Нормално дека се смеам ако нешто ми е смешно. Обично долго се смеам, па секогаш кога ќе ми текне на смешна ситуација ќе си се смеам. Ми се случило да си седам онака, да ми текне на нешто и да си се смеам.RealGirL напиша:Каков тип на човек сте вие?Се смеете на се и сешто или пак сте од од ние што ни на живо се смеат ни на мртво плачат!
Не се смеам хистерично, да почнат луѓето да се вртат и да се чудат што ми е. Се смеам гласно, но не прегласно. А додека разговараме нешто општо (да не е ептен сериозен муабетот), секогаш се смешкам.RealGirl напиша:Смеењето ви е безгласно,заразно или хистерично!
Никогаш не сум ставила рака на уста, немам ни зошто. Не се срамам од својата насмевка.RealGirl напиша:Дали имате навика да ставате рака на уста додека се смеете!?
Луѓе со кои нема шанси да си во нивна близина, а да не се смееш постојано. Најчесто имаме смешни ситуации, весели се сите, насмеани и не можеш и да сакаш да бидеш намуртен. Ги сакам во своја близина, секогаш ме расположуваат и со ситница знаат да ме насмеат. Не дека не правиме сериозни муабети никогаш, туку најмногу кога сме заедно се расположуваме и секогаш е забавно.RealGirl напиша:Какви се луѓето со кои излагате?
Се смеам многу, дури и кога не сум расположена, а сум со луѓе. Се смеам прилично тивко, но знам и да одлепам гласно доколку падне јака смешка. Уствари, можам да одлепам јако и само на некои фаци или преизлитени реченици што не умираат од Форчн и од уште две-три појави кои се родени да ме смеат!RealGirL напиша:Смеењето го продолжува животот,ве прави поубави,по посакувани во друштвото!
Каков тип на човек сте вие?Се смеете на се и сешто или пак сте од од ние што ни на живо се смеат ни на мртво плачат!
Смеењето ви е безгласно,заразно или хистерично!Дали имате навика да ставате рака на уста додека се смеете!?
Какви се луѓето со кои излагате?
Добро бе срцка,мене и со смее ми одговара!TpH_Bo_OkO напиша:Добро, нели беше тоа, „кој пее зло не мисли”?
Башка постои и смеење од злоба....
Како и да е, ова беше за топиков, и мило ми е што има луѓе на форумов што се смеат, инаку ја порано имав надимак Џокер, затоа што бев стално оклештен...уште сум ама одамна некој не ме нарекол така...