да не ми се допаѓа политиката на сегашното ВМРО, не ја заборавам 2007 година кога ми дојдоа како кец на десетка. Во вистински момент дојдоа на власт, мене многу ми помогна нивната програма.
Затоа не ми се допаѓа кога некој намерно или ненамерно им го руши и онака малиот рејтинг што им остана.
Можеби не си свесен (иако мислам дека си) дека со твоето пишување им правиш само штета.
Ај наброј три случаи кога веќе тврдиш нешто.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
На глава да стојат подржувачите на Вмро нема да го сменат фактот дека најдобро можно сценарио е целото нивно гласачко тело да гласа за Левица на наредни избори.И така нема враќање назад од дното каде што се наоѓа сега за таа т.н партија,бар ке помогнат од Заев да куртулиме

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
На глава да стојат подржувачите на Вмро нема да го сменат фактот дека најдобро можно сценарио е целото нивно гласачко тело да гласа за Левица на наредни избори.И така нема враќање назад од дното каде што се наоѓа сега за таа т.н партија,бар ке помогнат од Заев да куртулиме
Не знам зошто подржувачите на вмро би гласале за некој што директно му помогна на Заев да дојде на власт.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сериозен си што ја рачунаш Левица за некој фактор тука?
Левица е сателит партија и таква ќе си остане.....постои темно и светло, црно и бело и т.н. Светот е дуален и додека е така ќе си биде партија на најразочараните.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
939
Така е, се сложувам.

Ако направат коалиција со зајко, народот уште толку ќе се изнервира и овие буквално сами ќе си вперат пиштол во чело.

Се надевам дека барем жмицко има грам памет у тоа тиквата.

Ама како и да е, кога тогаш ќе си паднат и ќе лежат и едните и другите :)

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
@Bodhidharma не те примаат во Левица со твојот профитерски менталитет, вајда нема ни да те стрелаат :icon_lol:
Светов не е розев и сите тие што се прават морално супериорни не се баш такви, знаеш како викаат....дај му на човек власт и види му памет.
Од кај знеш дека не работам за Левица? ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom