Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.625
- Поени од реакции
- 22.650
Објективно, секој здрав човек знае дека Меси моментално е подобар од Кристијано.
КРАЈ.Океј, не би можел да кажам. Кога ќе заигра Меси и за друг клуб освен Барса и кога ќе ги покажува истите игри, само тогаш можам да кажам дека е подобар од Кики, до тогаш јок...
Се согласувам за ова, Роналдо е покомплетен играч само што се губи малку на поголемите натпревари а Меси десната нога само за трчање ја користи...додаток на ФАКЕ^...роналдо е покомплетен...да не се залажуваме....меси ако е подалеку од 12 метри не шутира, само ако игра против екипи од вториот дел на табелата....
а меси на големите е најдобар на терен, глеам ...мислам дека роналдо, за реал сеуште нема многу, ама за манчестер имаше многу натпревари со голем товар каде остануваше присебенСе согласувам за ова, Роналдо е покомплетен играч само што се губи малку на поголемите натпревари а Меси десната нога само за трчање ја користи...
А зошто да шутира од 20 метри и нон стоп да ја лупа топката во публика како Роналдо(не ми го постирај голот против Порто)?додаток на ФАКЕ^...роналдо е покомплетен...да не се залажуваме....меси ако е подалеку од 12 метри не шутира, само ако игра против екипи од вториот дел на табелата....
освен тие преткањата у место со глаата у к**от, и пасови што ни кај мене у маало не успеваат, друго е нема ништо. старомоден фудбал
:smir:
Баш вчера даде гол со десна нога, за инат на сите вас :tv:Се согласувам за ова, Роналдо е покомплетен играч само што се губи малку на поголемите натпревари а Меси десната нога само за трчање ја користи...
не е. да. затоа хигуаин се изнадава голови по негова заслуга...спакувани од 3м само да ја буцне.Кристијано Роналдо не е ТИМСКИ играч!Затоа има тој толку голови постигнато зашо сам игра ретко кој му асистира или прават асални акции....:smir:
Не велам дека Меси е подобар и тој се губи да, и јас гласав за Роналдо (да имаше анкета ) сепак според мене е подобар Роналдо.а меси на големите е најдобар на терен, глеам ...мислам дека роналдо, за реал сеуште нема многу, ама за манчестер имаше многу натпревари со голем товар каде остануваше присебен
Добро е напредуваБаш вчера даде гол со десна нога, за инат на сите вас :tv:
Затоа има дупло помалку асистенции од Меси.....оти е по тимски играч.не е. да. затоа хигуаин се изнадава голови по негова заслуга...спакувани од 3м само да ја буцне.