Кој се смее зло не мисли!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Зависи како сум расположена.Али у принцип често се смеам и тоа гласно и понекад хистерично

N

NeMiRnA

Гостин
kriva linija sto moze da ispravi mnogu raboti:) mnogu se smeam i koa se smeam site znaat deka se smeam:) ma da ima denovi koa ic ne se smeam,ama koa ke me zatera toa e smeenje auuuuuu

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Lesno se smeam i mnogu se smeam. Stomacni se praat od toa :vozbud:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Си се смешкам и ја...ама не заразно и не толку гласно.Обично ја праам смешки затоа :pos:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Обожавам насмеани луѓе, со нив најубаво ми оди муабетот...обожавам да се смеам, меѓутоа кога сум тажна, тоа никако не ми успева, неможам да ја прикријам тагата со насмевка!

Понекогаш, се наоѓам себеси во сериозна положба..како се смеам на цел глас, без контрола на емоциите и без да ми е гајле за луѓето кои ме слушаат..најчесто во ваквите случаи ми станува срам

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
RealGirL напиша:
Каков тип на човек сте вие?Се смеете на се и сешто или пак сте од од ние што ни на живо се смеат ни на мртво плачат!
Нормално дека се смеам ако нешто ми е смешно. Обично долго се смеам, па секогаш кога ќе ми текне на смешна ситуација ќе си се смеам. Ми се случило да си седам онака, да ми текне на нешто и да си се смеам.
RealGirl напиша:
Смеењето ви е безгласно,заразно или хистерично!
Не се смеам хистерично, да почнат луѓето да се вртат и да се чудат што ми е. Се смеам гласно, но не прегласно. А додека разговараме нешто општо (да не е ептен сериозен муабетот), секогаш се смешкам.
RealGirl напиша:
Дали имате навика да ставате рака на уста додека се смеете!?
Никогаш не сум ставила рака на уста, немам ни зошто. Не се срамам од својата насмевка.
RealGirl напиша:
Какви се луѓето со кои излагате?:)
Луѓе со кои нема шанси да си во нивна близина, а да не се смееш постојано. Најчесто имаме смешни ситуации, весели се сите, насмеани и не можеш и да сакаш да бидеш намуртен. Ги сакам во своја близина, секогаш ме расположуваат и со ситница знаат да ме насмеат. Не дека не правиме сериозни муабети никогаш, туку најмногу кога сме заедно се расположуваме и секогаш е забавно.
И кога сум тажна знаат да ме насмеат, затоа си ги сакам најмногу.

Најмногу се сакам кога се смеам:vozbud:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
RealGirL напиша:
Смеењето го продолжува животот,ве прави поубави,по посакувани во друштвото!
Каков тип на човек сте вие?Се смеете на се и сешто или пак сте од од ние што ни на живо се смеат ни на мртво плачат!
Смеењето ви е безгласно,заразно или хистерично!Дали имате навика да ставате рака на уста додека се смеете!?
Какви се луѓето со кои излагате?:)
Се смеам многу, дури и кога не сум расположена, а сум со луѓе. Се смеам прилично тивко, но знам и да одлепам гласно доколку падне јака смешка. Уствари, можам да одлепам јако и само на некои фаци или преизлитени реченици што не умираат од Форчн и од уште две-три појави кои се родени да ме смеат!
А рака? Двете раце на цело лице ги ставам кога се смеам многу! :pos2:
Луѓето со кои излагам во никој случај не се намќори ... или се тие горенаведените кои ме смеат најмногу, или останатите две-три фаци со кои може да се надоврзуваме со смеење нон стоп.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Добро, нели беше тоа, „кој пее зло не мисли”?
Башка постои и смеење од злоба....
Како и да е, ова беше за топиков, и мило ми е што има луѓе на форумов што се смеат, инаку ја порано имав надимак Џокер, затоа што бев стално оклештен...уште сум :)ама одамна некој не ме нарекол така...

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
TpH_Bo_OkO напиша:
Добро, нели беше тоа, „кој пее зло не мисли”?
Башка постои и смеење од злоба....
Како и да е, ова беше за топиков, и мило ми е што има луѓе на форумов што се смеат, инаку ја порано имав надимак Џокер, затоа што бев стално оклештен...уште сум :)ама одамна некој не ме нарекол така...
Добро бе срцка,мене и со смее ми одговара!:pipi:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Постојано насмеана:) .Најчесто искрено, некогаш иронично и зајадливо, а се среќава и онаа пластична насмевка од време на време....гласно смеење ретко и во исклучително расположение со неколку личности со кои дружењето е вистинско задоволство.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Јас се смејам кога треба да се смеам .. па 89% додека правам муабет се смеам .. тие 11% ќе ги оставам на сериозни муабети ..
бај д веј .... се смејам ... али зло мислам .. и тоа како го мислам .. тој што ми мисли .. ма дупло му мислам бе .. сакам да сум злобен :pos: али не ми успева ..

S

Sasha

Гостин
Obicno imam zarazno smeenje,nikogas ne stavam raka na usta koga se smeam,i definitivno sekogas sakam da sum so nasmeani luge!

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
Sekogas se smeam nikogas ne sum NAMRDENA i i drustvoto mi e takvo... pa poarno da se smeam otkolku da gi plasam lugeto so namrstenost!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
весела личност сум,позитивна сум и не сакам намќори...сакам да се смееам,да бидам среќна и останатите околу мене да бидат такви...па мислам дека се смеам заразно,барем така викаат:nesum:

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
cesto se smeam i mislim deka toa me raspoluzue a i mi go produzua zivotov. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom