Не бранам јас друже, напаѓам има разлика се бранат тие што згрешиле, а се обидуваат да те извалкаат, за да можат после и тие да имаат шанса за напад, а тоа отом потом ќе го видеме засега не може да се коментира нешто, времето ќе покаже, а од тоа ви е најмногу страв, оти времето тече и не оди во ваша полза сеуште...
И не знам шо си запнал со тоа интелектуалец, ова е форум достапен за сите, ако води некој пристојна дискусија без навреди веројатно плиткоумните ги вади од такт...жалам за тоа во секој случај. Помина времето кога сатанизиравте се и секој кој не мисли како вас, банда профитерска со поддршка на цела една медиумска камарила, платени медиокритети и ДПМНЕ Ваљево на чело.
Не, тој збор го искористив како компаратив на посакуван успех, скриен зад огромен неуспех, нешто како алогизам, ме разбираш нели? Ако не, прати им го ова во штаБот, ќе смислат подобро таму, бидејќи ти како иНтелектуалец, сеуште незнаеш дека не се пишува штаП туку штаБ и од тука доаѓа ШТАБСКИ...
Ако ти така правиш, и ако има успех можеби би пробал по твоја лична препорака, те гледам со големо искуство го испиша ова, за 250 евра плата само толку треба? Јас сум поамбициозен, ако може некако до 350-400 евра плата со средно, и мој сајт ќе си отворам, и фб страна хехехехе баце, ќе дрма со лајкчина...
Штапски се пишува со П а не со Б затоа шо имаш едначење по звучност во случајот, ама тоа не можеш да го знаеш затоа шо не си бил на тој час си бил во шпалирот за пречек на Груевски, а учителката токму заради тоа шо си добар партиски подлизурко ти пишала петка, и сега мислиш дека си лектор, а си полуписмен во суштина.
Сега собери си другарчињата од тоа кобајаги патриотски здруженија, рецидиви на Пастирот, истите тие шо беа на листа кај Бачев заедно со Саше Ивановски политико, и прашај ги каде беа кога Талат Џафери беше назначен за Министер за одбрана, тогаш Стојанче Ангелов протестираше против а му викаа предавник, сега еве обратно, така да такви ситни профитери со крстови и кандила кобајаги вмровци ептен се (не)пожелни во она шо се дефинира како левичарска партија, а од кои веројатно си ти еден.
Друго, човек кој сака како си пишал развиено здравство, образование, правосуден систем, економија итн не може да се сити на најдолни навреди, тоа може само член на орда, ако се огрешил некој треба пред закон да одговара, лично шо е до мене и да ја плукне Шеќеринска не ми менува ништо, само шо сметам дека во 2020г само плитокумници би се сителе на линчови и сметаат дека тој е патот за градење на здраво општество (првиот пат може беше печатна грешка лекторе, побарај низ други постови да увериш), цела мака е шо вие сакате пак да се врати номенклатурата на жмро и да ги добиете истите привилегии назад кои сте ги имале како партиски послушници.
Пишуваш за пристојност и нормалност а се палиш на линчување, тоа е она типично жмровско, од Црква право во комитет, па со швалерот/швалерката за на крај да продаваме семејни вредности после тоа.
Чисто мое мислење, ич qr не ме боли дали ти се допаѓа или не, цензура за тоа кој шо смее да пишува дома ќе правиш, само шо се додека такви како тебе реагираат негативно, значи сум на одличен пат.
Инаку работам на брод, така да тие суми шо си ги навел се безмалку смешни за мене во овој момент, и си ја сакам Македонија, е сеа тоа се повеќе пропроционално се намалува кога наидувам на такви како тебе, ама јбга.