Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Абе смешки стеДа, не сум зачленет, не идам по штабови, не идам на митизни, едноставно пратам ситуација и сум реален. Не префрлај топка, види што ти пишав.
Се читаш ли шо пишуваш уопште? Т.е прочита ли што ја ти пишав? Уопште? Друже, исти кур сте бе како од иста куќа да сте излегле. Не сте реални бе, у друг свет живееме. До смрт ќе идеш и глупости ќе тресеш, исти си ко овие на телевизија и у влада.
Не сме ние никаква гаранција, ама твојов лидер нема Л од лидерство. Мочко, лигуш, само релативизира работи. Абе најголема партија сте во Македонија бе алоооо, машинерија беше ВМРО пред 5/6 години, не смееше ништо да се деси без нивни амин. Име сменија, јазик избришаа, закони донесоа на заебанција, 300 глупости изнаправија, со прст не ви мрдна партијата. Да излезе да каже јавно, да изјави став, НИЕ СМЕ ПРОТИВ ТОА И ТОА, И КОГА ЌЕ ДОЈДЕМЕ НА ВЛАСТ ЌЕ НАПРАВИМЕ ОВА И ОВА. Ништо, 0, лигавење по фејсбуци и телевизии.
Од ваквите ко тебе ми се сере. Ама дека и ти си чекаш партиско вработување па мора сеа памет да ми солиш. На форум и тоа. Бркај работа, живеј во заблуда и биди ми оптимистичен за подобро утро, со фаца како Мицковски.
Барем да знаевте 1% од тоа како функционира светов ќе беше добро, вака директно од пелени ќе му кажувате на татко ви како се правеле деца.
Ама како што викаш, јас не вработен бркам партиско вработување
Гледај ебни нешто, политика не е за секого...треба прво да знаеш кај се наоѓаш и која е опасноста па после. Ќе те користат кој како стигне, сум ги гледал по тие трети опции како завршуваат, со кур у рука.