Кој е похрабар во искажување љубов?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Девојките...мислам дека им е полесно,бидејки женско тешко да одбие некој....А машките се думаат како да и пријдат,па ако и речат нешто што ќе помислела таа,па дали ќе и каже на другарките шо и рекол овај....Мн.комплицирано..!:):)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.138
Maшките разликуваат љубов и убаво поминато време. Женските копнеат по таа илузија дека е романтично, дека се заљубени и дека не постои друг на светот. Секоја ситуација ја претвараат во "те сакам" момент. Затоа и почесто го слушаме. Машките одат на сигурно кога го кажуваат. Или сарказам. Either way..

T

TaMчЕ

Гостин
Девојките!!! Иако машките се прават фраери, во такви емотивни моменти остануваат без зборови и сила!!! :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Зависит од личноста според мене. Некогаш девојката некогаш момчето ... :toe:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.750
Поени од реакции
4.518
Site maski se papucari i zatoa mojot odgovor e zenskite.xD

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Мажот, пошто мажот знае вистински да сака. Жената не, пошо не знае да сака вистински, а секогаш фолира кога и да го каже тоа.

--- надополнето ---

Site maski se papucari i zatoa mojot odgovor e zenskite.xD
Шо има врска едното со другото. Мажот знае да сака и тоа го покажува така, со папучарење. Жената не, затоа не го покажува тоа.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
sto mislite koi se pohrabri vo iskazuvanje na ljubovte?
jas iskreno mislam deka se devojkite bidejki tie porano sozrevaat a maskite podocna itn...
vie sto mislite???:zlo:
Мислам дека нема потреба од дискусија по ова прашање, се зависи од самата личност (карактер, ставови и сл.) без разлика дали станува збор за машко или женско.

H

HITCH

Гостин
Јас многу лесно им кажувам „Те сакам“, АМА на луѓето кои навистина си ги сакам. Ако не сум сигурна или ако не ми значат, не им го спомнувам тој збор. Не го кажувам тој збор освен ако не го чувствувам искрено! За себе слободно можам да си кажам, а за другите си е посебна приказна која не ја раскажувам јас. Секој си знае за себе!
Добрите луѓе Господ ги благословил со големо срце!

A

Auditore

Гостин
Машките, од секогаш така било а дали ќе биде не знам, какви генерации по фејсбук шо гледам се мотаат, со статуси и слично - не верувам, а и во реалниот свет ништо подобро со 15 години цури по кафани и дискотеки..

H

HITCH

Гостин
Машките, од секогаш така било а дали ќе биде не знам, какви генерации по фејсбук шо гледам се мотаат, со статуси и слично - не верувам, а и во реалниот свет ништо подобро со 15 години цури по кафани и дискотеки..
Не се согласувам со никакви квалификации и класификации кога се работи са „Те сакам“ и „Те љубам“! Кога сакааш некого со срцето не е важно дали си ашко или женско, важно е што чувствуваш и дека чувствуваш!

A

Auditore

Гостин
Не се согласувам со никакви квалификации и класификации кога се работи са „Те сакам“ и „Те љубам“! Кога сакааш некого со срцето не е важно дали си ашко или женско, важно е што чувствуваш и дека чувствуваш!
Да, али денес тоа многу често се употребува и стана клише, го кажува секој иако не го мисли али како и да е девојчињата помалку го кажуваат, мислам однос машко-женско.

H

HITCH

Гостин
Да, али денес тоа многу често се употребува и стана клише, го кажува секој иако не го мисли али како и да е девојчињата помалку го кажуваат, мислам однос машко-женско.
Јас убаво си кажав: зборувам само за себе! Ако си го сакам некого, немам никаков проблем да му кажам!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.600
Поени од реакции
11.621
секако дека машките први се тие што изјавуваат љубов...да не сме ние машките ке нема ни бракови бе :twisted:

A

Auditore

Гостин
Јас убаво си кажав: зборувам само за себе! Ако си го сакам некого, немам никаков проблем да му кажам!
И јас ти кажувам за себе и го искажувам моето мислење и вака за глобала, нормално дека има исклучоци.

Kajgana Shop

На врв Bottom