И што ти е поентата, Левица треба да седи во опозиција се додека не се створат идеални услови да се формира влада без Албанска партија ? Дури и да дојде таква ситуација кога Дпмне и Левица би имале 61+ сите знаеме дека без нивно учество во влада ќе биде хаос, етнички тензиии и веројатно нов конфликт.Кажи ми една албанаска партија која не е балистичка? И како тоа е нормално партизани да се во коалција со балисти?
Знам што е советничко место, ама наоѓање на чесни луѓе во таквите места е се потешка работа.Тоа дека голем дел не сакаат да влезат во политика е точно
Инаку советничкото место е дополнителен ангажман не е примарна работа (90% од нив си имаат др работи), редно време е да влезат во тие совети чесни луѓе без чиј глас нема да можат да поминат лудачки дупови од типот огромни згради без зеленило и паркови, соодветен број паркинг места и сл глупости
Де бре, ме направи дете од 16 години XD...од каде знаеш ти што било уназад 20 години и кој те „еб-ел„ тебе во здрав мозок, па знаеш хронолошки што како? колку години си имал тогаш или подобро речено уште не си постоел, си бил во план да те направат!
Што е погрешно?Си игра курево со оган
рчка кај што не требаШто е погрешно?
Адресата е точна и дојдете ако имате мадиња. Еве ти хинт, до поштата е. Нели фаци јаки бевте шо ќе ме најдевте по ИП, нема 20 ИП адреси таму, неколку се. Бујрум тепачишта и хакеришта во Велес, на 20км околу Велес хемоглобинот ви се намалува, шеќерот ви паѓа.Тебе те баравме на адресата што ја напиша тука во Велес, ама немаше лице со име Клинтон таму. Јас те мислев јунак, демек еве оставаш лични податоци и к*р не те боли, но испадна обичен лажов и дунда. Ќе те најдеме не се секирај.
Освен со првата реченица, со се' се сложувам.Многу лаички гледате на нештата. И минималната плата да порасне на 20.000 ден., стандардот ќе порасне и повторно ќе имаме Х луѓе кои ќе живеат со ~4 евра на ден. Со тие ~4 ќе можат да ги купат продуктите кои денес ги купуваат за тие 2-3!
Секогаш чекаме и бараме државна асистенција. Државата (власта) не е решението, туку проблемот. Ако јас би воспоставил систем, законите би се носеле и менувале со 2/3 мнозинство. На што личи тоа, сѐ што ќе предложи Владата да помине!? Носење по 100 закони и константно менување на законите. Нема правна сигурност.
Само ви се умешав во дискусијата за земјоделството и за 3те евра од човек на ден.Освен со првата реченица, со се' се сложувам.
Најновата теза на куртомуртовци е дека работел за Вујко Сем, проект на ЦИА бил да го бајпасира револтот кај МКД, затоа имал таква реторика т.е бил жесток во настапите.Си игра курево со оган
Еве прашуваме, што вети а што побара за возврат Жмицко Војвода за пописот во пакет со бугаристанските барања во муабетот со Метју Палмер?Нека прашаат што вети а што побара за возврат Жмицко Војвода за пописот во пакет со бугаристанските барања во муабетот со Метју Палмер...