Мармеладова
Tale of the inexpressible
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 1.743
- Поени од реакции
- 184
нема врска машко женско, него само колку е голема љубовта и колку ти значи
Девојките дефинитивно, тое поубаво ги искажуваат своите чувства, машките се плашат да не бидат отфрлени.
DEVOJKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нештоДевојките. Но има исклучоци.
не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нешто