Кој се смее зло не мисли!

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Uste da bese taka...Poznavam mnogu luge koi postojano se podnasmeani,a ustvari se samo licemerni i podli stvorenja,taka da ne gi procenuvam lugeto spored toa dali nekoj e nasmean ili ne.Normalno,ne sakam nemturi koi nikogas ne se smeat i se preterano seriozni i kruti,ama me nerviraat i tie sto se smeat za gluposti,kako zeleni..
Jas si se smeam umereno,sakam interesni segi,zaebancija,mnogu cesto si se smeam(i drugite gi smeam)na sopstvena smetka,se smeam i za drugi.... Duri imam mal problem,ponekogas voopsto ne mozam da se vozdrzam pred nekoi drugi,pomalku bliski luge,pa ili se potkasuvam(ova ne e bas nekoj jak metod,ama ponekogas mi uspeva:))ili ako sum so nekoj blizok go izbegnuvam negoviot pogled.
 

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ехеее пред една година рамен ми немаше,секогаш бев највесела во друштво....изминатата година се променив многу и сега мислам дека колку и да се трудам не можам така да се смеам.Да се смеам ама ја имам изгубено таа некоја нишка што покажуваше дека навистина се смеам од срце.Инаку никогаш не сум ја ставала раката на уста кога се смеам...немам причина за тоа....ајде малку нарцизоидно ама имам убава насмевка,само што сега поретко се појавува...јебига :(
 

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Јас инаку ја знам оваа:

Кој пее зло не мисли !!
 

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Јас инаку ја знам оваа:

Кој пее зло не мисли !!
Јас па уште поинаку ја знам:
Кој пие зло не мисли :tapp:
Но нема никакво основа ова, ги знам некои како во фаца му се смеат на некои и го вреѓаат и напаѓаат:tapp:
 

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Нормално дека смеењето е здравје:). Се смеам колку што гледам почесто, фала му на Господ шо се дружам со прекрасни луѓе, да беа намќори до сега немаше да сум со нив:wink:Бтњ, не ставам рака на устата кога се смеам:pipi:
 

biglava

Last Samurai
Член од
28 ноември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
4
кој лаже,,тој краде,,кој краде иде во затвор,,кој иде во затвор тој пее,,а кој пее зло не мисли:pos2:

а може и не мисли
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
јас познавам едно дете шо кога да го видиш само се смее и со смеење лошо ти мисли. брзо го запознав :)
 
Член од
13 март 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
туку што прочитав дека доволно е 20 минути искрено смеенје секој ден и за една година се слабее до 10 килограми ејј затоа смејте се како јас на пример...колку и да сакам не можам да престанам да се смеам кога брат ми е покрај мене..толкави глупости кажва што стомакот не прекинува да ме боли ни по 2 дена
 

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
хмм кој се смее зло не мисли... а сте чуле за иронично смеење.. или како и да се нарекува.... МУХАХАХАХААА:devil2:
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кој се смее зло не мисли...ама ПРАВИ! :)
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Pa se smeam cesto. Ima momenti i koga nis zivo ne moze da me nasmee, retki se tie momenti ali gi ima. Megutoa ne bi se stavila vo grupata namkori koi ni na mrtvo placat ni na zivo se raduvaat.
 
Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
HEHE I SEA SE SMEAM,nekogas za nisto,nekogas po potreba hehe.....ama nekogas koga ne mi e denot lele i da se trudis da me nasmees nema da uspees hehe pozz :pos2:
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.797
Ауууу се смеам многу дури и во моментов сум насмеан :icon_lol:. Иако читам постови овде кои не ми се баш по ќеф, ама тоа е тоа секој си има право на сопствено мислење и кој сум јас да го ускратувам тоа.
Па секогаш гледам да биде опуштена атмосферата, и иако претерувам некогаш во тоа (на луѓето не му е лесно во животот), како на пример вчера :pos::pos:.

Уживам во добро опуштена ситуација, каде што околу мене има насмеани лица, и тој ефект врз нив го предизвикувам најчесто јас.

Еднаш прочитав дека смеењето не е емоција туку ослободување на заглавена емоција, можеби и да е така, ама ефектот кој што го предизвикува смеењето е чудо.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom