I
InF3cTeD
Гостин
ништо од наведеното....мене исти ми се и двете така да не би бирал меѓу нив
Ептен си во право. Еднаш токму таква глупост направив - девојката која ептен ја сакав и која цел живот ќе ја сакам, направив да се осеќа како курва. И цел живот ќе се кајам за направената глупост.Едно сакам да кажам... Машко некогаш навистина знае да направи една девојка да се почувствува како ку*ва!
Лесна е доколку ги менува сексуалните партнери како чорапи, а за другото не е проблем и иста вечер да е нема да го мислам тоа, се додека не е премногу промискуитетна.Kои се работите по кои можете да заклучете дали некоја девојка е лесна или не? Поточно ме интересира дали мислите дека некоја девојка е лесна доколку има односи со партнерот во брзо време,за една недела или уште веднаш
Има ли врска големината на периодот поминат со дечкото,пред да имаат односи?
Aма лесна не значи дека си нема одредени ствари кои ги бара во дечко. Може да е најлесната на свет, па да ти ѕвекне корпа без да и трепне.Лесна е доколку ги менува сексуалните партнери како чорапи, а за другото не е проблем и иста вечер да е нема да го мислам тоа, се додека не е премногу промискуитетна.
Курва е жена што дава на сите а само мене не ми дава...Aма лесна не значи дека си нема одредени ствари кои ги бара во дечко. Може да е најлесната на свет, па да ти ѕвекне корпа без да и трепне.
Курва е кога некоја жена има маж а оди и со други,кога е слободна може да прави што сака,тогаш е фраерка? :back:Лесна е доколку ги менува сексуалните партнери како чорапи, а за другото не е проблем и иста вечер да е нема да го мислам тоа, се додека не е премногу промискуитетна.
Дали и машко што така постапува е курвар или фраер?"Dali e ku*va (ili mozebi fraerka) dokolku spiela so kogo ona sakala, koga sakala, odnosno zatoa sto ona taka sakala (a da receme toa e prilicno golem broj na batinja), megutoa mnogu cesto znaela da kaze i NE?"
К-У-Р-В-А...со тапија, со пемпеле, со имотен лист. :tv: