- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.762
Од sugar daddy Вело преминал во daddyНе сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
Од sugar daddy Вело преминал во daddyНе сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
18 годишна спонзоруша со старец? Добро бе,ова у стилот на оној главен на муслиманиве во земјава шо им беше,50 години помлада жена зеде,овие втор пубертет ги фаќаНе сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
45-50 години ми изгледа помалда од Вело,како планира редовно да ја прца е друга работаНе сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
А бе 60 години е помлада, у реду је.45-50 години ми изгледа помалда од Вело
Друже, оваа ми стои дека на мртов коњ ќе му го дигне, а за жив човек, ич муабет да не праиме. И тоа кога сака, и колку сака.18 годишна спонзоруша со старец? Добро бе,ова у стилот на оној главен на муслиманиве во земјава шо им беше,50 години помлада жена зеде,овие втор пубертет ги фаќа
Автоматски споено мислење:
45-50 години ми изгледа помалда од Вело,како планира редовно да ја прца е друга работа
Џабе е колку и да е секси ако дедово е импотентен,ваквите цури си имаат у резерва ебачи,впрочем кој стрејт маж би одбил ваква секси жена?!?Друже, оваа ми стои дека на мртов коњ ќе му го дигне, а за жив човек, ич муабет да не праиме. И тоа кога сака, и колку сака.
Можете само да му љубоморите на Вело Маркоски пошто од спална искача само за интервјуа на ТВ.Од sugar daddy Вело преминал во daddy
Ова ме потсети на постов што го прочитав на ФБ вчера.Анкета на Телма за кого би гласале на наредните избори
Дпмне и Сдсм по 18% мала разлика и убедливо најнизок рејтинг имаат овие две партии до сега, Дуи 6.7% мислам а Левица 6.2%
Тоа се моментално 8+ пратеника за Левица ама со оглед дека е анкетата провладина Телма верувам дека веќе и се многу над 10 пратеници..
Тој дел можеби е и намерно ставен за да се креира раздор на база на его.Али нема шанси Зоран Заев да има 40% доверба па што сака нека биде.Посебно не во моментов после бугарското фиаско, фиаското со вакцините, карање со Бранко/Максим, протести на тутунарите,оризарите, итн ...Апасиев е веќе главен водач на опозицијата.
Анкетата покажува дека најголема доверба граѓаните имаат во Зоран Заев (39,7%), потоа е лидерот на Левица, Димитар Апасиев (29,7%), а веднаш потоа се е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски (28,3%) и лидерот на ДУИ, Али Ахмети (15,5%).