ja ne se nerviram na igri,ama koga ke mi ukoci PC-to u sred rabota,a ne sum snimil,ili dodeka igram imam dobar SCORE i mi se ukoci,nekete da vidite so mu pravam. Ukocuvanjeto mi e problemot odkoga go kupiv...pred 3 godini,mu nema spas,sve sum mu smenil,ostana uste maticna da mu smenam ili NOV PC da zemam.
море море..сеа најискусниот у кршење ке ве посоветува..
пред неколку дена работев на мапата и имав ЕКСТРЕМНО ГОЛЕМ НАПРЕДОК!!! што за цела несрека не беше сејвувано(бар ја така мислев)...одеднаш некој ми прати порака на МСН и компјутеров се укочил..ЛЕЛЕ ЗОВРЕВ!!!!
прво почнав да го лупам маусот од падот..па не беше доволно тврдо почнав од бирото па и таму не беше доста почнав од тастатура..тастатурата ја изместив и со неа бутнав стаклена чаша полна до врв со сок..сокот се истури на биро и истече на кукиштето кое нормално одма се исклучи..уште потрагично е што истече и на струјата (продужниот за струја до кукиштето ми стои) и предизвика краток спој..од тој краток спој ми изгоре главниот осигурач (поточно експлодираше целиот патрон) ...и за на крај за што?
за кога повторно после цели два сати го уклучив (после чистење,молење на другар за маус да ми позајми,сушење на компјутерот,купување патрон) ај отидов да видам колку работа ми пропадна ОТКРИВ ДЕКА СУМ СЕЈВУВАЛ МНОГУ МАЛКУ ВРЕМЕ ПРЕД ДА СЕ УКОЧИ КОМПЈУТЕРОТ!!!
п.с. ОСТАНА ЖИВ САМО МОНИТОРОТ...ама и тој ке го снајде некоја судбина...хехе
значи наравоучение
мавајте го маусот од тастатура ..по можност имајте секогаш некоја чаша полна со течности до тастатурата...
ednash se iznervirav igrajkji Worms Armageddon ili World Party ne sum siguren, i zedov edno CD i go skrsiv i mi se razleta na milion parchinja :S posle trebeshe da chistim niz soba ko budala :/
мавав порано тастатури кога бев помал, а мауси имам некаде 4 сменето, но не само од нервирање, сега понекогаш бирото го мавам, кога ќе гледам www.livescore.com, кога губи некоја екипа, што ја имам на ливче.
Jas sum nervozen koga ke me ubiat na CS nekoj pederski so hakovi na pr WH samo sto kupam dobro oruzije dojde nekoj peder preku dzid me ubie e togas mavam cloci po kukisteto dole heh
Ja ne mu maam boxovi na monitorot poso moze da pukne i ke me izgorat kristalite a i da go maam monitorot znam deka ne e do negbi4no kaj mene doma stradaat tastaturata i kukjisteto.Dodeka imav virusi u kompjuterot tolku mi bese sjeban PCto taka da epten seckase i mn bese spor.Rezultat na toa,plehot od desnata strana na kukjisteto e izbusen od sutevi a tastaturata edvaj go stiskam kopceto 'A' poso e izdrkano celo od maanje...i taka
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.