Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.936
Така е. Веќе го кажав ова пред избори.
Јас се плашам од корона, за разлика од партиските пацови, кои се имуни и немаат гајле. Тоа е тој имунитет долгогодишно сурово брусен со специјална диета составена од посебна салама, вегета и две парчиња леб, од страните. Обичниот граѓанин не може тој режим на храна да си го дозволи, па ќе мора да се припази во овие времиња, како впрочем и јас.
Moze ima nesto vo partiskite sendvichi sho e lek za koronata. Treba da se ispita.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
@Raziel

Мене ме интересира какви зе законските норми за вакви случаи, и дали вака смее да навредува и да користи ваков речник? Дали може да го тужат за вакви гадости?

Или овој?

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.329
Поени од реакции
1.180
Кога фрлаше со куртони полни со боја не му текињаше дека албанците имаат многу повеќе права од било кое малцинство?
Кога се потпиша преспанскиот договор го немаше нешто или беше да "тетки однесе лек"?
Кога се смени Уставот го немаше нешто на дело да се обиде да предизвика нешто што би го спречило тоа?
Да не беше во странство каде нема интернет,инаку сигурен сум дека ќе дојдеше и немаше да дозволи никаква промена на Уставот.
Ги разбирам младиве луѓе кои немаат појма од политика да се залетале по Апасиев ама возразни луѓе да не можат да видат ......страшно.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.551
Поени од реакции
2.727
Кога фрлаше со куртони полни со боја не му текињаше дека албанците имаат многу повеќе права од било кое малцинство?
Кога се потпиша преспанскиот договор го немаше нешто или беше да "тетки однесе лек"?
Кога се смени Уставот го немаше нешто на дело да се обиде да предизвика нешто што би го спречило тоа?
Да не беше во странство каде нема интернет,инаку сигурен сум дека ќе дојдеше и немаше да дозволи никаква промена на Уставот.
Ги разбирам младиве луѓе кои немаат појма од политика да се залетале по Апасиев ама возразни луѓе да не можат да видат ......страшно.
Да не ги преспа последниве 3 години?
Цело време тој истиот јадеше гомна за менувањето на уставот , за преспански и двојазичност , поднесуваше тужби , што очекуваш ти од вонпарламентарна партија митинг во големина од ДПНЕ да направи? На која планета живејш?

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.329
Поени од реакции
1.180
Да не ги преспа последниве 3 години?
Цело време тој истиот јадеше гомна за менувањето на уставот , за преспански и двојазичност , поднесуваше тужби , што очекуваш ти од вонпарламентарна партија митинг во големина од ДПНЕ да направи? На која планета живејш?
Од него ништо не очекував нити очекувам.Па затоа ме чуди како тоа вие очекувате дека освен "гомна јадење"''ќе направи нешто друго.
Неговото политиканство на крилата на незадоволството на македонскиот народ е така подмолно и цинично да треба да си навистина слеп да не го видиш.
Тој ти е како некоја врачарка што им дава надеж на роднините на некој тешко болен од рак.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Од него ништо не очекував нити очекувам.Па затоа ме чуди како тоа вие очекувате дека освен "гомна јадење"''ќе направи нешто друго.
Доволно е.
До сега никој тоа не го напраил. Дваес години народот збори, партиите ВМРО и СДСМ се праат на удрени.

Па таман и више ништо да не напраи, во иднина, Апасиев направи многу повеќе од било кое од овие две лицемерни партии, на тој план. Барем јавно излезе и кажа како стојат работите со Албанците.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.744
Поени од реакции
8.469
Доволно е.
До сега никој тоа не го напраил. Дваес години народот збори, партиите ВМРО и СДСМ се праат на удрени.

Па таман и више ништо да не напраи, во иднина, Апасиев направи многу повеќе од било кое од овие две лицемерни партии, на тој план. Барем јавно излезе и кажа како стојат работите со Албанците.
+1
Неговото политиканство на крилата на незадоволството на македонскиот народ е така подмолно и цинично да треба да си навистина слеп да не го видиш.
Тој ти е како некоја врачарка што им дава надеж на роднините на некој тешко болен од рак.
А што очекуваш ти?
Да одлета до Брајчино да го задави Зајко, читајќи му ги сите предавства кои ги направил над Македонија? Да го најде во дупката каде се крие Квиско, да го стрела за ќутенката? Да отиде до Зајас и да го заколе командантот, пред тоа да му нацрта петокрака на грбот и да го остави врзан до споменикот на учките?
Ок е со отворени очи да се посматра ситуацијата, ама треба кочница и на очекувањата.
Да има ПР машинерија како Путин, ќе тренира џудо, ќе гњури и ќе лета со ловец, само што нас ни ги земаа ловците, ќе треба да си ги бараме кај ни се :(

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.366
Поени од реакции
43.162
На ставре му здосадија северџанските сендвичи, сеа сака од нашите малце да проба

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.744
Поени од реакции
8.469
На ставре му здосадија северџанските сендвичи, сеа сака од нашите малце да проба
Мислам дека сендвичарата не е отворена, и прашање е дали ќе има сендвичи ;)

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.243
Доволно е.

И добрососедските односи,каде што само ние сме добри соседи.
Дека сакаат да избришат,дека децата кај Ваташа,се стрелани од фашистичкиот бугарски окупатор!

Kajgana Shop

На врв Bottom