Кршење тастатури и мауси

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Повеќе од цд немам ништо фрлено низ прозор :)

Член од
30 октомври 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
ako izgubam na nekoja igra naj cesto kompjuterot od stek go gasam i izleguvam.:toe:

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
А мене не може ништо да ме изнервира за да скршам нитуп пак да треснам нешто, али за тоа брат ми квалитетно ги малтретира маусот и тастатурата, и стално кога губи кога игра Фифа вика да имал малку повеќе пари со тастатурата би го кршел мониторот барем еднаш месечно:angry2:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
У последно време почнав да лупам. Порано не, ама сега маусот пати.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Коа излезе првпат Халф-Лајф 2ката, земав да ја играм, и имаше еден босфајт со една голема бубаљка. На сред фајт ми снемуе муниција од шатганот и почнувам панично да стискам по 12345 дугмињата за да сменам оружје. Кутрите да ти биле расипани.....После едно 15-6 удари со бокс по тастатурата конечно сменив оружје, али хеблата ми се погоди и изгубив. Можете само да замислите после што и се деси на тастатурата. Ионака кошташе 130 денари.

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Ја имам искршено 2/3 тастатури во Internet Caffe Ентернет 2 (Аеродром)
Пошто на плакатите пишуваше 512 мб нет, а имаше 128 и седев во VIP соба со уште 4 другари, а сите на нет (кој игра кантер на нет кој листа нешто) и слаб нет неможев да играм RYL II цело време заради нив ми правеше Error и се изнервирав и отиде тастатурата, за истата работа ги скршив и другите :) еднаш замалце ќе летнеше монитор од VIP соба (ЗАРАДИ НЕТ) :):)

Поздрав!

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
Луѓе, не губете нерви на компијутери :pos2:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Скрсх

Ми се има случено пааааааа....... знаете како и сите други тестатурата :nerv: :nerv: :nerv: :zlo: па ја :pop: ....
Па потоа се смирив пааа..... си послушав малце:music3: па :motor: и си купив нова:pos: :aplauz:

Attachments

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ААА еднаш ми се случи ова и нема да заборавам. Како дојде до тоа. Еве сеа ќе ви кажам да видите каков бес дојде у мене во тие моменти и како се нервирав. Играм Ред Алерт 2 и така на крај на мисија само со не сум сервирал ми снемува струја зосо гром удрил негде у зградата и глеам компјутерот се гаси на сред сејв. Ама тој не да се изгасил туку му рокна напајањето. Кога се изнервирав кога земав со тастатура у маса да мавам па на под и на крај кога физичкиот облик и го сменив ја фрлив од прозор. Следниот ден излегов и ја газев надвор се додека не ја поделив на 5 дела. Се задоволив од истурениот гнев и после тоа си земав нова иста таква. ХАХАХА

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Ја имам искршено 2/3 тастатури во Internet Caffe Ентернет 2 (Аеродром)
Пошто на плакатите пишуваше 512 мб нет, а имаше 128 и седев во VIP соба со уште 4 другари, а сите на нет (кој игра кантер на нет кој листа нешто) и слаб нет неможев да играм RYL II цело време заради нив ми правеше Error и се изнервирав и отиде тастатурата, за истата работа ги скршив и другите :) еднаш замалце ќе летнеше монитор од VIP соба (ЗАРАДИ НЕТ) :):)

Поздрав!
Во Ентернет никогаш не е брзината таа што е напишана, башка заради вас што играте игрички ко мали деца, другиве што користат Интернет, им е премногу бавен :):):) Се зезам, секогаш е иста брзината без разлика дали има или нема гужва (сега нормално ако има претерано гужва, пребавно е) :)
Инаку On Topic, не, немам скршено ништо, иако неколку пати имам удрено во тастатура и во маусот :) Кога нема Интернет :)

V

Viktoranius

Гостин
Компјутерот ми е блиску до вратата, па ударам во вратата и се раката ми се здробана.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
јас обично смирено играм ... но некогаш ми се случува само маусот да го одбутнам со шаката на спесифичен начин :):)

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Ја порано кога имав жичана тастатура по неа ударав и брат ми нонстоп викаше по мене.Кога купив без жичана со маус не ударам.Еднаш ставив жичан маус за кантер, по шо без жичаниот имаше слаб пренос после 0.5 секунди вртеше, и изгубив кога го лупнав жичаниот парче се стори:toe:

Jebo F@kic

†The Eba4ot†™
Член од
1 јануари 2008
Мислења
133
Поени од реакции
0
Da da! Toa bese "Tomb Rider - Legend" koga stignav kaj misijata vo kazakstan posle ludoto vozenje na motori koe mi ja digna taka podolgata kosa od nervoza za da ja pominam i koga konecno ja pominav i koa se zaslapa toa vozon i neznaev da pominam 7.4 saati! Posle toa ne gi krsev mausot i tastaturata zs mnogi si gi sakav, pa zatoa koa sum mu ja zaslapataril na toa golemono monitor4iste morase da odi na majstor i da nemoze da se popravi - sto e najubavo i zatoa si zemav 22 incen LCD i sea go treskam kukisteto za da si zeam novo PC!!!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom