Кушнер: Што е тоа "ЖОЛТА КУЌА"?

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Поненормално смеење не сум видел у живот.
Човекот нее со сите.Такви само праќаат ваму.Исти беа и олеснувачите кај нас како ги викаја да се плукнам во нив не ми текнува.Оној Французот и оној дебел Американец?

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Браво Кушнер , то је то , србите од 1981 им ги земаа органите на албанците , ги убиваа младите војници во војска ,а велеа дека извршиле самоубиство, а дома ги носеа со затворени ковчези кои не смееја се отварат , погребите на иситите се наблудуваа од полиција , кога се отворија некои ковчези на телата имало куршуми во грб.

Тоа се србите , луѓе од 5 војни за 10 години.

Колку масовни гробници се најдоа низ цела Србија , колку ладњачи низ реките во Србија , колку фабрики беа употребени за горење на убиените , пази не се зборува за Хитлер и Германија , туку за Србија.

Србите знаат да прават пропаганди , една од нив е и ова со таканаречената жолта куќа.
Alo more vie trebe Milosevic za nacionalen heroj da go slavite bre. Da vi go ebam plemto utnano, skokte skokte a koa kji nagazat na vas plakte na amerika i nato demek nogo silno va tepale ajde mars tamu.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.972
Кој си ја има мувата на капата ја ишка..Кушнер е типичен пример за политичка курва.
Поради тоа што е такво копиле,додека беше на чело на УН на Косово, неговиот сонародник генералот Пјер де Саки де Санс,командант на Француските сили во составот на КФОР, го избрка копитово од Митровица.
Еее,колку вакви ликови поминаа низ Балканов,тоа е чудо едно..

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Ептен беше повреден од прашањето (како што рече неговата колешка, која не ја оправдува ама ја разбира ваквата реакција) :kesa:.
Па каде може бе доктор да тргува со човечки органи ??? Тоа го прават најчесто сточарите и ѕидарите !!! :vozbud: ХАХАХА ... ви господо треба да се проверите :uvo:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Стока гнасна англосаксонско геноцидална, ќе му го видиме крајот и нив.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Дијагностички центар: Кушнер

"Вие сте болен. Вие сте луд, немојте да зборувате такви глупости. Што е тоа 'жолта куќа' и зошто е баш жолта? Господине, вие треба да одите на лекарска контрола," гласел одговорот на францускиот министер за надворешни работи на прашањето за став околу наводната трговија со органи на киднапирани Срби од Косово.

Откако новинарот на Гласот на Америка, Будимир Ниќиќ, во Грачаница го запрашал Бернард Кушнер за мислење околу тврдењата за трговија со органи на Срби во Северна Албанија, овој избувнал и почнал со навредите кон новинарот.

"Дали ви личам на некој што би тргувал со органи? Луд сте, верувате во секакви глупости. Доста е. Немало 'жолта куќа', немало трговија со органи. Луѓето кои го тврдат тоа се убијци," продолжил Кушнер.

Новинарот Будимир Ниќиќ изјавил дека се чувствува навредено и оти тој не сакал да провоцира, туку само професионално си ја вршел новинарската работа.

"Поаѓајќи од констатацијата дека многу семејства на киднапирани Срби го обвинуваат Кушнер за учество во трговијата со органи, прашав каков е неговиот став околу таканаречената жолта куќа. Тој ме праша дали сум болен и луд," додава Ниќиќ.

По неодамнешните информации дека во областа Буреј во Северна Албанија постоело место каде што се ваделе органите на кинднапирани Срби за подоцна да се продаваат, ОБСЕ му го додели овој случај за истрага на Швајцарецот Дик Марти. Албанските и косовските власти ги демантираа овие информации.

Видеото - тука

http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=501AA801D566854E84EB1189313FA5F2

Видете го видеото и паузирајте го на моментот пред да се изнасмее, погледнете му ја фацата, изразот на лицето, очите,
и споредете ја промената на расположението, т.е. "смеењето" , колку му е извештачено.

Не треба да си некој професионален психолог за да приметиш дека лаже и крие нешто.

Друга работа е што Кушнер беше некојси меѓународен олеснувач, пратеник, за независноста на Косово, така да треба да бидеш ретко глупа личност за да му поверуваш дека кутриот стварно не знае што е тоа Жолта Куќа.

Можеби темава е за подфорумот психологија, но стварно ме интересира како ви изгледа овој човек, неговото ментално здравје, неговата реакција?
Mracen pogled ova e za psiholoshka analiza likot na kushner ,lik na najmracnite horor film ,lik na pedofl.bi sakala nekoj strucno psihijatriski da go analizira ovoj lik.
mi lici na dr. mengele.sto ocekuva novinarot na vakvo provokativno prashanje? deka kushner ke priznae .ma ajde vise molam covekot ima zena za albanka i toa miss ,zet kosovski toa e nagradata za negovoto ucestvo vo nezavisno kosovo.

Член од
29 август 2008
Мислења
43
Поени од реакции
25
Човек којшто ја извршува функцијата министер за надворешни работи(која што по дефиниција вели дека треба да има речник дипломатски), човек којшто се смета за врвен политичар... Да даде оваква изјава којашто не кореспондира со никакви дипломатски кодови... ваков цинизам е невиден... Под итно да се прогласи за политички САМОУБИЕЦ(тој самиот).... Страшен испад...
Ова е резултат на исказот: "Кога вистината удара во центар"

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Шо напрај гнасно смеење се да му ебам ама го погоде овај новинарот право кај што не очекуваше си рече косово сум и сега албанците ќе ме галат го отепа со прашањето новинарот овај французот како болен психопат не знаеше што да каши ама нај многу ме изнервира таа србинаката што после го правдаше демек несзгодно било прашањето :tapp:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Па незгодно е , што да не е згодно прашањето :pos2:
Само да беше одговорот онаков како што треба барем. Баш би сакал стручни анализи на неговата реакција (само да не се од ЕУ). :kesa:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
лелеел грозно овој кушнер личи на оној фрицл австрискиот монструм ,уф гадно
типот не само што е главен уредник на продажбата со органи ,туку и мислам дека он лично со заби им ги вади ,
и мислам дека е тесно поврзан со Шефкет Рамадани :tv:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Alo more vie trebe Milosevic za nacionalen heroj da go slavite bre. Da vi go ebam plemto utnano, skokte skokte a koa kji nagazat na vas plakte na amerika i nato demek nogo silno va tepale ajde mars tamu.
Oј убицо, господ и онака вас србите ве има створил со орган помалку, што има некој од вас да си тргује со органи, вие природно сте инвалиди.
Милошевиќ, да наш херој е, благодарение на неговите глупости сме тука кај што сме денеска, да му ебам крвта негова:drk:.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Сите лица на Бернард Кушнер.

Аииии, со Јеремиќ масонско ракување ...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
После чича СрбоЛегенда ве лажел ко ви вика дека нема србин на власт у Србија долго време.:nenene:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
ЕУЛЕКС го уапси Сабит Геци од УЧК, осомничен за воени злосторства на Косово и во Албанија.

Воените ветерани на УЧК бараат тој веднаш да биде пуштен.

Претходно осуден од судиите на мисијата на ОН на Косово -- УНМИК -- на 5 год. затвор.

Ќе има ли напредок во истрагата?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ќе има кога ќе се најде некој интерес да се прогонуваат учк злосторниците.
Не знам како дозволи европа во нејзини граници да се прават вакви нечовечности?

Kajgana Shop

На врв Bottom