Не,зафатен бев вчера вечер,затоа не ти одговорив.Ај после ќе пуштам компјутер ќе ти пишам...Слабо ти оди со контра аргументите, а![]()
Апасиев е Тесла, Заев е пони точак.
Moze ima nesto vo partiskite sendvichi sho e lek za koronata. Treba da se ispita.Така е. Веќе го кажав ова пред избори.
Јас се плашам од корона, за разлика од партиските пацови, кои се имуни и немаат гајле. Тоа е тој имунитет долгогодишно сурово брусен со специјална диета составена од посебна салама, вегета и две парчиња леб, од страните. Обичниот граѓанин не може тој режим на храна да си го дозволи, па ќе мора да се припази во овие времиња, како впрочем и јас.
Да, кога ќе пробаш таков сендвич забораваш дека постои корона.Moze ima nesto vo partiskite sendvichi sho e lek za koronata. Treba da se ispita.
И после короната и двајцата ќе ве лапне.Да, кога ќе пробаш таков сендвич забораваш дека постои корона.
Да не ги преспа последниве 3 години?Кога фрлаше со куртони полни со боја не му текињаше дека албанците имаат многу повеќе права од било кое малцинство?
Кога се потпиша преспанскиот договор го немаше нешто или беше да "тетки однесе лек"?
Кога се смени Уставот го немаше нешто на дело да се обиде да предизвика нешто што би го спречило тоа?
Да не беше во странство каде нема интернет,инаку сигурен сум дека ќе дојдеше и немаше да дозволи никаква промена на Уставот.
Ги разбирам младиве луѓе кои немаат појма од политика да се залетале по Апасиев ама возразни луѓе да не можат да видат ......страшно.
Од него ништо не очекував нити очекувам.Па затоа ме чуди како тоа вие очекувате дека освен "гомна јадење"''ќе направи нешто друго.Да не ги преспа последниве 3 години?
Цело време тој истиот јадеше гомна за менувањето на уставот , за преспански и двојазичност , поднесуваше тужби , што очекуваш ти од вонпарламентарна партија митинг во големина од ДПНЕ да направи? На која планета живејш?
Доволно е.Од него ништо не очекував нити очекувам.Па затоа ме чуди како тоа вие очекувате дека освен "гомна јадење"''ќе направи нешто друго.
+1Доволно е.
До сега никој тоа не го напраил. Дваес години народот збори, партиите ВМРО и СДСМ се праат на удрени.
Па таман и више ништо да не напраи, во иднина, Апасиев направи многу повеќе од било кое од овие две лицемерни партии, на тој план. Барем јавно излезе и кажа како стојат работите со Албанците.
А што очекуваш ти?Од него ништо не очекував нити очекувам.Па затоа ме чуди како тоа вие очекувате дека освен "гомна јадење"''ќе направи нешто друго.
Неговото политиканство на крилата на незадоволството на македонскиот народ е така подмолно и цинично да треба да си навистина слеп да не го видиш.
Тој ти е како некоја врачарка што им дава надеж на роднините на некој тешко болен од рак.
Мислам дека сендвичарата не е отворена, и прашање е дали ќе има сендвичиНа ставре му здосадија северџанските сендвичи, сеа сака од нашите малце да проба
И добрососедските односи,каде што само ние сме добри соседи.Доволно е.
До сега никој тоа не го напраил. Дваес години народот збори, партиите ВМРО и СДСМ се праат на удрени.
Па таман и више ништо да не напраи, во иднина, Апасиев направи многу повеќе од било кое од овие две лицемерни партии, на тој план. Барем јавно излезе и кажа како стојат работите со Албанците.