Кој е похрабар во искажување љубов?

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
нема врска машко женско, него само колку е голема љубовта и колку ти значи

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Девојките дефинитивно, тое поубаво ги искажуваат своите чувства, машките се плашат да не бидат отфрлени.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Девојките дефинитивно, тое поубаво ги искажуваат своите чувства, машките се плашат да не бидат отфрлени.
:pipi: DEVOJKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Девојките. Но има исклучоци.
не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нешто ;)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Pohrabri se maskite... oti koa kazuvat stvarno mislat

a zenite se promenlivi ko mesecinata

zatoa ne veruj zeni koja cita stripove

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нешто ;)

точно! посебно последната реченица лол...
јас лично мнооогу тешко да кажам некому дека го сакам и слично зборовите со клешта треба да ми ги влечат лол ама ете срамежлива сум... :smir: :pipi:

Член од
25 август 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
па зависи од мн работи , од карактер, од смелоста. кај секој тие работи се разли4ни , според мене мислам дека женските полесно искажуваат љубов, на машките им треба повеќе време за таков чекор , ако тоа што го кажваат е вистина она што го чуствуваат

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
E tuka im priznavam na devojkite.Imaat poise hrabrost da priznaat takva rabota.Maskite ko da imaat nekoja blokada koga stanuva zbor za priznavanje takvo nesto.

Член од
24 август 2007
Мислења
52
Поени од реакции
0
ja mislam deka zavisi od situacijata.. iako pocesto zenskite kazuvaat prvi.. ama eve jas se zemam za primer, kaj mene prv bese on so kaza "te sakam" taka da.. abe nema vrska, koj prv se cuvstvuva spremen za toa, ke go kaze i gotoo :D :love2:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Девојките

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Женско машко не е битно.Јас бев храбра и признав што осекам кон еден ама тоа ми беше прв и последен пат.Никогаш повеке:toe:

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
nema pohrabar koga stanuva zbor za ljubov, a osobeno koga taa ljubov e dvostrana....
ako sakash normalno ja iskazuvash, nema nikakvi osobini koii edniot pol go pravat pohrabar..:salut:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Се зависи до карактерот,без разлика дали е машко или женско.
Мене лично ми треба време и храброст додека признаам,ама сепак го кажувам.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Мислам дека похрабри се женските.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom