Кршење тастатури и мауси

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
skrsi mi se potpirackata na tastaturata :( ke zaplakam uuuuuuu

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
ja ne se nerviram na igri,ama koga ke mi ukoci PC-to u sred rabota,a ne sum snimil,ili dodeka igram imam dobar SCORE i mi se ukoci,nekete da vidite so mu pravam. Ukocuvanjeto mi e problemot odkoga go kupiv...pred 3 godini,mu nema spas,sve sum mu smenil,ostana uste maticna da mu smenam ili NOV PC da zemam.

Attachments

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Еднаш го скршив потпирачот од тастатурата и многу футроли од ЦД а

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
VORTEX напиша:
Ми се случило да ми пропаднат копчиња од многу нервозно мавање по тастатура ама да фатам да ја крѓам да ја трескам од ѕид не
dosta lazes be viti kakva ti e krs tastaturata a samo so ja kupi

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ја зедов уше една денес,ресерва за турнирот пошо осеЌам дека ке напрам нешо такво.

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
koga igrav pro evolution na sony, mi dada 2 gol i go bapnav jostikot od zemja!!!!

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
море море..сеа најискусниот у кршење ке ве посоветува..

пред неколку дена работев на мапата и имав ЕКСТРЕМНО ГОЛЕМ НАПРЕДОК!!! што за цела несрека не беше сејвувано(бар ја така мислев)...одеднаш некој ми прати порака на МСН и компјутеров се укочил..ЛЕЛЕ ЗОВРЕВ!!!!
прво почнав да го лупам маусот од падот..па не беше доволно тврдо почнав од бирото па и таму не беше доста почнав од тастатура..тастатурата ја изместив и со неа бутнав стаклена чаша полна до врв со сок..сокот се истури на биро и истече на кукиштето кое нормално одма се исклучи..уште потрагично е што истече и на струјата (продужниот за струја до кукиштето ми стои) и предизвика краток спој..од тој краток спој ми изгоре главниот осигурач (поточно експлодираше целиот патрон) ...и за на крај за што?

за кога повторно после цели два сати го уклучив (после чистење,молење на другар за маус да ми позајми,сушење на компјутерот,купување патрон) ај отидов да видам колку работа ми пропадна ОТКРИВ ДЕКА СУМ СЕЈВУВАЛ МНОГУ МАЛКУ ВРЕМЕ ПРЕД ДА СЕ УКОЧИ КОМПЈУТЕРОТ!!!
п.с. ОСТАНА ЖИВ САМО МОНИТОРОТ...ама и тој ке го снајде некоја судбина...хехе
значи наравоучение

мавајте го маусот од тастатура ..по можност имајте секогаш некоја чаша полна со течности до тастатурата...

Член од
15 февруари 2007
Мислења
238
Поени од реакции
2
ednash se iznervirav igrajkji Worms Armageddon ili World Party ne sum siguren, i zedov edno CD i go skrsiv i mi se razleta na milion parchinja :S posle trebeshe da chistim niz soba ko budala :/

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Celo vreme go treskam mausot od monitor ili od zid koa gubam na Football Manager, pogotovo protiv nekoi shabanski tim. ijam smeneto nekolku do sea

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
мавав порано тастатури кога бев помал, а мауси имам некаде 4 сменето, но не само од нервирање, сега понекогаш бирото го мавам, кога ќе гледам www.livescore.com, кога губи некоја екипа, што ја имам на ливче. :)

Член од
10 март 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Монитор го јаде најголемиот дел од ќотеко.

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
Jas sum nervozen koga ke me ubiat na CS :vozbud: :vozbud: nekoj pederski so hakovi na pr WH samo sto kupam dobro oruzije dojde nekoj peder preku dzid me ubie e togas mavam cloci po kukisteto dole heh

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Ja ne mu maam boxovi na monitorot poso moze da pukne i ke me izgorat kristalite a i da go maam monitorot znam deka ne e do nego_Obi4no kaj mene doma stradaat tastaturata i kukjisteto.Dodeka imav virusi u kompjuterot tolku mi bese sjeban PCto taka da epten seckase i mn bese spor.Rezultat na toa,plehot od desnata strana na kukjisteto e izbusen od sutevi a tastaturata edvaj go stiskam kopceto 'A' poso e izdrkano celo od maanje...i taka :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
kako mal imam skinato eden keyboard

Kajgana Shop

На врв Bottom