***РЕНАТА***
Brave
- Член од
- 15 декември 2007
- Мислења
- 865
- Поени од реакции
- 28
Uste da bese taka...Poznavam mnogu luge koi postojano se podnasmeani,a ustvari se samo licemerni i podli stvorenja,taka da ne gi procenuvam lugeto spored toa dali nekoj e nasmean ili ne.Normalno,ne sakam nemturi koi nikogas ne se smeat i se preterano seriozni i kruti,ama me nerviraat i tie sto se smeat za gluposti,kako zeleni..
Jas si se smeam umereno,sakam interesni segi,zaebancija,mnogu cesto si se smeam(i drugite gi smeam)na sopstvena smetka,se smeam i za drugi.... Duri imam mal problem,ponekogas voopsto ne mozam da se vozdrzam pred nekoi drugi,pomalku bliski luge,pa ili se potkasuvam(ova ne e bas nekoj jak metod,ama ponekogas mi uspeva)ili ako sum so nekoj blizok go izbegnuvam negoviot pogled.
Jas si se smeam umereno,sakam interesni segi,zaebancija,mnogu cesto si se smeam(i drugite gi smeam)na sopstvena smetka,se smeam i za drugi.... Duri imam mal problem,ponekogas voopsto ne mozam da se vozdrzam pred nekoi drugi,pomalku bliski luge,pa ili se potkasuvam(ova ne e bas nekoj jak metod,ama ponekogas mi uspeva)ili ako sum so nekoj blizok go izbegnuvam negoviot pogled.