- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 2
[шега]Те молам немој Ошо, уште повеќе ќе те вознемири. Пробај со Iron Maiden[/шега]Мммм фалаа
[шега]Те молам немој Ошо, уште повеќе ќе те вознемири. Пробај со Iron Maiden[/шега]Мммм фалаа
Хахахаха абе Ајрон Мејден не ми се баш по ќејф, не сум по таа музика. А и Ошо уште не сум го пробала, неам баш време, све со учење, ова она и никако. Фала у секој случај за советите, на двајцата[шега]Те молам немој Ошо, уште повеќе ќе те вознемири. Пробај со Iron Maiden[/шега]
епа се додека си замислуваш вакви сјебани ствари нормално дека ќе се плашиш!!Не знам зашто се плашам од темница, али многу ми е страв, едноставно сум пробувала да затворам врата и да угасам светло и да пробам да заспијам али НЕМОЖАМ.
Мислам дека има некој околу мене, обично замислувам дека некои мртви луѓе (што сум ги познавала) се тука до мене... и секогаш мислам дека некој ќе ме зграпчи за нога и ќе ми напраи нешто. Вака смешно звучи, али во темница е се само смешно - НЕ.
Језиво чуство....
викаш си ги гледала најјаките хорор филмови, и после завршување на филм шеташ како месечарка во собитеПа речиси се што правам правам во темница, и кога гледам тв и на компјутер сакам да ми биде темно, бидејки не поднесувам многу светло.
Најјаките хорори сум ги гледала во темно, иако искрено после тоа сум претрпела ужасни стравови ама подоцна сваќам дека се е илузија на чувствата. Како мала не се сеќавам дека сум се плашела, повеќе ме плашела тишината отколку темнината, иако сега уживам и во неа.