Купувам - продавам

П

Пепси_

Гостин
Па таа е цената, ете во друг оглас ја пишав 2700 па нека биде таа и да има место за ценкање не да ја пишам таа шо мислам дека е крајна и некој да ми се ценка цел ден. Па и речиси сите пишваат друга цена за замена која е 500 -600 евра па и повеќе повисока од таа шо му е за продавање и некој да ми понуди голф 2 и ми вели 2400 за замена а инаку го продава 1800
Како другите така и ти да не бидеш по кусо пу....па оцени си ја сам колата колку ти чини и кажи ја таа цена...а на некој ако му треба и сварно сака да ја купи сигурно нема да се ценка ќе му кажеш толку ти одговора? -не... Ајде пријатно ако не ти одговара. Ова вака многу не сериозно изгледа и малоумно....

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Сеуште купувам овакви ретровизори 070733295
25839_104940629549764_104933962883764_37312_7015202_n.jpg
Половни или нови ако некој знае кај има

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нови такви ретровизори на ибеј околу 40 евра пар.

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Како другите така и ти да не бидеш по кусо пу....па оцени си ја сам колата колку ти чини и кажи ја таа цена...а на некој ако му треба и сварно сака да ја купи сигурно нема да се ценка ќе му кажеш толку ти одговора? -не... Ајде пријатно ако не ти одговара. Ова вака многу не сериозно изгледа и малоумно....
Е сега ако се вреѓаме јас мислам дека е малоумно што ти без врска се мешаш во постот ако не ти чини не го читај јас ја пишав цената шо ми одговара а и досега незнам некој да купил кола па и шо да е друго без да се исценка, ќе најди некои мани и секој ќе бара ајде спушти малку за ова ајде за она....ако некој е заинтересира ќе се договориме околу цената

П

Пепси_

Гостин
Е сега ако се вреѓаме јас мислам дека е малоумно што ти без врска се мешаш во постот ако не ти чини не го читај јас ја пишав цената шо ми одговара а и досега незнам некој да купил кола па и шо да е друго без да се исценка, ќе најди некои мани и секој ќе бара ајде спушти малку за ова ајде за она....ако некој е заинтересира ќе се договориме околу цената
Не не далеку од тоа да се вреѓаме....секој има право да прокоментира изгледа не прифаќаш критики (лоши или добри) ама океј си е.Муабетот ми беше дека звучи малце не сериозно на некој начин и дека се знае шо како е цената си ја проценил толку и на кој му одговара чао пријатно.А вака испаѓа дека ни самиот не знаеш колку си ја цениш колата.

Среќно и се надевам дека ќе ја продадиш :smir:

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Па таа е цената, ете во друг оглас ја пишав 2700 па нека биде таа и да има место за ценкање не да ја пишам таа шо мислам дека е крајна и некој да ми се ценка цел ден. Па и речиси сите пишваат друга цена за замена која е 500 -600 евра па и повеќе повисока од таа шо му е за продавање и некој да ми понуди голф 2 и ми вели 2400 за замена а инаку го продава 1800

јас не правам така... и тоа што го опишуваш е голема грешка... ке ти дадам цена за колата и таа ј апродавам толку... не ја спуштам, може едно 50 евра и толку... а за замена? па ако ми паше да правам стокова трампа ке размислам, ама цената е таа... така и во бизнисот терам со монтажи на парно, клими и колектори сончеви... таа е цената, таа е понудата и ако ти паше арно ако е не секое добро, а ако се предомислиш јави ми се... не мењам цена... крај на муабетот...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дечки поради новиот член во возниот парк, официјално морам да се ослободам од едно возило. На продажба се ескордот и фиестата.

1. Форд Ескорд 1992 караван 1.8 дизел регистриран до септември 2011, некои 35-40.000 по ремонт поминати (реално незнам колку има, околу 80.000 на километраж), нови гуми напред, нови кочници тинтири минтири одржуван домаќински. Џиа опрема, (серво, централна, електрика на стакла напред, шибер, радио со МП3), алуминиумски бандажи. Во моја сопственост е од 2007.

2. Форд Фиеста 1994 1.8 дизел, со 3 врати, регистрирана до март 2011. Поминати околу 70.000 км откако е во мене. Од страна на опрема има само 2 аир бегови, ништо повеќе. Редовно одржувана, а е увезена од Германија во 2004.

Подетални информации на ПП.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
КУПУВАМ-БАРАМ
рено 19 со странски таблици или без документи... од критериуми е да има клима и сочувана колку може механика. енетериер и гаџети не се пресудни, но да ги има по можност.

077-700-100

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Слики од фиестата....

Ескордот можете да го видите во мојот албум

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
во тетово друже, по отпадите... сигурно ке најдеш...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Џиш, фиестата ја немав видено досега, изгледа одлично!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Џиш, фиестата ја немав видено досега, изгледа одлично!
Има помала километража од ескордот, јас сум првиот сопственик во Мкд (т.е. мајка ми :)) и нормално дека е каде каде по сочувана. Сепак слика е слика, во живо е во живо... да неречам сликите лажат, едно е да гледаш слика на нет, друго е да гледаш во живо и да ја повозиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom