Кој ќе биде шампион?

Кој е ваш фаворит за злато?

• Вкупно гласачи
    214
Статус
Затворена за нови мислења.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
италија...за нив и навивам
португалија...мислам имаат големи шанси иако несакам ни до финале да стигнат

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Навивам за Португалија и Холандија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сакам во финале да играат Грција и Франција.
Сакам Грција педерски да победи 1-0 со гол во 94 мин. И потоа Франција да ги укине дипломатските односи си Грција. И да го запалат Саркози на клада(ова ќе биде кај и да е).

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
ahahahahahahahaha me iznasmea hehehehehehe:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: zakon si nema so :smir::smir::smir::wink::wink:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Навивам за Русија да биде шампион, оваа е нивна спортска година. Симпатии имам и кон Турција,Португалија,Франција,Полска.

Се надевам искрено нема Грците повторно.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Германија дефинитивно!!!Имаат најдобар состав,и највоиграна репрезнтација,што се покажа и денес со Полска.Од друга страна имаат реалитивно лесен пат до финале.Големи се очекувањата,сите им даваат најголеми шанси, и мислам дека конечно овојпат ќе успеат!!!Напред Германци!!!!!!!!!!!!!Искрено ја сакам Италија во финале со Германија,тоа ќе биде вистинско заокружување на титулата за Германците!!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Машала Италија засега води на анкетата.. се надевам дека сте во право. ЈАс мислам дена нема да ја помини ни групата..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ма каква Италија, немаат шанси да бидат шампиони, уствари имаат шанси, ама со таква игра нема да бидат.

Сум гласал за Германија гледам... Не се сеќавам дека сум гласал за нив, ама добро.
Мислам дека Португалија ќе биде шампион иначе...

V

Viktoranius

Гостин
Според досегашното прикажано јас видов многу добар фудбал кај Шпанија и кај Португалија.
Не навивам за никој посебно, зш за репрезентации одсекогаш сум бил и ќе бидам за Аргентина.
Ама сакам да гледам финале Португалија - Шпанија, затоа што ќе биде многу добар фудбал за око.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас сум за Португалија-Германија и би сакал да ги видам во финале но...Не би било лошо и Портгалија-Шпанија,Германија-Шпанија....:smir:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
so zapnale sive po germanija i francija i italija od ovie nema da e nitu edna moj favorit e spanija portugal i hrvatska

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom