Кршење тастатури и мауси

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
До сега иам скршено две, се ради проклетине игри, и више не играм на компјутер, не можам економски да си го дозволам тој луксуз.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
епа сега малце ме изнервира NFS CARBON и сега тастатурата ми настрада и е без една нога т.е. ми клапа кога ке ја ставам едната потпирачка и морам да ја спуштам до доле за да се израмни

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
хахаха значи како што читам од вас, јас ке бидам најголемиот ''кршач'' досеа имат одитено две тастатури едната сите титки излегоa а безична беше :( од ко се одби од зидот, а другата на пола:( глуФцето поретко си го тепам оти тоа мирно е само едно имам сменето од силно со прицкам не од нешо друго, и ова ми е рекорд 3 џојстика ама сите ги залам не за друго за паритеее!!!:)))

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ako igrame na PES казувајте да си купам ново џојстиче, оти ова што сега го имам полуавтоматско е кога сака мрда кога сака не:) и да не знаете каде има челичен џојстик можи него нема да го скршам:vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
koga igrav premier manager iskrsiv mouse i toa ne eden,a tastatura neam skrseno do sea,sreka togas so ne go frliv monitorot od prozor lol

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ја маам по маусот ама до сеа не ми се скршил усте:toe:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ја џојстикот на плејката го имам швајцарско сирење направено. Највеќе заради Winning Eleven коа ќе утнам нешо шо не се утиња го фрлам у ѕид. Инаку исто така маусот ми страда многу кога играм кантер. Особено кога ќе ме убијат со чит некој или кога некој штекач гаден ќе ме убие од некоја дупка кај шо се пикнал!
П.С. го мавам маусот од биро онака мерачки

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
jas ednas go imam skrseno mausot (a i za malku tastaturata ) koga nekoj wallhacker me pogoduv v glava, i istiot ima cit za SE (Bad Boy vikaat deka se vika)

Член од
30 април 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
se nabiv kompleksi ja....imam logitech mx1000 maus...aj da te vidam skrsi go

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Ја не кршам ништо и најчесто сум смирен. Еднаш ми се има десено да плукнам у монитор

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
Nacjcesto mi se se ima deseno koga ce gubam na proevolution ili na nfs
se nerveriam i koga ce lipnam so mausot od biroto na parcina se krsi ..
i cesto mavam po tastaturata :D :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
330
Поени од реакции
159
pa mene mn pati mi se ima desavano da se iznerviram i mi se ide da sokrsam se sto ke vidam pred pat :D

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
Па имам пензионирано тастатура, и маус MX300 кој несреќно се најде во collision course со цефка од парно... Гес ват хепенд!

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Тастатура и глушец не, ама имам фрлено низ прозор џојстик

Kajgana Shop

На врв Bottom