Ако може некој што има искуство со електрично ланче нека ми пише...
Сеуште не го набавив, бидејќи го средив мојот проблем и без него, али затоа моја другарка го користи на нејзиниот Самојед. Има перфектен ефект.
Го испробав на мојата рака на минимална волтажа, не е ништо опасно. Они, додека беше мала Леа (тоа е Самоједот), го користеа на 1-2, но денес го користат на 7-мица (како расте крзното мора да се зголемува волтажата), и тоа не е ништо страшно, го испробав и на рака, го испробав после и на кучево.
Ефектот е секундарен, тоа е очигледно, одличен продолжеток на твојата рака. Сигурна сум дека ако го земеш ќе бидеш презадоволен уште од првото ставање на вратот на кучето.
Ако нешто друго те интересира, има тема за тоа.
Прегледај го приврзокот 40940
Луѓе тоа е моето германско шпитче.Сликано е директно во кичево пред одгледувачницата.Некако ми се бркаат расите како на сибирски самојад повеќе ме тера а понекогаш и на померианец.Инаку од среден раст шпиц е имаше и минијатурни и големки.Зедовме средно оти минијатурните се баш како померианци и многу се мали и ептен куси и бушави а средните се некако најдобри.Инаку со педигре е и на попуст го купивме.Супер примерок и ете одошто е супер,ниту еден чорап не ми е целосен.поздрав
Ќе си ги криеш подобро чорапите
, ќе и набавиш играчки специјални за нејзе со мириси (имаш и коски за одредени возрасти за мењање на заби) кои ќе ја тераат само нив да ги гризе и мирна глава, уживај додека порасне, тоа е најубавиот период додека го гледаш кутрето како расте. И дисциплина обавезно, немој на тој факт да забораваш без разлика колку е мило и слатко, земи во предвид дека и мајка и би го правела истото... прекрасна е