Купувам - продавам

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
бараш стандард бандажи (челични) или...? со гуми, без гуми...?
Не не .. ми требаат алуминскии (АТС или некои слични .. и постари да се само да не се кривии).. без гумии !!
Имам гумии .. сеа си земав гумии .. ама не ми се саглам бандажите (иначе имам обични челични .. стандард југоо) Фала !!

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Купувам водна пумпа за Fiat 1300/1500, Fiat 125p ... фати студ и отиде семерингот ...damn it

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Да знам за семерингот. Пасува и од 101/Југо...ама кај да најдам преса во Скопје и мајстор да го среди то...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Механичарите обично имаат преса, или го средуваат тоа некако...одат кај некој преса шо има...шознам што да ти кажам

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Нека дојде онак тој се знае со мајсториве по Скопје...

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ти пратив пп... имаат они рачна преса... рачна или електрична, преса си е преса... ке завршат работа... кај мене слично срање се деси... стегна ладно и почна да ми тече АТФ од летвата... мајсторов ми вика КОМОТНО ДА СТАВАМ 90-ка уље наместо атф????? и немало да тече... немам искуство со ова... и вчера, налетувам на едно другарче таксист, вози рено сафран.. иста мака, вика тура 90-ка уље (за мењач) и тоа од нај евтиното по 80 денари и едно литро му тераод 5.000 до кај 8.000 километри... ВТФ???? ја се убив ставање атф на секои 100 километри по 400 грама.... едно литро атф, нај евтино е 160 денари ебате беља ебате... што не ми рекоа порано...

а сега да мењам семеринг на летва... треба БУКВАЛНО цела предница да ја растурам.. за 80 денари на 5.000 километри... НЕКА ТЕЧЕ БЕЕЕЕЕ.... и на 1.000 да биде литро, нека тече, не го мењам ебате...

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Па ете имало решение. Ќе се слушнам со мајстор Боро :))

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Продавам два акумулатори 66ah топла. стари се една година што значи имаат гаранција уште една година. Беа на камион и го палеа беспрекорно ги извадивме бидејки камионот го фрливме во отпад.Цената на нов ваков акумулатор е 3550ден овие ги продаваме за 1600 ден кој ке ги купи нема да се заебе :toe:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Купувам раткапна за Opel Astra G 15' како на сликата -

Ако може да ми препорачате и кај да барам на друго место...

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Имам ровер 214 si да не има некој за смена со дизел возило? за замена е околу 2700 евра

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
не сте ми јасни... во животов сменив преку 60 коли... колата има своја цена за која ја вреднуваш ти... како може за кеш да има една цена а за замена друга? ајде сега ке ти донесам јас дизел ровер маестро и ке ти речам за замена е 2800 евра ама за кеш е 1400?????? каѓи си ја цената и таа е таа... колку голема грешка е ова...

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
не сте ми јасни... во животов сменив преку 60 коли... колата има своја цена за која ја вреднуваш ти... како може за кеш да има една цена а за замена друга? ајде сега ке ти донесам јас дизел ровер маестро и ке ти речам за замена е 2800 евра ама за кеш е 1400?????? каѓи си ја цената и таа е таа... колку голема грешка е ова...
Па таа е цената, ете во друг оглас ја пишав 2700 па нека биде таа и да има место за ценкање не да ја пишам таа шо мислам дека е крајна и некој да ми се ценка цел ден. Па и речиси сите пишваат друга цена за замена која е 500 -600 евра па и повеќе повисока од таа шо му е за продавање и некој да ми понуди голф 2 и ми вели 2400 за замена а инаку го продава 1800

Kajgana Shop

На врв Bottom