- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ги галиш.На кој начин ти избегнуваш глутница кучиња?
Ги галиш.На кој начин ти избегнуваш глутница кучиња?
А нормално е кучето да искасапи човек? нормално е свињата да ја стават во машина за мелење месо за да си купиме хамбургер од седмица?Да, нема да чекаш служба, но не е нормално да земеш и да го искасапиш кучето.
Не сакаме да ги убиваме, самите се закачат и принудени сме да ги отсрануваме од улица, затоа што се опасни диви накурчени зверкиТешко е да се набави отров?
Немаш муда да го направиш тоа,а и никој од тука нема муда да повреди куче!
Никогаш нема да ве разберам како сакате да ги убиете кучињата,што не се криви тие што се наоѓаат на улица!
За срека онаму кај што јас живеам нема толку многу скитници,има по некое,не се толку опасни.На кој начин ти избегнуваш глутница кучиња?
Еве и друг начин ако не ти е јасно,секој ден имај полна торба и нема да ти е тешкоСе движи со хамбургери во ранец и а и се пушат она фрла два три и дур они јадат и се дават за сендвичите она ги заобиколува и ги избегнува
Да, нема да чекаш служба, но не е нормално да земеш и да го искасапиш кучето.
Во втората минута од видеото вели дека кучињата јаделе човечко месо од убиените тела низ градот и за сметка на тоа станувале уште повеќе агресивни.[video]http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2009/02/12/damon.iraq.stray.dogs.cnn.html[/video]
Ова е дефинитивно најдобриот начин за остранување на кучињата скитници
За несреќа онаму каде што јас живеам има многу кучиња скитници. Ќе те замолам да се справиш со нив во мое име. Бидејќи ниеЗа срека онаму кај што јас живеам нема толку многу скитници,има по некое,не се толку опасни.
Или спијат на тревата покрај плоштадот и не ги задевам или не одам натаму.
Ете.
Колку фино се насмеа. И јас ќе се насмеам на истото и ќе се вратам неколку страници поназад да прочитам некоја можеби прифатлива солуција.Еве и друг начин ако не ти е јасно,секој ден имај полна торба и нема да ти е тешко
АХАААААААААААААААА Значи затоа си против нивно успивање бидејки ти кај што живееш ги нема а зашто ги нема ??????? можеме да заклучиме дека ти си серискиот трујач на кучиња а овдека глумиш против можеби поради фактот дека сакаш да си обезбедиш алиби како љубител на кучиња скитници,или пак ти си психопат кој што сака убивањето на кучиња да биде само твое задоволствоЗа срека онаму кај што јас живеам нема толку многу скитници,има по некое,не се толку опасни.
Или спијат на тревата покрај плоштадот и не ги задевам или не одам натаму.
Ете.
Еве и друг начин ако не ти е јасно,секој ден имај полна торба и нема да ти е тешко
Ко прво не сум малолетна.Веројатно си малолетна. Девојче, грижата во кучето не се состои во тоа да му фрлиш троа лепче на крволочно куче од твојот вкусен оброк во Седмица.
Ниту пак од лажна форумска хуманост, кога се обложувам дека ниту еден од оние кои имаат по дури + 10 постови во темава, се обиделе да превземат нешто околу тоа.
Не ми е тешко ниту на мене, ниту на било кој од оние побројни гласачи погоре да елаборираме нешто повеќе околу хуманоста, и дека е во наша рака е контролата околу нивната девијантност.
Едноставно нема смисла и знаеме дека е реалноста е сосема друга. Интересен е моментот во целава оваа приказна што сите одеднаш станаа вегетаријанци. Интересно.
Колку фино се насмеа. И јас ќе се насмеам на истото и ќе се вратам неколку страници поназад да прочитам некоја можеби прифатлива солуција.
А овој совет те молам зачувај го за еден подоцнежен период, кога твоето дете не ќе може да си поигра во дворот. Се надевам дека твоите сендвичи ќе му се од голема корист.
Мене ми беше смешен.Се движи со хамбургери во ранец и а и се пушат она фрла два три и дур они јадат и се дават за сендвичите она ги заобиколува и ги избегнува
А зошто ги нема?АХАААААААААААААААА Значи затоа си против нивно успивање бидејки ти кај што живееш ги нема а зашто ги нема ??????? можеме да заклучиме дека ти си серискиот трујач на кучиња а овдека глумиш против можеби поради фактот дека сакаш да си обезбедиш алиби како љубител на кучиња скитници,или пак ти си психопат кој што сака убивањето на кучиња да биде само твое задоволство
Како и дае ти посакувам во најскоро време да те издрпа некое ама штрбаво да видиш што значи да те каса куче и тоа старо штрбаво
Остај ти видеото да видиш како се бувтаат со чивте не квикнува бе :zlo: А шо пијачки паѓаат послеВо втората минута од видеото вели дека кучињата јаделе човечко месо од убиените тела низ градот и за сметка на тоа станувале уште повеќе агресивни.
Ко прво не сум малолетна.
Ко второ тоа е мое размислување и не мораш да се согласуваш со мене.
Ко трето ако ти пречат слободно отрови ги,ама да отроват твое куче(да видам како ке се чуствуваш)
Пошто јас ова сето го зборам од лично искуство и знам како е да усмртат нечие куче.(Пошто мое беше усмртено)од еден идиот и да можам ден денес би го задавила со свои сопствени раце а неговото куче по цел ден лае,ми пречи ама ете не одам да го усмртам свакаш?
И за на крај ке се смејам јас колку сакам,пошто
Коментаров
Мене ми беше смешен.
Колку е само хумана малава :pos2:РубинРед - денес
А ТИ ДА ЦРКНЕШ ОК?ШТО ТИ Е ТВОЈОТ ПРОБЛЕМ НЕ МОРА ДА СЕ СОГЛАСУВАШ СО МЕНЕ АЈДЕ ОДИ ШЕТАЈ.
Ти имаш проблем некој дечко со девојчето?Колку е само хумана малава :pos2:
Јас се чудам зошто народов кога ќе им се окучи кучката не ги фрлаат кучињата во рекаУствари проблемот пак го прават луѓето кога ќе им се окучи кучката ги ставаат кучињата во кола и ги носат во друга населба.И ете ти пак нови скитници.И после овие луѓе сакаат да ги снема кучињата скитници !!!???
Аман бе шо зборваш ????Ти имаш проблем некој дечко со девојчето?
Погледни си ја културата и мисли малку што збореш,те читаат илјадници,не си интересен,сфати.
Не си дораснат да коментираш ко најпрвин,и прочитај си ги коментарите.
Во врска со темата.
Факт е дека постојат многу опасни кучиња кои треба да се отстранат.
И што е можно најскоро пошто во последниве неколку денови во мојот град во болница завршувале луге кои биле каснувани од бесни кучиња и останувале со видни белези од делот на телото.
Уште едно.
Ке ги замолам модератотите на подфорумов да ги отстранат муабетите на "јакиот форумџија"
Не е битно дали е хумана туку дали има исправен став а има пошто да отруеш некого е жива гнаса од чин, а освен тоа „хуманоста“ е оксиморон кој само се влечка ко некоја погрешна дијагноза од почеток на цивилизираново општество.Колку е само хумана малава :pos2: