Кој се смее зло не мисли!

Z

ZeroStyle

Гостин
Јас цело време се смеам, ама многу сум лош !

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
се смеам секогаш кога ми е убаво или од љубезност,ама ако некој или нешто не ми е по кеф тогаш ептен сум намќор:devil2:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Секогаш сум насмеана, и гласно се смеам. Само на час коа морам, пробувам тивко да се смеам. х))

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Како што ми рече една личност, ти уствари многу мила си била. :icon_lol: Пошто пред тоа демек за ѓаволот лично важев. :pipi:
Се кезам бе. Претерано. А за зло (не)мислење... Кој си го бара со боринче, и полошо од зло ќе му мислам. И повеќе од само мислење понекогаш.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Кој пее зло не мисли... освен еден мој другар :pos2:

M

marko 1996

Гостин
Цело време сум насмеан и кога ке станам насмеан и у школо цел таков без везе насмеан идам и ме зафркават ми викаат шо си толку весел бе шо ти праела комшиката :kesa:

М

Мрак

Гостин
Се смеам кога ми е смешно,не колку да се смеам:)Хахаа,да бе кога се смеам или онака најнормално се смеам или се смеам ама гласот ми изчезнува...како да сопирам се,ни воздух земм ни испуштам...некогаш така за смеам:)И имм навика рака да ставам,не секогаш ама онака често.Абе смеењето е здраво!Ајде да сме смееме:хахахааа:pos2:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
точно е тоа, кога се смееш искрено и од срце се ти е совршено и за момент забораваш на се останато
јас најмногу се смеам кога сум со друштво и кога заедно гледаме некоја комедија или кажуваме вицеви, а потоа се смеам и сама кога ќе ми текне на тоа:party3:

К

*Каталонец*

Гостин
Кој пее зло не мисли, освен Боки.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Па има различни начини на смеење, зависи од тоа што мислиш во моментот. Може злобно да се смееш или од мака... Ама како и да е го подржувам изразот, зошто и насмевката ги спојува луѓето.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Кога сакаш и кога и да ме видиш ја сум окезена.Секогаш се смеам.Секогаш имам насмевка на лице.И такво друштво имам.Секогаш насмеано и радосно:pipi:

Ама можам и преку насмевката да ти покажам дека лошо ти мислам.Тогаш навистина цинична насмевка имам која едноставно покажува дека сум лоша:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom