Нема врска, има многу примери каде животните убиваат за да ебнат нешто, пример лавот мажјак ги дави малите, за да потоа женката посака пак да се пари а тој да ја ебе...
1:0 О.о :baeh:
Неписмен си!Ова со лавот нема врска,можда мислиш на домашните мачори дека го прават тоа,меѓутоа ни тие не ги убиваат!
Убивањето неможе никој да ме убеди дека е единствено решение.Акцијата ,,Вдоми куче,, која се одвиваше пред некое време донесе супер резултати!Многу луѓе спасија животи на мали кутриња!Треба само повеќе воља,и проблемот ќе биде решен без никакви успивања.
Никој неможе да ме убеди дека треба да се убие куче само заради тоа што е на улица и нема дом!!Не е криво кутрето,луѓето се криви што тоа куче го оставиле на улица!
Чудни сте ми вие кои сте за убивање,кај мене во друштво,сите другари се кучељубци,сите чуваме кучиња,дали тоа биле расни или нерасни не е битно!И кај мене во маало имаме доста улични кучиња ама никој до сега не пробал да ги отруе или да ги повреди.Кучињата се прекрасни,мирни(сите се кастрирани).
Еве ви едно прекрасно видео кое мислам дека сите треба да го погледнат.
Колку сакам само да сум на ваше место па воопшто да не ми е гајле за уличните кучиња.
И ќе ве молам кажете ми каде има агресивно улично куче да дојдам да видам колку е агресивно!