Курва или фраерка?

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Значи ние жените не можеме да спиеме секој пат со некој што ни се допаднал и со кој што сакаме да имаме секс а и тој со нас само заради тоа што ќе бидеме наречени курви? Турцизам ти е тоа... =) освестете се малце... не реков дека треба да се толчиме со секој еден но ако еве фаќам дечко...одиме ..се согласуваме добро... имаме и односи... по некое време работите не одат се скаруваме... фаќам друг по некое време и со него истото,фаќам трет и со него истото... значи јас цело време барам некој со кој би се погодила со карактерот,со кој би ми било убаво но ете не можам да најдам таков и дај да не имам односи со ниеден од нив макар и што ќе одам 5-6 месеци,нека се дупат тие со други дури одат со мене само заради тоа што не можам да ги менувам така сексуалните партнери,жена со повеќе од 4 кура е курва овде во Мкд...но тоа си е таква тажна приказна,не живееме на запад и ќе си го прифатиме тоа... ќе се искорени за некое време

Д

Демијан

Гостин
Значи ние жените не можеме да спиеме секој пат со некој што ни се допаднал и со кој што сакаме да имаме секс а и тој со нас само заради тоа што ќе бидеме наречени курви? Турцизам ти е тоа... =) освестете се малце... не реков дека треба да се толчиме со секој еден но ако еве фаќам дечко...одиме ..се согласуваме добро... имаме и односи... по некое време работите не одат се скаруваме... фаќам друг по некое време и со него истото,фаќам трет и со него истото... значи јас цело време барам некој со кој би се погодила со карактерот,со кој би ми било убаво но ете не можам да најдам таков и дај да не имам односи со ниеден од нив макар и што ќе одам 5-6 месеци,нека се дупат тие со други дури одат со мене само заради тоа што не можам да ги менувам така сексуалните партнери,жена со повеќе од 4 кура е курва овде во Мкд...но тоа си е таква тажна приказна,не живееме на запад и ќе си го прифатиме тоа... ќе се искорени за некое време
Јас го разбирам тоа и мене не ми смета како на повеќето што им смета.Немам ништо против тоа:smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Па стани лезбејка ако нас мажите не не бива.И немој со вакви провокации не ти личи.

Еве јас и јавно си признавам дека си бил си со платеничка.Нема ништо лошо во тоа.
Зошто се пронајде повикан? Си ишкаш мува од капа? Али не одлетуе а? :pipi:Воопшто не ме погоди твојата провокација, што на кого не му личи, јасно е ко ден. Мојата сексуална ориентација е веќе формирана. Не сум јас разочарана од машкиот пол, па да преминам во другата сексуална ориентација. Друго?

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Epa tebe ako ti se prisaka so mene da se plesnis a si me videla enda dvapati ili onaka povrsno me znajs kako da ne te narecam kurva:toe::smir:
Не ми беше то поентата некој да, зборвеја за еднаш два пати глеање а јас мислев за љуѓе шо веќе се знает и слично.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
jas ne znam zosto im smeta na zenite da gi narekuvaat ne znam kako, neka si teraat svojot zivot a sega za ozboruvanja treba da se znae deka ne ziveeme vo glavite na drugite luge tuku vo svojata glava i ako sakaat neka me ispotepaat vo moe otsustvo sto se veli, ne treba da se zamarame so zivotite na drugite luge a najcesto za najdobrite sekogas se diga prasina, taka da ako stvarno se interesirame za zivotite na drugite ne bi ni sirele takvi dezinformacii, na nikogo ne mu e gajle za nikogo, sekoj od sabajle do spienje misli samo na sebe taka da od kaj i koj znae koj i kako zivee pa uste si dozvoluva da se izjasnuva za nekogo za kogo najiskreno voopsto ne mu e gajle.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Болдираното, јас си го имам наметнато и уште по некоја цура,ама општоприфатеното е дека сте фраери... :bravo:Ние сме бештии, вие сте фраери, фурај надаље, имам попаметни работи отколку да се занимавам со неандертални мужиња, со малограѓански ставови. И уште никој не ми одговори зошто не сте ФРАЕРИ кога спиете со права курва, онаква платена? Туку се криете да не ве дознаат по маало и да не помислат дека не сте способни да освоите девојка...:back:
ha ha kolku si polna so omraza kurtrata... takov e mentalitetot makedonski ako zenite se pleskaat so poveke mazi vo kratok rok togas se kurvi a mazite se fraeri tolku ti e tesko toa da go svatis ili dosadno ti e pa si pisuvas i se karas so sekoj maz koj ce kazi svoe mislenje...:toe: nikoj ne te nateral da ne pravis so sakas e sea ako ima posledici podgotvise da gi snosis posto samata si sakala takov zivot.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
ha ha kolku si polna so omraza kurtrata... takov e mentalitetot makedonski ako zenite se pleskaat so poveke mazi vo kratok rok togas se kurvi a mazite se fraeri tolku ti e tesko toa da go svatis ili dosadno ti e pa si pisuvas i se karas so sekoj maz koj ce kazi svoe mislenje...:toe: nikoj ne te nateral da ne pravis so sakas e sea ako ima posledici podgotvise da gi snosis posto samata si sakala takov zivot.
Баче, и ти си ласкаш дека се замарам до толку да те мразам? :pipi: И по стоти пат, повторувам дека оваа тема ја верглам од причина што сум женско, а жените се засегнати, а не од причина што мене лично како Мими Симоновска нешто не ми е у ред со мојот приватно-сексуален живот кој ти неосновано си зададе право да го споменеш. Епа тоа што го зборуваш за менталитетот е конформистичко сфаќање. Остаток на нееднаквост од патријархатот, а од патријархатот па навака не се поминати малку години... Но, ние треба да престанеме да се дискриминираме на полова основа.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Баче, и ти си ласкаш дека се замарам до толку да те мразам? :pipi: И по стоти пат, повторувам дека оваа тема ја верглам од причина што сум женско, а жените се засегнати, а не од причина што мене лично како Мими Симоновска нешто не ми е у ред со мојот приватно-сексуален живот кој ти неосновано си зададе право да го споменеш. Епа тоа што го зборуваш за менталитетот е конформистичко сфаќање. Остаток на нееднаквост од патријархатот, а од патријархатот па навака не се поминати малку години... Но, ние треба да престанеме да се дискриминираме на полова основа.
Pa ti mozis da ja verglas temava i do drugata nova godina ai pak ce naides na isti odgovori deka zenite se kurvi ako se ebavaat so povejke partneri vo kratok vremenski period a mazise se TIPCINA!! smirise malce ne mora da se isturas po forumi na koj ke stignes..neznam koj go spomna tvojot privatno seksualen zivot izgleda imas problem so citanjeto devojko ili pa mnogu gresno gi svajkas rabotite.. nikoj vas ne ve diskriminira povtorono ke ti povtoram pravi sto sakas nikoj ni ti brani ni te discriminira

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Demokratija Bratce ... Sakas Se Soncas sakas Se Tropkas ...
Ali znaes ... Ona Kuce koe Lae ne Kasa :pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Pa ti mozis da ja verglas temava i do drugata nova godina ai pak ce naides na isti odgovori deka zenite se kurvi ako se ebavaat so povejke partneri vo kratok vremenski period a mazise se TIPCINA!! smirise malce ne mora da se isturas po forumi na koj ke stignes..neznam koj go spomna tvojot privatno seksualen zivot izgleda imas problem so citanjeto devojko ili pa mnogu gresno gi svajkas rabotite.. nikoj vas ne ve diskriminira povtorono ke ti povtoram pravi sto sakas nikoj ni ti brani ni te discriminira
Еми ТИПЧИНА, не сте баш и некои ТИПЧИНА, да бевте ТИПЧИНА, некој ќе сакаше да ве има на подолго. Истото важи и за жените. Но, секој си фура свој живот, може да има колку сака партнери, се` додека не повредува туѓо право.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Еми ТИПЧИНА, не сте баш и некои ТИПЧИНА, да бевте ТИПЧИНА, некој ќе сакаше да ве има на подолго. Истото важи и за жените. Но, секој си фура свој живот, може да има колку сака партнери, се` додека не повредува туѓо право.
jas ne zboruvam na temava vo moe ime tuku zboruvam kako zenite gi tretiraat mazite koi vrtat zeni a kako mazite gi tretiraat zenite koi vrtat mazi..Jas na primer ne sum tipce posto sum vo vrska eve poveke od 2 godini sto znaci me ima nekoj na podolgo vreme..

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Деца. Фраерлукот да ти е битна ствар у животов...
Она што денес се дефинира како фраерка, утре се вика прошетана жена, и е факт, сега за сега. А дали ќе се искорени е веројатно најирелевантниот момент. Некоја на која навистина не и` е важно дали некој ќе и залепи етикета од типот на "лесна", нема воопшто да се замара со прашањево. Ни најмалку. Ќе си брка работа и пет пари нема да дава за нешто што важи од пред Исуса Христа, зошто, о зошто е тоа така. Корејско питање, јајцето или кокошката. Кеиф ти е? Нема онда шо да те допира што ќе кажат другите. Нека ви е гајле малце за туѓото мислење кога е во прашање рецимо физичкиот изглед на тој другиот. "...Ми рекоа другарките не бил секси, е ај ќе го откачам.". Да, и ова сме виделе.

Друга работа. Тоа као, ако сакам да си имам 20 дечковци, ќе си имам 20 дечковци, и со сите мои 20 дечковци ќе си спијам, итн, итн... Приказни од тој калибар веќе нигде не проаѓаат. Чак ни најновава терминологија, "си барам карактер соодветен" не ви ги продава. Промискуитетот не е ништо повеќе од ментална незрелост. Неспособните да воспостават интимна врска со друга личност подлабоко од нивото на нагон, бараат алтернативен начин да се почувствуваат прифатливи и комплетни, што резултира со промена на партнер попут чорапи, во случајов. Машки, женски... Иако е посимптоматично за мажите можеби, ама океј, сеедно кој е полот, не кажува друго освен дека ни е страв да пораснеме(еее). АМА... Ние сме луѓе, та на на нау. И си имаме потреби. И слабо идеме назад у еволуцијата, пошто човекот се` повеќе и повеќе на животно подзаличува, али ок е. 21 век.
Не за или против, само именување со правиот термин.

И човечкиот ум, не функционира по наредба и декрет. Колку сакаш ти дрви го дека е ова и ова сељачки и малограѓански, секогаш ќе има значителен процент што ќе забушава, кога ќе се доведе во прашање неограниченоста негова. Некоја ќе се задоволи со некој со мозок на пубертетлија (али јака кола рецимо), некој нема да сака покрај себе девојка што ја свртеле хрпа мажи пред него. Некој ќе сака да и` фаќа кликерот, некој ќе сака да шета лепота поред него. Некој и на багеристка ќе налета сеа, Боже мој. Кој знае зошто, нек изволи. :jaj:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ako si dobar za edna zasto da ne si dobar za dve tri poveke, ne znaci deka ako gi menuvas zenite deka ne te zadrzale, nego ti ne im davas sansa od koga ke ja pomines ides ponatamu.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
А зашто не најобична!? Некоја шо не се фура а не е курва? Ја таква би сакал...

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
некој нема да сака покрај себе девојка што ја свртеле хрпа мажи пред него.
povtorno zabelezuvam deka lugeto imaat veke gotovi mislenja i resenija za se i ne mislat mnogu tuku koristat gotovi odgovori koi nekoj gi smislil i preku mediumite izvrsil indoktrinacija na svesta pa gi ubedil, ili samite prifatile gotovo resenie, vo posoceniov citat se veli devojka sto ja svrtele hrpa mazi pred nego, no sekako moze da se kaze i devojka sto svrtila hrpa mazi pred nego, mislam deka ima razlika, se vrakame na prasanjeto, zosto taa e ponizenata i rasturenata sto ja svrtile sirotata hrpa mazi za razlika od nekoja smotana koja ne svrtila ni eden. Poentata mi e deka kako sto zenite sakaat iskusen maz(JAK) taka i mazite sakaat nesto sto gi zadovoluva barem osnovnite kriteriumi na privlecnost, a takvoto nesto kako potencijal podrazbira poreba od drugata strana i zatoa zenata koja mnogu ja pominale vsusnost e zena koja mnogu pominala.

Kajgana Shop

На врв Bottom