Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 март 2009
Мислења
1.163
Поени од реакции
829
Не сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
18 годишна спонзоруша со старец? Добро бе,ова у стилот на оној главен на муслиманиве во земјава шо им беше,50 години помлада жена зеде,овие втор пубертет ги фаќа
Автоматски споено мислење:

Не сум знаел. Бтв девојчево во спотот е жената на Вело Марковски.
45-50 години ми изгледа помалда од Вело,како планира редовно да ја прца е друга работа

Последно уредено:

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
665
Се што се градеше изминативе 30 год беа цркви да има каде народот да се моли и да бара спас.
Кога ќе ти го одземат правото на живот ти останува само да се молиш.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.982
18 годишна спонзоруша со старец? Добро бе,ова у стилот на оној главен на муслиманиве во земјава шо им беше,50 години помлада жена зеде,овие втор пубертет ги фаќа
Автоматски споено мислење:

45-50 години ми изгледа помалда од Вело,како планира редовно да ја прца е друга работа
Друже, оваа ми стои дека на мртов коњ ќе му го дигне, а за жив човек, ич муабет да не праиме. И тоа кога сака, и колку сака. :cautious:

Член од
7 март 2009
Мислења
1.163
Поени од реакции
829
Друже, оваа ми стои дека на мртов коњ ќе му го дигне, а за жив човек, ич муабет да не праиме. И тоа кога сака, и колку сака. :cautious:
Џабе е колку и да е секси ако дедово е импотентен,ваквите цури си имаат у резерва ебачи,впрочем кој стрејт маж би одбил ваква секси жена?!?

M

Macedon1um

Гостин
Анкета на Телма за кого би гласале на наредните избори
Дпмне и Сдсм по 18% мала разлика и убедливо најнизок рејтинг имаат овие две партии до сега, Дуи 6.7% мислам а Левица 6.2%

Тоа се моментално 8+ пратеника за Левица ама со оглед дека е анкетата провладина Телма верувам дека веќе и се многу над 10 пратеници..

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.389
Поени од реакции
23.218
Анкета на Телма за кого би гласале на наредните избори
Дпмне и Сдсм по 18% мала разлика и убедливо најнизок рејтинг имаат овие две партии до сега, Дуи 6.7% мислам а Левица 6.2%

Тоа се моментално 8+ пратеника за Левица ама со оглед дека е анкетата провладина Телма верувам дека веќе и се многу над 10 пратеници..
Ова ме потсети на постов што го прочитав на ФБ вчера.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.591
Впечатокот е дека сдс повеќе хистеризираат околу Левица со два пратеника отколку околу вмро со 44 и колку и да беа таму. Што му доаѓа дека Левица во моментов е поголема закана за сдс отколку Вмро со Мицковски. Која иронија.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.461
Поени од реакции
18.466
:) Апасиев е веќе главен водач на опозицијата.

Анкетата покажува дека најголема доверба граѓаните имаат во Зоран Заев (39,7%), потоа е лидерот на Левица, Димитар Апасиев (29,7%), а веднаш потоа се е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски (28,3%) и лидерот на ДУИ, Али Ахмети (15,5%).

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.796
Поени од реакции
8.530
:) Апасиев е веќе главен водач на опозицијата.

Анкетата покажува дека најголема доверба граѓаните имаат во Зоран Заев (39,7%), потоа е лидерот на Левица, Димитар Апасиев (29,7%), а веднаш потоа се е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски (28,3%) и лидерот на ДУИ, Али Ахмети (15,5%).
Тој дел можеби е и намерно ставен за да се креира раздор на база на его.Али нема шанси Зоран Заев да има 40% доверба па што сака нека биде.Посебно не во моментов после бугарското фиаско, фиаското со вакцините, карање со Бранко/Максим, протести на тутунарите,оризарите, итн ...

Во секој случај големата предност на Апасиев е собранието и со тоа далеку поголемата можност да се експонира, посебно во случај каде што власта ги држи апсолутно сите медиуми освен една телевиција и можеби еден и пол весник и со тоа спречува опозицијата да има какво било медиумско присуство.Секако и Апасиев е далеку подобар оратор.

EDIT: заборавив и неисплаќање бонуси на пожарникарите, сестрите, лекарите. Во полиција исто така има доста многу незадоволни од Обиџуко,професорите од високо се незадоволни и од разговорите со Бугарија и од реформите, овие подоле од реформите. Поранешниот Имам дури искочи и кажа дека се измамници.Огромен број на останати без работа.

Критична маса на незадоволство е веќе ова од сите сфери на животот. Во времето на Груевски најголем дел од гневот беше против таа машинерија на ДПНЕ што гушеше се. Ваков гнев и незадоволство мислам дека последен има собрано Љупчо после Рамковниот и Бучко после територијална распределба .40% е невозможно, премногу е, посебно кога те напаѓаат 1000 разични типови на луѓе за 2000 различни работи.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom