Кршење тастатури и мауси

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Од Guitar Hero 3 нај многу се симам изнервирано, тастатурата лом ја направив, но сепак играта ми е во крвта:eek:jea:

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Koga go pustiv mytwinbrotherhauntsme ja frliv tastaturata ja raskrsiv inace vo igra sekoj den na CS go lupam mausov

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
so iam eden drugar a be koa ke mu daat headshoot zima mausot go frla u monitor a tastaturata ja treska od biro ne normalen ali sea kupi nov komp i pomalku mava

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Јас ко ке се изнервирам мавам по монитор и по кујкиштето а порано на CS ко ке ме отепаја го трескав маусо само не до долку да го искршам :D:D

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Порано на стариот компјутер ќе ме изнервираше некоја игра или ќе го удрам мониторот или маусот од маса или па тастатурата а на овој сега не мавам ништо:wink:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Стариот компјутер го мавав од сите страни.
Бокс во монитор, боксови на тастатурата па збирав копчиња, шут на кукиштето, маусот во ѕидот...
А сеа на новиот, од кога го земав, 2-3 недели го мавнав бокс на екранот(LCD) и прегоре, го поправија и сеа го немам чепнато.
Сега мавам по бирото со боксови, а некад и на тастатурата ја решавам.:)

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
па се дешава бар џоистикот ми знае
таа црна pes не ја играм више 2 џојстика иам искршено на неа
а иначе не мавам по маусот може лошо да го удрам па да ме боли али затоа тастатурат после nfs обавезно го јаде :pos2:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
За чудо се стопирам во моментите кога треба да скршам нешто, зашто после ќе треба да го купувам одново, иако сум многу избувлив и многу штета правам понекогаш.Имам удирано по маусот и тастатурата, ама ги немам трајно оштетено досега.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Јас мавам по креветот со цела сила, ама никогаш по тастатура, монитор глуфче, оти сепак тие ќе ми требаат за да тепам после поминатата нервоза! :D

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Стариот компјутер го мавав од сите страни.
Бокс во монитор, боксови на тастатурата па збирав копчиња, шут на кукиштето, маусот во ѕидот...
А сеа на новиот, од кога го земав, 2-3 недели го мавнав бокс на екранот(LCD) и прегоре, го поправија и сеа го немам чепнато.
Сега мавам по бирото со боксови, а некад и на тастатурата ја решавам.:)
Еее малце да не забегавме..:)

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
па се дешава бар џоистикот ми знае
таа црна pes не ја играм више 2 џојстика иам искршено на неа
isto no sepak uste igram pes i uste ke igram.no mavam i na maus i na tastatura
koga go imav stariot pc go klocav kukisteto a sega ne....

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Тастатурата има трпено доста трпено од мене боксови.Масот го иам трескано ама не и скршено.Како тргнало ќе биде наскоро.

Kajgana Shop

На врв Bottom