Р
~~РубинРед~~
Гостин
Нека зборат колку сакаат Тончи,мене не ме повредуваат нивните зборови,и не се спуштам на нивно ниво да посакувам на форум такви бедни работи кои читаат којзнае колку луге.Мене едноставно ми се смешни.Се чудам дал да плачам или да се смеам од таква култура.Рубин, те подбраа момцивеХепа Скопјани со мака се, не се Виничани. Инаку мене во Кочани ме нападна еднаш глутница, за среќа имаше еден човек од страна ги побрка и се разбегаа. Да не беше тој, којзнае што ќе беше со мене.
Тоа беше мое мислење,не мора сите да се согласуваат со мене нели.И добро рече,скопјани се.Не ме изненадува таквиот однос на скопски кремац.
A во врска со пораката на профил на добро познат нема потреба да ја става пред илјадници членови,со тоа си го покажува домашното воспитување кое очигледно ГО НЕМА.
Да не бидам оф топик со темава.
Точно е дека има опасни кучиња,но сепак дали воопшто некој има толкава муда и да земе и да отрови куче?
А сите се прават јаки преку тастатура,сите можат нели:smir:
Како и да е,јас не можам да отровам куче нити пак да го кастрираат,ако други можат слободно.Мене лично не ми пречат.
Толку од мене на темава,немам намера да се расправам со форумџии кои очигледно поим немаат од живот и се прават јаки пред монитор.
Фала Чао Пријатно.