Курва или фраерка?

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Фраерка, ако е убава. Курва и ако е и ако не е, била со многу луѓе, па...

Бољи 3 пати у недела неголи Сида или било која друга таква болест, вклучувајќи ја Мононуклеозата

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
"prostituciata e eden od naj starite zanaeti vo svetot"
a kurva e koga ke ides brat i koga ke si platis i si gi praznis madinata
i nema ljubov i kaj kurva.
a fraerka e taa sto moze da obori 3-4 momci da obori na vecer,Fraerka a ne kurva...

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
курва. стандардот не е за джабе. треба ние мажите малце да се потрудиме да стигнеме до целта затоашто тоа ни е улогата во играта :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вака сега, ако се еби за пари или секоја вечер со друг без разлика дали за пари или за беспари ку*ва е. А ако си се онади секоја вечер со истиот или го менвит на месец, два, три, четири ондак е нормална.
Како и да е користете кондоми!! :pos2::pos2::pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
poimot kurva go menuva znacenjeto
eve primer
porano samo kurvite se oblakale ko sea site zenski so se oblakaat razgoleni
minic do pic gol stomak cickite napred
a sea demek profesorka so tanga ha ha...

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Па во нејзината глава таа сигурно ќе си биде фраерка но за сите други ќе биде курва. То ти е исто како уставното име да остане Република Македонија, а за меѓународно прифатиме промена. Џабе кога ние сме Македонија (фраерка) кога цел свет ни се обраќаат со друго име (курва).

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Па во нејзината глава таа сигурно ќе си биде фраерка но за сите други ќе биде курва. То ти е исто како уставното име да остане Република Македонија, а за меѓународно прифатиме промена. Џабе кога ние сме Македонија (фраерка) кога цел свет ни се обраќаат со друго име (курва).
:pos2::pos2:

Баш така.Добро си го разглобил ова.

Читам некои ова со курвиве го нарекувааат балкански синдром.Се надевам дека во најскоро време ќе ни ги укинат визиве па ќе прошетаат малку и ќе видат дека не е балкански синдромов туку светски.Постојат многу изрази во скоро сите светски јазици за она што ние го нарекуваме курва,ѓувендија,црево,цефка и.т.н.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Фраерка.. што оди со кој сака, кога сака, каде сака. Секоја вечер различен.

Курва.. се еба за пари/кредит/превоз до дома/етц.

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
К***А од женска гледана страна е секоја типка што ќе ти го преземе дечкото :smir: Се зезам, иако многу знаат тоа да го искоментираат:) К***А за мене е некоја која е многу лесна без разлика дали е за пари или не , и тука исто така ги вбројувам и тие што легнуваат или муваат (зависи од возраста) повеќе другари од исто друштво , тоа ми е нешто најодвратно. А фраерка е тоа ти е типка што може да го има секој што го сака , а ипак не е толку лесна и има одредено држење кое горе наведените го немаат ...

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
А изразов " Фраерка " ,го употребил некој од вас некаде во живо? На што се однесувал кога сте го употребиле?
Ја нити сум го употребил нити сум чул некој друг да го употреби овој израз ама некако не ми се верува дека било кој го користи овој израз да опише промискуитетна девојка..

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ни едната, ни другата!!! Нешто трето по можност :pos2:

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Додека не вида ништо не права,това курва ле е?
Инаку имам ептен голема лјубовджика во фамилија ,разгонено едно 18 годишно женско.Незнам шо да правам може ке стане курва.Разговарам ама се е джабе,оно е решило,оди по машки и оди сопри го.

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Додека не вида ништо не права,това курва ле е?
Инаку имам ептен голема лјубовджика во фамилија ,разгонено едно 18 годишно женско.Незнам шо да правам може ке стане курва.Разговарам ама се е джабе,оно е решило,оди по машки и оди сопри го.
Остај ја бре нека си тера кеиф, ако не на 18 кога? на 45?

А кога ќе размислам подобро, и за курва треба одредени квалитети да поседуваш. Мислите лесно им е...Па тоа е уметност, на пример треба да имаш добар желудник за да се сексаш со било кој....:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom