Купувам - продавам

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Ајде уште една Фиеста :)

Прва регистрација 1997,прва боја,поминато 103,000км.
1,3 бензин Ендура Е,нови зимски гуми Нокиан оваа сезона купени... радио со ЦД и УсБ,регистрирана до 11.2011 :) во главно тоа :) http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/405473?searchID=1069366&Idx=436 останатото и телефон на линкот :)

V

Vollstandig

Гостин
Се продава Опел Астрa Kaраван во ОДЛИЧНА состојба

Цена: По договор
Прва регистрација: 2002 год.
Можна замена: Не
Изминати километри: 160.000 km
Тип на гориво: Бензин

Се продава Opel Astra караван во одлична состојба. Семејно возило , возено за свои потреби го продавам поради итно заминување во странство, колата нема маана, и е во одлична состојба.

Вози на бензин, има атестиран плински уред со лиценца,4 воздушни перничина,ABS кочење, Радио со цд оригинал 4 звучници и команди на волан, 5-то степен рачен менувач,Наслон за возач и совозач (Потпирач за рака), нови гуми, нов акумулатор , редовно сервисирана и регистрирана до следната година.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Купувам една од набројаниве модели на коли - Opel Rekord C Coupe 68, Opel Manta A, Ford Taunus TC sedan со 2 врати или coupe, Ford Cortina MKIII со 2 врати или слична што се нарекува muscle car.. А инаку Dodge Charger, Dodge Challenger тие убајни не ги набројав пошто такво кај нас мало сутра :) Не се брзам, ќе чекам и година, две ако треба.. Само да си го најдам миленикот :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Купувам една од набројаниве модели на коли - Opel Rekord C Coupe 68, Opel Manta A, Ford Taunus TC sedan со 2 врати или coupe, Ford Cortina MKIII со 2 врати или слична што се нарекува muscle car.. А инаку Dodge Charger, Dodge Challenger тие убајни не ги набројав пошто такво кај нас мало сутра :) Не се брзам, ќе чекам и година, две ако треба.. Само да си го најдам миленикот :)
Get in line! Овие што ги напиша 3 години само на форумов ги барам :) Врати се меѓу првите страни на темава :)))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Додај го и Ford Taunus 17m/20m на листата

2889970960102333789sJKemW_ph.jpg

спреми си 2000 еврони во меѓувреме за нешто од гореспоменатите.

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
еве нешто слично на тие шо ги бараш
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=21663&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=iUgNPUAwz4WJJBrb ERxQQ==&page=8

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Добро е каприто само ако му се јавам којзнае што цена ќе ми каже.

Волкси, знам брат дека бараш и се надевам дека ќе си најдеме двајцата по една ваква ѕверетина.. :)

Џиш, добар е тој таунус ама не ми прави многу мерак пошто е со 4 врати, по семеен ми изгледа... А толку околу 2000 евра и ја мислев. Таман дур соберам можда ќе излезе нешто хаха :)

B O J A N

F.O.R.D
Член од
21 јуни 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Знам дека одамна е постирано ама ме интересира дали знае некој за локацијата на колата и дали сеуште стои на местото.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Знам дека одамна е постирано ама ме интересира дали знае некој за локацијата на колата и дали сеуште стои на местото.

Колава стоеше на паркингот на денешна последна 5-ка и 15-ка во Ново Лисиче на самата кривина со години, е сега имаше некоја акција за расчистување на старите хаварисани возила од паркинзите во општина Аеродром и не сум баш сигурен дали сеуште стои таму возилото, немам поминато подолг период баш таму... :) ...инаку возилото е во очајна состојба... не би ти препорачал ни да почнеш со истото освен ако имаш доста средства и трпение.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom